Flyttefirma Lyngby

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Lyngby.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Lyngby

I Lyngby fik vi til opgave, at hjælpe en virksomhed med at flytte. Her skulle de skifte deres kontorer på 600 kvm. ud med helt nye lokaler, som er på 1000 kvm.

Flytningen blev udført på en klassisk re-location måde, som er meget populær til erhvervsflytninger, hvor vi som flyttefirma klarede det hele. Vi tog os af alt fra nedpakning, kørsel, udpakning til diverse handman ogpaver. 

Vi startede kl.15.00 Fredag med flytningen, og blev færdig med de resterende ting kl.7.00 Mandag, så det hele var klaret før medarbejderne mødte ind. 

I videoen til højre kan du se, hvordan den flytteansvarlige partner i firmaet oplevede flytningen. 

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Dit lokale flyttefirma i Lyngby med over 40 års erfaring

Vi har mere end 40 års erfaring med både store og små flytteopgaver i Lyngby. Vores ekspertise afspejler sig i alle vores glade og tilfredse kunder, som vælger vores flyttefirma når de skal have hjælp til at flytte. 

Dit foretrukne flyttefirma i Lyngby
Overvejer du at få hjælp til flytningen, men er du i tvivl om du har brug for professionel hjælp? Mange af vores kunder bliver overraskede over, hvilken forskel det gør, at få professionelle fagfolk til at klare flytteopgaven for dem.

Det er altid en god idé at sikre sig, at man har alle tingene i orden i forbindelse med flytningen, men oftest kan der være ting som man overser eller simpelthen bare ikke har tænkt over. Det skaber en unødvendig stress, som gør flytningen til en mindre god oplevelse. Dette ønsker vi ikke for dig, så vi vil naturligvis meget gerne komme ud og give dig et gratis tjek af vores konsulent. Vores konsulent kommer med gode råd og vejledning i forhold til flytninger.

Vi tilbyder fleksible løsninger, da vi på denne måde kan imødekomme dine behov og ønsker, på bedste vis. Dermed kan du efterfølgende vurdere, om vi skal klare opgaven for dig, når du føler dig lidt klogere og mere tryg ved situationen. Har du spørgsmål, så kontakt os gerne.

Der er meget som har ændret sig i Holger Danske over årene

For værdisættet er stadigt det samme som den dag for mange år siden, hvor Tommy Besby stod på Valby Langgade med en enkelt flyttevogn og en kammerat, klar til at lave hans første flytning. 

Siden dengang har vi altid haft en simpel mission, den har fra dag et været at levere den højeste kvalitet til en rimelig pris, så hr. og fru Danmark og alle deres børn kan få en fantastisk oplevelse, når de ligger der inventar i vores hænder.

Vi siger hellere nej til en opgave hvis det betyder, at du som kunde ikke har udsigt til, at få en flytteoplevelse du er 110% tilfreds med.

Har du brug for et flyttefirma i Lyngby eller omegn?

Mangler du et flyttefirma med professionelle fagfolk, som har alle de fornødne kompetencer og evner der skal til, for at udføre en flytning som foregår så gnidningsfrit som overhovedet muligt? Så er du kommet det helt rette sted! 

Holger Danske så dagens lys for første gang, for over 40 år siden. I mere end tre generationer har vi flyttet i både ind- og udland, og udviklingen gennem årene har været markant – for at sige det mildt. Vi stræber konstant efter at videreudvikle os, og finde på nye tiltag og metoder, som gør vores flytteservice til den bedste. Både for os selv, og for dig som kunde.

Snak med en af vores flytterådgivere

Er du i tvivl om, du skal benytte dig af professionelle flyttefolk? Så tag en snak med en af vores dygtige flyttekonsulenter, som kan rådgive dig fra start.

Holger Danske flytter inventar for private såvel som erhverv, og vi kan hjælpe med din flytning i Lyngby, Virum, Værløse eller en vilkårlig anden by, uanset størrelse af opgaven.

Hvad siger kunderne fra Lyngby?

★★★★★

Vi havde den store glæde af have Bjerg...

Vi havde den store glæde at have Bjerg og Amsal som vores flyttemænd d. 13.12 De var meget professionelle og effektive. Flytningen gik uden stress og det var en meget behagelig oplevelse. Stor ros til firmaet og specielt til de 2 guttermænd
Trust-Pilot
Michael Falkland
via Trustpilot

★★★★★

Jeg er fan!

Jeg har aldrig oplevet så effektive, koordinerede, søde og serviceminded flyttefolk før, som dem Holger Danske sendte ud for at flytte for mig. Danni, Gummi, Sebastian og Jesper var helt igennem fantastiske, da jeg flyttede fra 4. sal til 1.sal i mandags. Tak for at gøre en uoverskuelig flytning til en god oplevelse. Alle pengene værd! 🙂
Trust-Pilot
Rebecca Velnø Johansen
via Trustpilot

★★★★★

Vi havde fornøjelse af at have Mads og...

Vi havde fornøjelsen af at have Mads og Bjerg til at hjælpe os med vores flytning fra Holger danske. Alt gik som smurt - de var både hurtige, men også omhyggelig med ikke at beskadige vores ting. Vi havde en god oplevelse og kan anbefale HD. Mvh Martin og Kathrine
Trust-Pilot
Martin Eflund
via Trustpilot

Hvorfor bruge os til flytning i Lyngby?

Navn

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om noget, og har du spørgsmål vedr. flytningen? eller ønsker du ganske simpelt et uforpligtende tilbud på en flytteopgave i Lyngby? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi kan kontaktes på tlf. nr.: 70 84 81 65, eller via info@holger-danske.dk.

Du kan også kontakte os ved, at udfylde kontaktformularen på siden her. Vi glæder os til at høre fra dig!