Flyttefirma Østerbro

Over 40 års erfaring med flytning til og fra Østerbro
De bedste flyttemænd på Østerbro med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Flytteopgave på Østerbro

Vi fik en opgave at skulle flytte alt inventaret for en af vores kunders tidligere 600 kvm. kontorer, til deres helt nye 1000 kvm. lokaler nær Østerbro. 

Flytteprojektet blev udført på en klassisk re-location løsning, som er meget standard for erhvervsflytninger. Vores flyttemænd klaret alt, blandt andet nedpakning, transport, udpakning og handyman arbejde, så alt var gjort i stand til virksomheden.

Virksomheden overdraget nøglerne til os om Fredagen kl.15.00, hvor vi fik sat de sidste ting på plads kl. 7.00 Mandag morgen, lige inden at medarbejderne skulle møde ind på deres nye arbejdsplads.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Dit lokale flyttefirma på Østerbro

Hos Holger Danske dækker vi hele Østerbro og omegn med vores flytteservice, og dette har vi gjort i mange år. Vi har mere end 40 års erfaring med at flytte vores kunder rundt omkring på Østerbro, det gælder både i privaten og erhverv.

For os er det afgørende at tilbyde vores kunder en smule overskuelighed i en tid, der ofte er kaotisk og fyldt med flytterod. Derfor overholder vi altid de aftalte vilkår i forhold til pris og tidspunkt, så du ikke får nogen overraskelser eller uventede hændelser på selve dagen for din flytning.

Hjælper med både små og store flytninger

Vi er specialister i både små og store flytninger og hjælper derfor gerne både private kunder, der skal flytte til og fra rækkehus, villa eller lejlighed samt erhvervskunder, der skal flytte kontor eller lager.

Vi har også mere end 20 års erfaring med at pakke og flytte IT-udstyr, så vi kan hjælpe dig og din virksomhed med netop dette.

De mest effektive og nemme flyttebiler

En flytteforretning har ikke særlig meget værdi, hvis den ikke har nogle flyttebiler. Hos Holger Danske Flytteforretning har vi et stort og bredt sortiment af moderne, sikre og robuste flyttebiler. Vi har i alt 25 biler, som kan bookes til dit flytteprojekt omkring Østerbro, Nørrebro, Amager, København eller andre steder på Sjælland.

Vi kan klare både de store og små opgaver, hvor vores flyttebiler kan rumme op til 110 kubikmeter.

Derfor, hvis du vælger os til at hjælpe med din flytteopgave, så har du et flyttefirma med kapaciteten, forholdene og engagementet til at give dig den bedste flytteoplevelse.

Flyttebiler med fokus på miljøet

Vores status som et erfarent og professionelt flyttefirma kommer af, at vi tager vores ansvar meget alvorligt. Det gælder både håndtering af vores kunders ejendele, men også med fokus på miljøet.


Vi har i langt tid været med på den grønne omstilling i forhold til vores flyttebiler, som er godkendt og lever op til de nuværende miljøkrav.

Det vil sige, at alle vores flyttebiler er typegodkendt efter Euronorm 6, hvor vores biler samtidig matcher med det høje krav af kvalitet, som vi bestræber os efter.

Få en gnidningsfri privatflytning

Holger Danske Flytteforretning kan garantere dig en sikker og problemfri privatflytning, på grund af vores mange års erfaring i flyttebranchen. Vi har et hold af dygtige flyttemænd, som sørger for, at din flytning forløber så gnidningsfrit som muligt. 

Vi tilbyder alt fra totalløsninger til minimalløsninger, og uanset om du har brug for hjælp til at flytte et enkelt møbel eller hele dit hjem, står vores flyttefirma klar til at hjælpe dig. Vi sætter en ære i at yde en professionel og personlig service, og vores flyttemænd er nogle af de bedste i Danmark.

