Flyttefirma Ringsted

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Ringsted.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Dit lokale flyttefirma i Ringsted

At flytte kan godt være en uoverskuelig opgave. For os er det utroligt vigtigt at vi kan hjælpe dig med din flytning bedst muligt. Ved at benytte os som dit flyttefirma i Ringsted, overtager vi nogen af de praktiske opgaver for dig så du får mere fred og ro. 

Det vigtigste for os er at din flytning bliver en god oplevelse. Vi er derfor altid punktlige, overholder vores aftaler. Det gælder både den økonomiske del og den tidsramme vi har aftalt. 

Vi er et flyttefirma på Sjælland med over 40 års erfaring. 

Ved at vælge os er du sikker på at få et professionelt og effektivt flyttefirma til at stå for din flytning. 

Case på flytning i Ringsted

Med 40 års erfaring har vi oplevet lidt af hvert. Det var derfor heller ikke usædvanligt, da vi fik en opgave om at flytte en virksomhed. De skulle skifte deres kontor på 600 kvm. ud med et større sted på 1000 kvm. 

Det betød at vi blot brugte en klassisk re-location løsning. Det er en generel meget populær løsning hos vores erhvervskunder. Det er nemlig en pakkeløsning hvor vi som flyttefirma står for alt. Det gælder både nedpakning, kørsel og flytning, udpakning igen samt handyman arbejde på den nye lokation. 

For at gøre det så nemt for kunden som muligt, fik vi nøglerne af virksomheden om fredagen kl 15.00. Vi gennemgik flytningen sammen og mandag morgen kl. 7.00 kunne medarbejderne møde ind til et nyt kontor hvor alt stod klar til dem. 

I videoen kan du høre hvad virksomheden synes om vores flytteservice. 

Vælg det bedste flyttefirma i Ringsted

Vi mener vi er det bedste flyttefirma i Danmark. Det er dog ikke noget vi har fundet på selv. Det er den feedback vi generelt får fra vores kunder. 

Vi hjælper så mange med at flytte som vi overhovedet kan. Vores filosofi er dog at det skal være en win/win eller ingen aftale. Det tror vi på er nøglen til at drive en succesfuld virksomhed. 

For os er det vigtigt at i føler i har fået en god værdi for jeres penge. Størstedelen af vores kunder som har brug for hjælp til flytning, skal på et eller andet tidspunkt flytte igen. Det kan være familien er blevet større, måske børn der flytter hjemmefra eller noget helt 3. 

Det er derfor vigtigt at give alle kunder en god oplevelse, så de ved at næste gang de mangler et flyttefirma i Ringsted eller Køge, Slagelse, Næstved så står vi klar til at hjælpe igen. 

Vi går derfor langt for at give dig den hjælp du har brug for, så vi kan forblive din families foretrukne flyttefirma i Ringsted. Vi kan både hjælpe med nedpakning, udpakning, opbevaring og meget mere. 

Har du brug for et flyttefirma i Ringsted?

Når man skal vælge et flyttefirma, er der flere overvejelser man skal gøre sig. Det skal være professionelle flyttefolk der kan give dig en sikker og tryg flytning. Så du blot kan fokusere på det mere interessante såsom indretningen. 

Det skal også være et flyttefirma der forstår dine behov og som kan imødekomme dine ønsker. Vi tilbyder derfor også at hjælpe med at pakke ned og ud. Ja endda din indretning kan vi hjælpe med hvis det skulle være nødvendigt. 

Det tilbyder vi så du har fri mulighed fors selv at vælge hvor stor en del af flytningen du vil deltage i og hvad der giver mening for dig. 

Vores flytteløsning sammensættes, efter dine specifikke ønsker og behov. Så hvis du er nødt til at prioritere dit arbejde, kan vi stå for din flytning. Vi klarer alt fra A til Z. 

Som det foretrukne flyttefirma i Ringsted, tilbyder vi en komplet løsning til at varetage så meget af flytningen du ønsker og har behov for. 

Vores komplette flytteløsning, indbefatter både emballering af skrøbelige ejendele og genstande, rengøring, ned- og udpakning og selve flytningen. Udover det tilbyder vi som en ekstra service også at komme og lave diverse handymand ting. Så du hurtigt kan få dine skabe, møbler osv. samlet og sat op.  

Udstyr og flyttebiler der dækker alle behov

Som Danmarks største flyttefirma, har vi selvfølgelig også noget udstyr og ressourcer som ikke alle flytteforretninger har. 

Det tæller blandt andet en større vognpark med alle størrelser og former for flyttebiler. Vi har derfor som flyttefirma i Ringsted alt det udstyr der kunne være behov for, til at kunne håndtere din flytning og opfylde dine ønsker og behov. Uanset om det er en privatflytning du skal have hjælp til eller om det er et helt lager der skal flyttes eller opbevares, så kan vi håndtere det for dig. 

Vi kan også bistå med mange forskellige former for flyttebiler. Vi har både biler med lift, lastbiler med anhængere til varevogne, containerbiler, kranbiler, og veksellastbiler. På den måde er vi sikre på altid at kunne hjælpe dig med dine udfordringer.

Udover det, er det faktisk også en mere miljøvenlig flytning at benytte sig af os. Vores flyttebiler er typegodkendt efter Euronorm 6 og de har alle indsat partikelfiltre. Derudover er samtlige trucks vi bruger på lageret også eldrevne. 

Hvorfor bør du vælge os som dit flyttefirma i Ringsted?

Hvad siger vores kunder i Ringsted?

★★★★★

Niklas og Læsø leverede en fantastisk flytning!

Niklas og Læsø leverede en fantastisk flytning til min kæreste og jeg i dag d. 28.01.22 ! Både Læsø og Niklas var super flinke, effektive, opmærksomme og havde blik for at passe rigtig godt på vores værdifulde gamle møbler. Derudover fik de anbragt et STORT oliventræ på vores altan på trods af en dør der var for smal - helt igennem en super oplevelse! Vi har brugt Holger Danske Flytteforretning før denne flytning, og vi kommer til at gøre det samme igen 🙂 Tusind tak for en effektiv og hyggelig flytning! Mvh Graham og Fie
Trust-Pilot
Fie
via Trustpilot

★★★★★

Det var bare super godt!

Vi skulle flytte fra Ringsted og til Korsør og vi valgte at bruge Holger Danske. Det viste sig at være et rigtig godt valg! De kom først og ud og så vores hus og gav et tilbud ud fra det. En meget fin pris og det hele forløb præcis som vi havde håbet. Der var ingen problemer. Vi bruger dem gerne igen.
Trust-Pilot
Tom
via Trustpilot

★★★★★

Vi havde en god og professionel service…

Vi havde en god og professionel service af brødrene Mathias & Niklas. Vi havde med centralen aftalt, at flyttemændende ville vise fremmøde mellem 8-9, men de ringede kl 07.45 og sagde, at de ville komme om fem minutter - hvilkede passede os godt, da vi var i færd med at flytte kasser/møbler ned. Mathias & Niklas var imødekommende og beslutningsdygtige i form af samarbejdsvilje og indsatsvirke. Så fra vores side en kæmpe anbefaling.
Trust-Pilot
Jimmi
via Trustpilot
Navn