Flyttefirma Nørrebro

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Nørrebro.

Professionelle flyttemænd med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på Nørrebro

Vi blev tildelt opgaven at flytte en virksomhed nær Nørrebro, da de skulle skifte deres kontorer på 600 kvadratmeter ud med nye lokaler på 1000 kvadratmeter. Vi valgte en standard løsning til erhvervsflytninger, hvor vi som flyttefirma stod for hele processen, herunder nedpakning, transport, udpakning og handymand opgaver. 

Vi modtog nøglerne fredag kl. 15 og afsluttede det sidste af flytningen mandag morgen kl. 7, lige inden medarbejderne skulle møde ind.

I videoen kan du se, hvad den ansvarlige partner for flytningen i vores firma mener om oplevelsen.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Et flyttefirma på Nørrebro med erfaring

Står du overfor en flytning nær Nørrebro-området? Så er vi klar til at hjælpe dig med vores ekspertise. Vi har gennem årene udført utallige flytninger, for glade og tilfredse kunder på Nørrebro. Med vores mange års erfaring på Nørrebro, bliver vi gang på gang valgt af lokalsamfundet til at hjælpe med flytninger. 

Vi er udstyret med en bred vifte af køretøjer og udstyr til at imødekomme alle former for flytninger. Derfor er der ingen opgaver, der er for store eller små, hvad enten det er en erhvervs- eller privatflytning. Dette gælder uanset, om du skal flytte nær Nørrebro-området eller andre steder på Sjælland.

Professionel og sikker håndtering af IT-udstyr

Holger Danske Flytteforretning har omfattende erfaring med at flytte virksomheder i alle størrelser og tilbyder tilpassede løsninger, der opfylder den enkelte virksomheds unikke behov. 

Vi forstår vigtigheden af, at virksomhedens IT-udstyr fungerer optimalt efter flytningen, da eventuelle problemer kan have betydelige konsekvenser for virksomheden, og dens evne til at levere kvalitetsproduktion og service til kunderne. Derfor tilbyder vi at tage ansvar for nedtagning, og opsætning af virksomhedens IT-udstyr.

Flyttefirma på Nørrebro med kunder i centrum

Vi afviser ikke mange flytteopgaver, tværtimod hjælper vi med så mange, som vi overhovedet kan. Ikke desto mindre tror vi stadig på, at en win/win-aftale eller ingen aftale er den bedste filosofi, for at drive en succesfuld virksomhed. 

De fleste personer og familier, som vi flytter, vil på et tidspunkt i deres liv få brug for et flyttefirma igen. Det kan fx være når børnene flytter hjemmefra, eller når en familie har brug for mere plads. Derfor er det vigtigt for dem at kende et solidt, kompetent og pålideligt flyttefirma, som de kan stole på.

Derfor ønsker vi naturligvis, at når de har brug for et flyttefirma på Nørrebro, vil de pege på Holger Danske Flytteforretning. Dette kan kun opnås, hvis kunderne får en exceptionel oplevelse, som de ikke kan få fra andre flyttefirmaer.

Flyttebiler til alle slags flytninger

En flytteforretning er afhængig af pålidelige flyttebiler, og derfor kan vi hos Holger Danske Flytteforretning præsentere en stor og alsidig flåde af moderne, sikre og veludrustede flyttebiler.

Vi har hele 25 biler til rådighed, som kan bookes til flytteopgaver i hele landet – fra København og Odense til Århus og Aalborg – uanset om opgaven er stor eller lille. Vi tilbyder flyttebiler, der kan rumme op til 110 kubikmeter, så du er garanteret et flyttefirma med både kapacitet, forudsætninger og lyst til at hjælpe dig med din flytteopgave.

Flyttebiler med fokus på miljøet

Som et erfarent og professionelt flyttefirma tager vi ansvar for både håndtering af vores kunders ejendele og miljøet. Vi er engageret i den grønne omstilling og har derfor investeret i flyttebiler, der opfylder de gældende miljøkrav.

Alle vores flyttebiler er typegodkendt efter Euronorm 6, og opfylder vores høje krav til kvalitet. Vi mener, at det er vores ansvar at tage vare på både vores kunder og miljøet, og vi arbejder hårdt på at gøre begge dele så godt som muligt.

Flyttekasser til dine behov

Holger Danske Flytteforretning har et bredt udvalg af flyttekasser, til enhver type flytning. Vi tilbyder levering og afhentning af kasserne, samt professionel vejledning i optimal pakning. 

Hvis du ønsker det, kan vi også tage os af ned- og udpakningen. Med vores mange års erfaring i branchen kan vi skræddersy en løsning, der tager hensyn til dine ønsker, behov og budget. Din tilfredshed er vores absolutte prioritet, og det er en værdi, vi aldrig går på kompromis med.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Der er mange ting, som har ændret sig i Holger Danske

Vores mission har altid været simpel: at levere den højeste kvalitet til en rimelig pris.

Derved kan hr. og fru Danmark og deres børn få en fantastisk oplevelse, når de ligger deres inventar i vores hænder.

Hvad siger kunderne fra Nørrebro?

★★★★★

Super flytning med Holger Danske

Super flytning med Holger Danske Flyttefirma,i København! Effektivt & serviceminded team, bestående af Palle, Emil & Ansell. Ekstra kudos til Emil - som løste en særlig opgave for os! Vi anbefaler klart Holger Danske Flyttefirma til alle, som skal flytte.
Trust-Pilot
Karina
via Trustpilot

★★★★★

Ville ønske jeg kunne giv jer 6 stjerner.

Vi havde fornøjelsen af tre af jeres flyttemænd tirsdag d. 4 oktober, da vi flyttede fra Nørrebrogade i København til Holbæk. Det var smilende og venlig personale, som virkelig havde styr på sagerne og var bare gennemført professionelle. Det var en fornøjelse at have dem til flytte for os. Jeg håber Martin og de to andre, som jeg desværre ikke kan huske navnet på, får en lille belønning for deres fantastiske arbejde - som skrevet i overskriften, så ville jeg ønske jeg kunne give jer 6 stjerner fremfor de 5, som er maks.
Trust-Pilot
Martin
via Trustpilot

★★★★★

Stressfri flytning

Medarbejderne fra Holger Danske (Nick. H og Andreas bjerg) kom tidligt og dannede sig et overblik sammen med mig Herefter gik de bare igang og var super gode og effektive. Intet blev skadet undervejs og til prisen så er et godt givet ud for en stressfri flytning. Tak for god service det bliver et stort 5 tal herfra.
Trust-Pilot
Christian
via Trustpilot
Navn

Få professionel rådgivning af vores flyttekonsulenter

At skulle flytte kan være en overvældende opgave, hvor det kan være svært at få et overblik over, hvor stort eller lille projektet er. Hvor mange flyttekasser er der behov for? Hvor lang tid vil det tage? Hvor mange flyttemænd kræver opgaven, og kan møblerne komme ud ad døren, eller skal de skilles ad? 

Der er mange spørgsmål at tage højde for, og det kan spare dig for mange penge at have styr på, hvilken type flytning, du står over for. Derfor er det en rigtig god ide at få besøg af en af vores flyttekonsulenter, som tilbyder gratis vejledning.

Vores flyttekonsulent kan hjælpe med at vurdere omfanget af flytningen, og rådgive dig i forhold til nedpakning og meget mere.