Du kan være tryg ved at vælge Holger Danske Flytteforretning som din flyttepartner, da vi har den nødvendige ekspertise og erfaring til at håndtere enhver flytteopgave, uanset størrelse eller kompleksitet. Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste privatflytning.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Vi har flyttekasser der passer til dine behov

I vores flyttefirma har vi alle slags flyttekasser, der passer til ethvert behov. Du kan sagtens få dem leveret til den aftalte lokation, hvor vi senere henter dem igen.

Her kan vi naturligvis også give god vejledning i, hvordan man bedst skal pakke flyttekasserne, så du er sikker på at alt dit inventar bliver pakket forsvarligt ned.

Vores flyttemænd kan sagtens også stå for det

Hvis du ikke selv vil stå for flytningen alene, så kan vi sagtens stå for nedpakning og udpakning af dine ejendele.

Vi er meget behjælpelig til disse løsninger, hvor vi tager stor hensyn til dine behov, ønsker og selvfølgelig økonomi til flytningen. Det er vigtigt, at du er fuld tilfreds med oplevelsen, hvilket vi aldrig vil gå på kompromis med.

Hvad siger kunderne fra Østerbro?

★★★★★

Et frisk team reddet dagen......!

Vores flytning faldet på gulvet grundet sygdom, men vi blev reddet inden dagen var omme af Nick Hautala og Peter Herlov, der uagtet de allerede havde ydet een hel dags arbejde sprang til og tog endnu en flyttelæs med højt humør og ikke mindst tempo og dermed reddede vores flytning. Et godt team vi håber at opleve en anden gang igen
Trust-Pilot
Jesper
via Trustpilot

★★★★★

Vi har haft en supergod oplevelse med…

Vi har haft en super god oplevelse med Holger Danske. Søde og dygtige flyttefolk. Imødekommende personale. Især skal fremhæves Klsu Hundige, der kom og hentede flyttekasser n dag, hvor der var fuld gang i alt muligt i huset inkl. en gøende hund, som han tog med et smil og en sød bemærkning. Også Charlotte Pedersen, der kontaktede mig omkring vores flytterengøring, var yderst hjælpsom og imødekommende.
Trust-Pilot
Dina
via Trustpilot

★★★★★

Stort tak til Samuel og Mathias for en…

Stort tak til Samuel og Mathias for en meget fint flytning. I er bare gode og jeg vil med glæde anbefale jer til andre. Samuel er bare så omhyggelig, pakker alt flyttegodset ind i tæpper, så du kan være tryg ved at dine dyre møbler kommer uskadt frem. Mange rak for en super flytning i dag.
Trust-Pilot
Lissy
via Trustpilot

Hvad koster en flyttemand?

Det er tit en stor glæde for mange, at man får enten sine ting flyttet til nye og spændene kontorer eller et helt nyt hjem.

Selvom det kan være en fantastisk oplevelse, så kan der samtidig også være mange omkostninger, som er forbundet med flytningen.

Det er derfor en meget god ide, at du prøver at skabe et overblik for de forskellige omkostninger, før du skal til at flytte. På den måde får du ikke nogle pludselige overraskelser, når du er fuld i gang med at flytte ind i dit nye hjem.

Prisen kan variere meget

En flyttepris kan variere meget, da det kan komme an på, om du skal flytte fra en leje- til en ejerbolig, eller om du flytter fra en lejlighed til et hus. Det kan selvfølgelig også afhænge af, hvor du skal flytte hen f.eks. hvis du skal flytte ind til centrum af København.

Ifølge en analyse om det danske flyttemarked, der er lavet af Dentsu Aegis Network, så koster en flytning mellem de 50.000-100.000 kr. og det er inklusiv alle forbedringer og løbende udgifter. Det er også beregnet ud fra de omkostninger, der er forbundet med indretning af den nye bolig.

Flere muligheder for gratis tilbud

Hos Holger Danske er der flere muligheder for, at du kan få et gratis tilbud til netop den flytning, som du søger efter.

Vi kan kontaktes på telefon 70 84 81 61, via. en e-mail til info@holger-danske.dk eller udfylde vores flyttetilbudsformular på hjemmesiden. Vi har uforpligtende tilbud til alle slags flytninger, uanset om du skal have hjælp til erhvervs- eller privatflytning.

Navn