FLYTTEFIRMA NORDSJÆLLAND

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Nordsjælland

Vi fik til opgave, at lave en flytning for virksomheden, der grundet lykkelige omstændigheder, skulle skifte deres nuværende kontorer på 600 kvm. ud med nye 1000 kvm. kontorer.

Valget faldt på en re-location løsning, hvor vi som flyttefirma, kommer til at står for det hele.

Vi fik nøglerne Fredag kl. 15.00 og afleverede dem tilbage kl. 7.00 Mandag morgen ved den afsluttende gennemgang af flytningen.

I denne video kan du se hvad firmaets partner og flytteansvarlige, Mick Guldbach, mener om oplevelsen.

Dit flyttefirma nær Nordsjælland

Det kan være svært at finde ud af, hvilket flyttefirma der vil passe bedst til din flytning. Der er mange gode grunde til, hvorfor det er et oplagt valg at lade os stå for din næste flytning, og vi tøver da heller ikke med at give dig et par af dem, så vi bliver dem, der hjælper dig godt igennem din flytning i Nordsjælland.

Vi står fast på altid at levere en service af høj kvalitet. Derfor bestræber vi os også på, at vores medarbejdere er veluddannede og godt rustede til enhver flytteopgave, de kunne komme ud for. De fleste af vores flyttefolk har derfor gennemgået den 3 ½ -år lange flytteuddannelse, som giver dem de rette kvalifikationer til altid at levere den bedste service for vores kunder, uanset hvordan den pågældende flytteopgave skulle se ud, og hvilke specielle dele denne skulle indeholde.

Hermed sikrer vi dig en kvalitetsservice, du ikke nødvendigvis finder alle andre steder, hvilket vi mener er en af grundene til, at du skal vælge os til at stå for din flytning i Nordsjælland.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Nordsjælland?

Om Holger Danske – dit flyttefirma i Nordsjælland

Holger Danskes Flytteforretning har mange års erfaring med flytning i og omkring Nordsjælland. Firmaet blev stiftet for mere end 40 år siden, og flyttehjælpen har nu foregået i mere end tre generationer. Vi har klaret utallige flytninger, og derfor er vi også i stand til at hjælpe med alt fra mindre specifikke flytteløsninger til totalløsninger, der kan gøre hele din flytning til en nem og overskuelig proces.

Ved totalløsninger behøver du ikke engang selv at være hjemme, og din flytning vil være overstået på et øjeblik. Her står vi nemlig både for emballering, nedpakning af inventar i kasser, adskillelse af inventar samt en grundig hovedrengøring, hvis du ønsker det.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Nordsjælland?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Har du brug for et flyttefirma i Nordsjælland?

Holger Danske Flytteforretning er et professionelt og erfarent flyttefirma. Vi flytter dagligt rigtigt mange familier og virksomheder i Nordsjælland.

Hvert år flytter vi samlet mere end 10.000 danske familier videre til det næste skridt i deres liv, hvilket er mere end nogen andre danske flyttefirmaer.

De fleste mænd over 30 år kan selvfølgeligt huske hvor de så Holger Danske første gang, men man må sige at verden har ændret sig siden 90’erne og 00’erne.

Hvilke typer flytninger kan vi hjælpe med i Nordsjælland?

Ud over der utallige privatflytninger vi laver, så laver vi også rigtigt mange erhvervsflytninger. Igennem årene har vi opbygget en størrelse, der sætter os i stand til, at have specialiserede flyttemænd inden for hvert felt. 

Det vil sige, at uanset om du skal have lavet en privatflytningerhversflytning, skal have flyttet et klaver, eller noget helt fjerde.

Vi har en specialiseret styrke, der kan tage sig af lige netop din flytning. Det gælder ikke kun Nordsjælland, men over hele Sjælland

Vores store vognpark, og vores mange dygtige medarbejdere, giver os værktøjerne til alt fra mindre flytninger til og fra små lejligheder til store flytninger med lagerhaller, der kræver specialudstyr, eventuelt til flytning af maskiner, der ofte skal varetages på bestemte måder.

Har du brug for et flyttefirma nær Nordsjælland, behøver du ikke lede længere. Som den gamle sagnfigur rykker vi hos Holger Danske Flytteforretning ud med stærke folk, når danskerne har brug for hjælp i pressede tider.

Så uanset om du skal bruge et flyttefirma i Nordsjælland der kender både LyngbyVirum og Helsingør ud og ind, eller et flyttefirma i København, så er Holger Danske det hurtige, effektive og sikre valg.

Vores målsætning er ikke bare, at få dig fra A til B, alle vores professionelle flyttemænd er igennem 3,5 oplært i, at sikre du som kunde får en flyttedag du aldrig glemmer.

Så uanset om du er på jagt efter en totalløsning, eller mindre specifikke flytteløsninger, så vil du få et kompetent og erfarent flyttehold, der kan hjælpe dig med det, som du ønsker.

Nordsjællands foretrukne flyttefirma

Vi flytter ofte landets største virksomheder og offentlige institutioner. 

Men selv her 40 år efter den første flytning til Nordsjælland, betyder det alverden for os, at vores private kunder, som er dem der har bygget Holger Danske flytteforretning, de får en flytteoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi er af den overbevisning, at hvis du først har flyttet med os, så kommer du aldrig til at ringe til andre flyttefirmaer, uanset om du skal flytte fra Århus eller Nordsjælland i fremtiden.

Men vi er også 110% bevidste om, at hvis danskerne skal fortsætte med at vælger os, så skal de også have en flytteoplevelse til UG+ hver gang.

Så vi vil aldrig nogensinde glemme, at servicere vores private kunder, det er dem der har gjort os til Danskernes foretrukne flyttefirma og det er dem der skal følge os igennem livet uanset hvor de vælger at flytte hen i fremtiden.

Bliv ringet op

Navn

Bestil flyttemænd til Nordsjælland

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)