FLYTTEFIRMA NØRREBRO

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på Nørrebro

Vi blev tildelt opgaven at flytte en virksomhed nær Nørrebro, da de skulle skifte deres kontorer på 600 kvadratmeter ud med nye lokaler på 1000 kvadratmeter. Vi valgte en standard løsning til erhvervsflytninger, hvor vi som flyttefirma stod for hele processen, herunder nedpakning, transport, udpakning og handymand opgaver.

Vi modtog nøglerne fredag kl. 15 og afsluttede det sidste af flytningen mandag morgen kl. 7, lige inden medarbejderne skulle møde ind.

I videoen kan du se, hvad den ansvarlige partner for flytningen i vores firma mener om oplevelsen.

Et flyttefirma på Nørrebro med erfaring

Står du overfor en flytning nær Nørrebro-området? Så er vi klar til at hjælpe dig med vores ekspertise. Vi har gennem årene udført utallige flytninger, for glade og tilfredse kunder på Nørrebro. Med vores mange års erfaring på Nørrebro, bliver vi gang på gang valgt af lokalsamfundet til at hjælpe med flytninger.

Vi er udstyret med en bred vifte af køretøjer og udstyr til at imødekomme alle former for flytninger. Derfor er der ingen opgaver, der er for store eller små, hvad enten det er en erhvervs- eller privatflytning. Dette gælder uanset, om du skal flytte nær Nørrebro-området eller andre steder på Sjælland.

Professionel og sikker håndtering af IT-udstyr

Holger Danske Flytteforretning har omfattende erfaring med at flytte virksomheder i alle størrelser og tilbyder tilpassede løsninger, der opfylder den enkelte virksomheds unikke behov.

Vi forstår vigtigheden af, at virksomhedens IT-udstyr fungerer optimalt efter flytningen, da eventuelle problemer kan have betydelige konsekvenser for virksomheden, og dens evne til at levere kvalitetsproduktion og service til kunderne. Derfor tilbyder vi at tage ansvar for nedtagning, og opsætning af virksomhedens IT-udstyr.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Nørrebro?

Flyttefirma på Nørrebro med kunder i centrum

Vi afviser ikke mange flytteopgaver, tværtimod hjælper vi med så mange, som vi overhovedet kan. Ikke desto mindre tror vi stadig på, at en win/win-aftale eller ingen aftale er den bedste filosofi, for at drive en succesfuld virksomhed.

De fleste personer og familier, som vi flytter, vil på et tidspunkt i deres liv få brug for et flyttefirma igen. Det kan fx være når børnene flytter hjemmefra, eller når en familie har brug for mere plads. Derfor er det vigtigt for dem at kende et solidt, kompetent og pålideligt flyttefirma, som de kan stole på.

Derfor ønsker vi naturligvis, at når de har brug for et flyttefirma på Nørrebro, vil de pege på Holger Danske Flytteforretning. Dette kan kun opnås, hvis kunderne får en exceptionel oplevelse, som de ikke kan få fra andre flyttefirmaer.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne på Nørrebro?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Flyttebiler til alle slags flytninger

En flytteforretning er afhængig af pålidelige flyttebiler, og derfor kan vi hos Holger Danske Flytteforretning præsentere en stor og alsidig flåde af moderne, sikre og veludrustede flyttebiler.

Vi har hele 25 biler til rådighed, som kan bookes til flytteopgaver i hele landet – fra København og Odense til Århus og Aalborg – uanset om opgaven er stor eller lille. Vi tilbyder flyttebiler, der kan rumme op til 110 kubikmeter, så du er garanteret et flyttefirma med både kapacitet, forudsætninger og lyst til at hjælpe dig med din flytteopgave.

Flyttebiler med fokus på miljøet

Som et erfarent og professionelt flyttefirma tager vi ansvar for både håndtering af vores kunders ejendele og miljøet. Vi er engageret i den grønne omstilling og har derfor investeret i flyttebiler, der opfylder de gældende miljøkrav.

Alle vores flyttebiler er typegodkendt efter Euronorm 6, og opfylder vores høje krav til kvalitet. Vi mener, at det er vores ansvar at tage vare på både vores kunder og miljøet, og vi arbejder hårdt på at gøre begge dele så godt som muligt.

Flyttekasser til dine behov

Holger Danske Flytteforretning har et bredt udvalg af flyttekasser, til enhver type flytning. Vi tilbyder levering og afhentning af kasserne, samt professionel vejledning i optimal pakning.

Hvis du ønsker det, kan vi også tage os af ned- og udpakningen. Med vores mange års erfaring i branchen kan vi skræddersy en løsning, der tager hensyn til dine ønsker, behov og budget. Din tilfredshed er vores absolutte prioritet, og det er en værdi, vi aldrig går på kompromis med.

Bliv ringet op

Navn

Bestil flyttemænd på Nørrebro

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Der er mange ting, som har ændret sig i Holger Danske

Vores mission har altid været simpel: at levere den højeste kvalitet til en rimelig pris. Derved kan hr. og fru Danmark og deres børn få en fantastisk oplevelse, når de ligger deres inventar i vores hænder.

Få professionel rådgivning af vores flyttekonsulenter

At skulle flytte kan være en overvældende opgave, hvor det kan være svært at få et overblik over, hvor stort eller lille projektet er. Hvor mange flyttekasser er der behov for? Hvor lang tid vil det tage? Hvor mange flyttemænd kræver opgaven, og kan møblerne komme ud ad døren, eller skal de skilles ad?

Der er mange spørgsmål at tage højde for, og det kan spare dig for mange penge at have styr på, hvilken type flytning, du står over for. Derfor er det en rigtig god ide at få besøg af en af vores flyttekonsulenter, som tilbyder gratis vejledning.

Vores flyttekonsulent kan hjælpe med at vurdere omfanget af flytningen, og rådgive dig i forhold til nedpakning og meget mere.

Så hvis du søger et flyttefirma med ekspertise i København og som kender både Nørrebro, ØsterbroAmager og alle deres små hjørner og kroge, så skal du være velkommen til at kontakte os!