FLYTTEFIRMA RØDOVRE

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Rødovre

Vi fik til opgave, at flytte en virksomhed nær Rødovre , de skulle skifte deres nuværende kontorer på små 600 kvm. ud med sprit nye 1000 kvm. lokaler.

Valget faldt på en klassisk re-location løsning, der generelt er super populær til erhvervsflytninger, hvor vi som flyttefirma, kommer til at står for det hele herunder nedpakning, kørsel, udpakning og handman arbejde.

Vi fik nøglerne om Fredagen kl. 15.00 og lavede den afsluttende gennemgang af flytningen kl. 7.00 Mandag morgen inden medarbejderne mødte ind.

I denne video kan du se hvad den flytteansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen.

Dit lokale Flyttefirma Rødovre

Bor du lige nu i Rødovre og mangler du et effektivt, pålideligt og velkendt flyttefirma på Sjælland, så er du landet det rigtige sted.

Holger Danske flytteforretning har været det lokale flyttefirma i Rødovre i mere end 40 år.

Igennem årene har vi lavet mange 1.000 flytninger til og fra Rødovre, og vi kan vel i al beskedenhed sige, at vi er lokalsamfundets foretrukne valg, når de står og skal vælge et flyttefirma.

Bestilt hurtigst muligt et gratis flyttetilbud i Rødovre, HvidovreGlostrupFrederiksberg eller et helt 5. sted, så kan vi måske allerede stå for dit flytning i dag eller i morgen. Giv os et kald eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Rødovre?

Det bedste Flyttefirma i Rødovre

Det skal ikke misforståes som om, at vi siger nej til en masse arbejde tværtimod hjælper vi helst så mange vi kan. Men vi tror stadigt på, at win/win eller ingen aftale er den bedste filosofi for at drive en succesfuld virksomhed.

Langt størstedelen af de personer og familier som vi flytter for, skal en dag bruge et flyttefirma igen. Om det er når børnene flytter hjemmefra, når de skal skifte boligen ud, eller de kender en der skal til, at flytte der mangler et solidt, velrenommeret og pålideligt flyttefirma.

Når det sker skal de selvfølgeligt pege på, et vidst flyttefirma i Rødovre og det er selvfølgeligt Holger Danske Flytteforretning. Den eneste måde det kommer til at sker er, hvis de har haft en oplevelse ud over det sædvanlige.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne på Rødovre?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vi flytter årligt mere end 10.000 danske familier til og fra Rødovre og resten af Europa

Uanset om du skal flytte til et andet hus eller lejlighed i Rødovre, eller du skal flytte til England så kan vi hjælpe dig.

De fleste danske mænd der her rundet et par og 30 år, kan nok svagt huske hvor de så Holger Danske Flytteforretning første gang.

Meget har formentligt ændret sig i dit liv siden dengang, måske er du blev voksen, måske er du gået på pension, måske er det børnenes tid til at flytte hjemmefra, meget er formentligt sket.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Der er mange ting, som har ændret sig i Holger Danske

For værdisættet er stadigt det samme som den dag for mange år siden, hvor Tommy Besby stod på Valby Langgade med en enkelt flyttevogn og en kammerat, klar til at lave hans første flytning.

Siden dengang har vi altid haft en simpel mission, den har fra dag et været at levere den højeste kvalitet til en rimelig pris, så hr. og fru Danmark og alle deres børn kan få en fantastisk oplevelse, når de ligger der inventar i vores hænder.

Vi siger hellere nej til en opgave hvis det betyder, at du som kunde ikke har udsigt til, at få en flytteoplevelse du er 110% tilfreds med.

Empatisk Flyttemand Rødovre

Måden vi sikre os at du som kunde, altid opnår en ekstraordinær oplevelse, det er ved at rekruttere branchens bedste og mest empatisk flyttemænd.

