FLYTTEFIRMA MÅLØV

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Måløv

Nær Måløv havde vi en flytteopgave, hvor vi skulle hjælpe en virksomhed med at flytte ind i nye lokaler. Kunden skulle skifte deres nuværende kontorer på 600 kvm. ud med nye lokaler på 1100 kvm.

I denne case var vores populære re-location løsning helt ideel. Vores re-location service bliver tit anvendt, når virksomheder står og skal flytte lokation. Med vores re-location service så står vi for hele din flytning, herunder nedpakning af kontorerne, transport af møblerne, udpakning på den nye adresse og generelle handyman opgaver.

I denne case fik vi nøglerne fredag kl. 15.00 og vi var færdige med flytningen mandag kl.07.00, så det hele stod klar i de nye kontorlokaler, da medarbejderne mødte ind i de nye lokaler 08.00 mandag morgen.

Kunne du godt tænke dig at høre hvad den flytteansvarlige partner i firmaet tænker, efter at have anvendt vores re-location service, så se videoen her på siden.

Dit lokale flyttefirma i Måløv

Hos Holger Danske Flytteforretning står vi klar til at give dig en problemfri flytning til eller fra Måløv. Hvis du står og leder efter et erfarent, pålideligt og effektivt flyttefirma i Måløv, så er du landet det rette sted.

Som erfarent flyttefirma på Sjælland har vi hos Holger Danske Flytteforretning mere end 40 års erfaring og stået for tusindvis af flytninger. Vi mener derfor vi er det oplagte valg for dig, som leder efter et flyttefirma i Måløv, som du kan stole på og som kan sørge for at din flytning bliver nem og effektiv.

Kunne du tænke dig et gratis flyttetilbud fra et erfarent flyttefirma i Måløv, hvor vi står for hele din flytning, uanset om det skulle være i morgen eller en anden dag.

Så udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage, med et flyttetilbud på din flytteopgave i Måløv.

Hvorfor burde vi stå for din flytning i Måløv?

Få det bedste flyttefirma i Måløv til at stå for din flytning

Vi mener selv at med mere end 40 års erfaring og ekspertise, at vi er det optimale flyttefirma i Måløv, til at kunne opfylde dine behov. Vi har alt den nødvendige viden og ekspertise og kan sikre dig en gnidningsfri flytning.

Vores mange års erfaring gør at vi ved alt om hvad som kunne gå galt under en flytning og hvordan man sikrer det ikke sker.

Med os som dit flyttefirma i Måløv er du sikret en flyttemand, som passer på dine ting som var det deres egne. Alt bliver pakket forsvarligt ned og skrøbelige genstande pakkes ind i bobleplast.

Hos Holger Danske Flytteforretning går vi op at levere en god service, til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder derfor nogen af landets bedste priser. Uanset om din opgave er en privatflytning eller erhvervsflytning, så står vi klar til at give dig et godt tilbud.

Hos os bestemmer du selv hvor lidt eller hvor meget du selv vil være en del af flytningen. Hvis du ikke har tid eller overskud til det, så kan vi sagtens håndtere din flytning selv, så du kan fokusere på vigtigere ting. Det er helt op til dig.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Hørsholm?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

+40 år som flyttefirma i Måløv

Med mere end 40 års erfaring som flyttefirma i Måløv, har vi efterhånden prøvet det hele. Vi kan derfor hjælpe dig, uanset hvilke udfordringer du står med.
Vores flyttefirma i Måløv, kan blandt andet hjælpe dig med:

Og hvis du har noget helt 10. du ikke kan finde på ovenstående liste, så skal du velkommen til at kontakte os. Vi har helt sikkert prøvet det før og ved præcis hvordan vi skal bære os ad for at hjælpe dig. 

Ærlighed og gennemsigtighed

Vi har flyttet danskerne i mere end 40 år. Det er en bedrift vi er meget stolte af. Det er noget vi kun tror på kan lade sig gøre, ved at tilbyde god og effektiv service, til en fornuftig pris.  Det er derfor også vores strategi for de kommende 40 år.

Vi er et flyttefirma i Måløv, bygget på god gammeldags handelsskik. For os er skjulte gebyrer en by i Rusland og det er ikke noget du vil støde på hos os.

Det er selvfølgelig nemt for os at sige, men heldigvis har vi +1900 anmeldelser til at bakke os op. Her kan du læse hvad vores tidligere kunder siger om os som flyttefirma. Mange af dem er stadig kunder, der ringer når de skal flytte igen og som vi glædeligt hjælper igen.

Så hvis du ønsker et ærligt flyttefirma i Måløv, der går op i at du får en god oplevelse til en fornuftig pris. Så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi flytter for dig i Måløv, BallerupLyngby og resten af landet.

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

Lyder vi som et flyttefirma i Måløv der passer til din flytning? Så skal du være velkommen til at kontakte os! Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får den bedst mulige flytning. 

Du kan kontakte os på tlf. nr.: 38 38 50 50, eller via info@holger-danske.dk.

Du kan også kontakte os ved, at udfylde kontaktformularen på siden her. Vi ser frem til at høre fra dig!

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)