FLYTTEFIRMA ØLSTYKKE

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Det foretrukne flyttefirma i Ølstykke

Søger du et flyttefirma i Ølstykke, som kan hjælpe dig med din flytning? Så behøver du ikke søge længere. Vi er et erfarent og professionelt flyttefirma, som har mere end 40 års erfaring i branchen. Du er derfor godt dækket ind, når du vælger at flytte med os.

En flytning kan være en bøvlet, besværlig og ikke mindst stressende proces. Derfor er det vigtigt at have et professionelt flyttefirma med stor erfaring og god service, der kan hjælpe dig. Og det er lige præcis det du får, når du vælger Holger-Danske Flytteforretning, som dit flyttefirma på Sjælland.

Med mere end 10.000 flytninger af almindelige familier og erhvervsflytninger om året, ved vi præcis, hvad der skal til, for at sikre en god flytning for dig. Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at din flytning bliver en god oplevelse. Det er det, vi er til for, og det er det, vi er gode til.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på flytning, så tøv ikke med at kontakte os!

Eksempel på en større erhvervsflytning

Hos Holger-Danske Flytteforretning, varetager vi et bredt udvalg af flytteopgaver, lige fra små lejlighedsflytninger til omfattende erhvervsflytninger, herunder virksomheder, der skifter domicil.

For nylig skulle vi flytte en virksomhed fra deres tidligere kontor på 600 kvm til et nyt på over 1000 kvm. Til sådanne opgaver anvender vi vores specialdesignede re-location pakkeløsning, perfekt til virksomheder på farten. Den pakke omfatter alt fra nedpakning og transport til udpakning, handyman-arbejde, og om nødvendigt flytterengøring.

For at minimere afbrydelsen og forstyrrelsen i virksomhedens daglige drift, gennemførte vi flytningen over en weekend, så medarbejderne kunne vende tilbage til arbejdet i deres nye lokaler om mandagen.

Se vores video for at høre hvad vores kunde Mick, synes om at bruge os som deres flyttefirma.

Hvorfor du bør vælge os

Et flyttefirma i Ølstykke der passer på dine ejendele

Når du vælger os som dit flyttefirma i Ølstykke, får du mere end bare et almindeligt flyttefirma der blot flytter dine ting fra A til B.

Vi ved nemlig godt, at en flytning sjældent bare er en flytning. Ofte er det flere år måske hele ens liv, der flyttes. Derfor sørger vi naturligvis for altid at håndtere dine ejendele med respekt og omhu. En flytning handler ikke kun om indbo, men også om et nyt miljø og nogle gange en ny tilværelse.

Vi pakker altid dine skrøbelige ejendele ordentligt ind og emballere. For os er det vigtigt at gøre en dyd ud af at alt kommer helskindet igennem flytningen.

Så ved at vælge os er du sikker på at få et flyttefirma i Ølstykke der passer på dine ting og sikrer alt forløber gnidningsfrit.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Ølstykke?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vi hjælper med hele din flytning

At flytte er en omfattende proces, som ikke blot involverer at transportere dine ejendele fra A til B. Du skal også pakke alt dit indbo i flyttekasser og adskille dine møbler, og når alt er transporteret til din nye bolig, skal det hele pakkes ud og samles igen.

Ikke nok med dét, så skal din tidligere bolig også ofte have en grundig slutrengøring, og i din nye bolig skal du formentlig hænge lampe og gardiner op, og hvad der ellers hører til at flytte i en ny bolig.

Med andre ord; der er meget at holde styr på.

Derfor går vi hos Holger-Danske Flytteforretning, et ekstra skridt eller to for vores kunder og tilbyder således at hjælpe dig med hele din flytning.

Hvis du ønsker det, står vi gerne for at nedpakning. Vi sørger for, at alt pakkes forsvarligt og sikkert så intet får nogen skader.

Vi sørger selvfølgelig for at medbringe både papkasser og beskyttelses-materiale, og hjælper også gerne med at pakke det hele ud igen, når det er flyttet. Derudover kan vi også klare slutrengøringen af din gamle bolig, hvis du har brug for det.

Det eneste, du skal koncentrere dig om, er derfor at komme godt på plads i dit nye hjem.

Som en ekstra bonus, tilbyder vi hos Holger-Danske Flytteforretning, også opbevaring af dine ejendele på vores lagerhotel i København. Vores lagerhotel er tyverisikret og videoovervåget og 100% fugtfrit, så du kan roligt opbevare dine ejendele der, indtil du skal bruge dem.

Når du vælger os som dit flyttefirma i Ølstykke, vil det være nemmere og mere stressfrit at flytte. Vi laver en flytteløsning der passer lige præcis til dit behov.

Så hvis du står og skal have lavet en flytning i Ølstykke, FrederikssundRoskilde eller omegn og mangler et erfarent og kompetent flyttefirma – Så synes vi selv at vi er et ret godt bud.

Et miljøvenligt flyttefirma i Ølstykke

For os er det vigtigt at tage ansvar og forsøge at være en miljøansvarlig virksomhed. Vi prøver derfor som forbillede, at vise at man som flyttefirma godt kan lave flere tiltag for at blive grønnere.

Vi har derfor valgt kun at købe lastbiler der er typegodkendt efter Euronorm 6 og med indsatte partikelfiltre. Derudover bruger vi også kun eldrevne trucks på vores lager. Vi giver dig derfor ikke kun en professionel og sikker flytning, men faktisk også en bæredygtig en af slagesen.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)