En flyttemand hos Holger Danske flytteforretning, bliver oplært efter klassiske dyder om, at et ord er ord, og andre folks ting skal behandles med endnu større respekt end du ville behandle dine egne.

Flyttemænd i Rødovre med 3,5 års flytteuddannelse

Som i alle andre fag giver uddannelse faglig stolthed.

Uanset om du er uddannet tjener, kok, tømrer eller flyttemand, så vil du udfører dit arbejde til perfektion, ud fra de faglige færdigheder du har tilegnet dig igennem din uddannelse.

Desværre har flyttebranchen anno 2022 ry for kun, at ansætte folk der får en et pakkekastende GLS bud til, at ligne en der har respekt for andre folks egendele.

Derfor har vi valgt, at give vores flyttefolk en relevant uddannelse, på 3,5 år der sikre den faglige stolthed og en ekstraordinær kompetance når vi skal håndtere dine møbler og personlige egendele.

Privatflytning

Stol på Holger Danske Flytteforretning til at håndtere din flytning! Med vores mange års erfaring er du sikker på kvalitetstjenester – uanset om du har brug for en total- eller minimalløsning.

Ved at vælge os som dit flyttepartner, får du ikke kun en problemfri flytning, men også adgang til nogle af landets bedste flyttemænd. Så slip for bekymringer når det handler om din privatflytning – Holger Danske Flytteforretning har det hele under kontrol!

Erhvervsflytning

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S har vi den perfekte løsning til alle former for erhvervsflytninger. Uanset om det er en stor eller lille virksomhed, eller om det omfatter tunge og særlige genstande, har vores flyttemænd den nødvendige erfaring og specialudstyr til at klare opgaven.

Vores konsulentbistand er altid tilgængelig, og med vores opmagasinerings- og lagerfaciliteter tæt på Rødovre, sørger vi for at dit udstyr eller produkter altid står klar til distribution. Vi hjælper allerede en bred vifte af brancher med deres behov. Vi står klar til at gøre dit næste erhvervsflytteprojekt til en succes.

Flyttefirma Rødovre pris

Hvad koster det og flytte fra Rødovre og hen til der hvor du skal bo i fremtiden.

Det er et spørgsmål, der ikke sådan lige kan besvares med en eller anden smart prisberegner.

Den rigtige pris på din flytning, vil altid afspejle sig i hvor nemt det skal være for dig.

Foretrækker du eksempelvis selv, at pakke dit hjem ind og ud, så har vi en super rimelig pris på det.

Vil du derimod gerne slippe for at røre en finger og skal vi pakke hele dit hjem ned og ud i din nye bolig, skal du bruge vores assistance til, at lave slutrengøring for dig i samme moment, så du kan flytte, flytte ind og ikke skulle bekymre dig om noget? Ja men så finder vi en god og rimelig pris på det.

Ud over ovenstående er der også stor forskel på, hvor meget inventar vi mennesker investere i.

Så hvis du er en af dem der lever minimalistisk og har få genstande, skal du selvfølgeligt betale en mindre pris end dem der har pakket fra gulv til loft, alt andet ville jo være urimeligt.

Det der står på dit flyttetilbud er det du betaler

Vi ved af erfaring, at en af de ting vores kunder sætter stor pris på er, at de kan regne med det tilbud de får.

Vores flyttekonsulenter ligger altid den rigtige pris i første omgang og regner alt med, i det flyttetilbud du modtager.

På den måde ender du som kunde, ikke med nogen ubehagelige overraskelser.

Vi møder desværre mange mennesker, der engang har valgt at sige ja til det billigste tilbud, for herregud det jo bare en flytning.

Men når de så står efterfølgende med en en skade på et tv der ikke bliver dækket af flyttefirmaet, en ekstraregning på 8000 kroner for “uforudsete udgifter”, eller i de meget grove sager et flyttefirma, der vil have 20.000 kroner for at udlevere deres ting.

Ja så var det jo ikke længere den billigste pris.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)