Flyttefirma Næstved

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Næstved.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Lad os være dit flyttefirma i Næstved

Har du søgt efter flyttefirma Næstved? Så har du fundet det rette sted!

Hos Holger Danske flytter vi nemlig både for private og erhverv i Næstved og omegn. Vi har mere end 40 års erfaring med flytning og kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med din flytning.  

Vi klarer uden problemer enhver flytteopgave, uanset om der er tale om privatflytning eller erhvervsflytning. Vi klarer også snildt tunge genstande og sørger gerne for både flyttekasser og andet pakke-materiale samt slutrengøring, hvis du ønsker det. 

Vi hjælper årligt mere end 10.000 almindelige familier med at flytte, hvilket har givet en stor mængde erfaring med at flytte virksomheder og private.

Takket være vores landsdækkende service og vores dygtige flyttemænd, kan vi klare både almindelige flytninger, samt tungt og stort inventar.

Derfor er Holger Danske det foretrukne flyttefirma i Næstved, Slagelse, Ringsted og mange flere byer for både private og erhverv. 

Når du vælger os som dit flyttefirma i Næstved, står vi med andre ord for det hele, så du slipper for alt bøvlet. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvordan dit nye hjem eller virksomhed skal indrettes. 

Vores flyttefirma på Sjælland kan bringe dig i mål med din flytning. 

Hør hvad vores kunder synes om vores erhvervsflytning

Som det førende flyttefirma i Danmark håndterer vi et bredt spektrum af flytteopgaver.

For nylig stod vi overfor en opgave hvor vi skulle flytte en virksomhed fra deres eksisterende kontorlokaler på ca. 600 kvm. til et nyt, større kontor på omkring 1000 kvm.

Takket være vores omfattende erfaring og ekspertise, havde vi en klar plan for flytningen. Vi anvendte vores velafprøvede re-location løsning, en pakkeløsning der er særligt velegnet til større erhvervsflytninger. Denne metode inkluderer alt, hvad en virksomhed behøver fra et flyttefirma i Næstved, herunder nedpakning, transport, selve flytningen samt udpakning og diverse handyman-opgaver i de nye lokaler.

For at minimere forstyrrelser i den daglige drift, påbegyndte vi flytningen fredag eftermiddag kl. 15.00, således at alt var klar til mandag morgen kl. 7.00, hvor medarbejderne kunne vende tilbage til deres arbejde som de plejede.

Se videoen for at høre hvad vores kunde, Mick, mener om vores flytteservice og hans oplevelse med at bruge os som sit flyttefirma i Næstved.

Derfor skal du vælge os som dit flyttefirma i Næstved

Der er mange fordele ved at lade et professionelt og erfarent flyttefirma stå for din flytning.  

Med mere end 10.000 flytninger om året, ved vi, hvordan man håndterer alle typer flytninger – lige fra små lejligheder til store husflytninger og flytning af virksomheder. Vi har sågar også erfaring med flytning til udlandet. Det betyder, at vi ved præcis, hvordan dine møbler og ejendele bedst pakkes, lastes og transporteres sikkert og effektivt.  

Vi er ikke kun et erfarent firma når det gælder flytning, men vi har faktisk også alt det nødvendige udstyr til at hjælpe med din flytning. 

Vi sørger for, at dine ejendele bliver flyttet sikkert og forsvarligt, så det ikke bliver beskadiget undervejs.  

Ved at lade os stå for din flytning, slipper du desuden for alt bøvlet og den stressende proces, som det kan være at flytte. Du skal ikke tænke på at pakke og flytte alt dit indbo, men kan trygt og roligt overlade det hele til os. Det vil ikke kun spare dig for unødige bekymringer og stress, men også spare dig en masse tid. 

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad og hvor meget vi skal tage os af, i forbindelse med din flytning. Vi står gerne for hele flytningen, men du kan også selv vælge at stå for dele af den, som fx nedpakningen. Vi skræddersyer altid en løsning, som passer til lige præcis dine behov og ønsker! 

Landsdækkende flyttefirma med erfaring fra Næstved

Hos Holger Danske ønsker vi at være dit foretrukne flyttefirma i Næstved og omegn. Der er nemlig mange fordele ved at vælge et landsdækkende flyttefirma relativt tæt på Næstved, når du skal flytte i ny bolig, eller hvis din virksomhed har fået ny adresse. 

En af de store fordele er, at vi som erfarne, landsdækkende flyttemænd med erfaring fra Næstved kender området. Vi er således opmærksomme på alt fra særlige trafikforhold, vejarbejde, parkeringsbegrænsninger og meget andet, som gør, at vi kan tage højde for specifikke udfordringer, som andre flyttemænd, som ikke har det samme kendskab til området, ikke ville kunne. Der er med andre ord ikke så meget, der kan komme bag på os, når vi flytter i Næstved og omegn, da vi kender området ud og ind!  

Som et landsdækkende flyttefirma har vi hjulpet både privatpersoner, offentlige institutioner og virksomheder. Og vi er stolte af at være Danmarks største flyttefirma. Derfor kan vi også hjælpe dig med at flytte til eller fra Næstved. Vi er selvfølgelig også utrolig fleksible, når det gælder planlægning og tilpasning af din flytning. Vi kan hurtigt træde til med den rette flytteløsning, når det passer dig, og skulle der ske ændringer i sidste øjeblik, vil det også være lettere for os at tilpasse os, end hvis du vælger et flyttefirma, som kommer udenbys fra.  

Flyttefirma i Næstved, som også kan hjælpe med opbevaring

Hos Holger Danske Flytteforretning råder vi over et stort lagerhotel til opbevaring og opmagasinering, hvor du kan få opbevaret dine møbler i en kortere eller længere periode, så længe du har behov for det. 

Det kan fx være, at du flytter fra en stor bolig til en mindre bolig, hvor der ikke er plads til alle dine møbler. Det kan også være, at din nye bolig endnu ikke er klar til indflytning, og at du derfor har behov for et sted at opbevare dine ejendele, indtil den er klar. Vi har også kunder, som får opbevaret deres ejendele, fordi deres nuværende bolig har været ramt af vand- eller brandskade. Uanset hvad, tilbyder vi sikker og tryg opbevaring af dit indbo på vores lagerhotel. 

Vores lagerhal er opvarmet og 100% frostfrit og naturligvis tyverisikret og videoovervåget, så dine ejendele er godt og sikkert opbevaret, indtil du skal bruge dem.  

Vores lagerhotel ligger i København (Rødovre), og er derfor ret tæt på Næstved. Det bliver derfor ikke nemmere for dig at få opbevaret dine ejendele. 

Hvorfor vælge os som dit flyttefirma i Næstved?

Hvad siger vores kunder?

★★★★★

Niklas og Læsø leverede en fantastisk flytning!

Niklas og Læsø leverede en fantastisk flytning til min kæreste og jeg i dag d. 28.01.22 ! Både Læsø og Niklas var super flinke, effektive, opmærksomme og havde blik for at passe rigtig godt på vores værdifulde gamle møbler. Derudover fik de anbragt et STORT oliventræ på vores altan på trods af en dør der var for smal - helt igennem en super oplevelse! Vi har brugt Holger Danske Flytteforretning før denne flytning, og vi kommer til at gøre det samme igen 🙂 Tusind tak for en effektiv og hyggelig flytning! Mvh Graham og Fie
Trust-Pilot
Fie
via Trustpilot

★★★★★

Vi skulle flytte fra Nordsjælland til…

Vi skulle flytte fra Nordsjælland til Midtjylland og må sige at vi har fra starten haft en virkelig fantastisk oplevelse af Holger Danske’s folk. Lige fra Danny som skulle komme og kigge på hvor meget vi havde der skulle flyttes, og pigerne inde på kontoret til nogle fantastisk flyttemænd, Anderas, Espen og Mathias ( og en anden, med skønt rødt hår, på Sjællands siden, fik desværre ikke hans navn) har vi følt os i gode hænder. Flytning kan være en hård omgang, med de gjorde det til en virkelig god oplevelse. Og de passer så godt på ens ting, de passer på alt omkring dem!!! Kan virkelig ikke give den andet en 5 kæmpe stjerne!!! Tak for en virkelig god flytning, vil til enhver tid anbefale dem.
Trust-Pilot
K.L.
via Trustpilot

★★★★★

Vi havde en god og professionel service…

Vi havde en god og professionel service af brødrene Mathias & Niklas. Vi havde med centralen aftalt, at flyttemændende ville vise fremmøde mellem 8-9, men de ringede kl 07.45 og sagde, at de ville komme om fem minutter - hvilkede passede os godt, da vi var i færd med at flytte kasser/møbler ned. Mathias & Niklas var imødekommende og beslutningsdygtige i form af samarbejdsvilje og indsatsvirke. Så fra vores side en kæmpe anbefaling.
Trust-Pilot
Jimmi
via Trustpilot
Navn