Flyttefirma Roskilde

Over 40 års erfaring med flytning til og fra Roskilde.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Roskilde

Vi skulle flytte en virksomhed, som ligger i Roskilde. Opgaven gik ud på at skifte deres små kontorer på 600 kvm. ud med helt nye lokaler på 1000 kvm.

Flytningen blev håndteret på en klassisk re-location måde, hvor vi som flyttefirma stod for hele flytningen af virksomheden. Det var både opgaver som nedpakning, transport, udpakning og handman arbejde. 

Vi fik nøglerne til virksomheden kl. 15.00 Fredag, og aflevere dem tilbage Mandag morgen kl.7.00 ved den sidste gennemgang af flytningen. 

Du kan se i videoen, hvad den flytteansvarlige partner i firmaet, mener om selve flytningen.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Dit flyttefirma nær Roskilde

Hos Holger Danske møder du en flok dygtige flyttefolk, der altid er klar på at hjælpe. Ligesom sagnfiguren rykker vi også selv ud, når danskerne har brug for vores hjælp, og det uanset hvilken type af opgave, de står foran. 

Lad os gøre det, vi er gode til, og vælg os til at stå for din næste flytning nær Roskilde. Vi tilbyder vores hjælp til alt fra minimale flytteløsninger for små kontorer eller lejligheder til større flytninger og totalløsninger.

Vores totalløsninger kan dække alle dine behov med hele nedpakningen, adskillelsen og rengøringen i én og samme pakke. Vi hos Holger Danske ved dog, at hver kunde er forskellig fra den forrige, og derfor tilbyder vi at sammensætte individuelle flytteløsninger, så vi får løst din flytteopgave på allerbedste vis.

Holger Danske har ændret sig meget gennem årene

For værdisættet er stadigt det samme som den dag for mange år siden, hvor Tommy Besby stod på Valby Langade med en enkelt flyttevogn og en kammerat, klar til at lave hans første flytning. 

Siden dengang har vi altid haft en simpel mission, den har fra dag et været at levere den højeste kvalitet til en rimelig pris, så hr. og fru Danmark og alle deres børn kan få en fantastisk oplevelse, når de ligger der inventar i vores hænder.

Vi siger hellere nej til en opgave hvis det betyder, at du som kunde ikke har udsigt til, at få en flytteoplevelse du er 110% tilfreds med.

Søger du et flyttefirma nær Roskilde?

Hvis du har brug for et flyttefirma i nærheden af Roskilde, eller andre steder på Sjælland,  så er Holger Danske Flytteforretning det perfekte valg. Holger Danske har hovedkontor og opbevaringslager i Rødovre, men vi er et landsdækkende flyttefirma, der både flytter for private og erhvervskunder. 

Vi tilbyder fleksible løsninger og tilpasser vores service til dine individuelle behov. Du bestemmer selv, hvad din flytteløsning skal indebære. Det, mener vi, er med til at sikre den bedste flytning for alle parter involveret.

Skal din virksomhed flytte?

Er din virksomhed vokset, eller skal I blot rykke til nye og mere moderne lokaler? Vælg et flyttefirma nær Roskilde som jeres partner og vær sikker på at få den bedste overgang til din nye arbejdsplads. Hos Holger Danske har vi en stor erfaring med flytninger for virksomheder i mange forskellige brancher. Det betyder, at vi også kan hjælpe dig, hvad end du skal flytte dit kontor, dit lager eller noget helt tredje, når du står foran en flytning nær Roskilde. 

Vi er meget fleksible, når det kommer til arbejdstider og læner os derfor op ad jeres behov i forhold til, hvornår I ønsker, flytningen skal foregå. Vi bestræber os på sammen at nå frem til den bedste løsning, så vi kan sikre jer, at I mister mindst muligt af jeres egen arbejdstid.

I over 20 år har vi hjulpet virksomheder med deres IT-udstyr, så denne opgave kan du også trygt overlade til os og vores dygtige medarbejdere. At flytte kontor– eller IT-udstyr kan være lidt af en anderledes opgave, og derfor sørger vi altid for, at vores medarbejdere er godt klædt på til at give vores kunder den absolut bedste service. Derfor kan vi også hjælpe dig med flytning af både servere og andre specialmaskiner, og har du nogle specielle forespørgsler, ønsker eller behov, tager vi naturligvis også gerne en god snak, så vi kan tage højde for dette i flytningen.

Hvad siger vores kunder fra Roskilde?

★★★★★

En flytning i verdensklasse!

Historien er nu som mange andre: 1 dag, 1 opgave, 1 lastbil og 2 mand. Holger Danske var sat på endnu en opgave. Men det der ikke er som så mange andre historier om indkøb, det er service, smil og hårdt arbejde. Sjældent møder man denne service i en og samme handel. Det gjorde vi! Bjerg og Ibrahim kom sammen med Holger (bilen), og gjorde vores forudindtaget mareridt til en festdag. Vis mere
Trust-Pilot
PC2800
via Trustpilot

★★★★★

Jeg havde hyret Holger Danske

Jeg havde hyret Holger Danske til at tømme min lejlighed og depotrum til en container og de sendte Palle og Lucas til at udføre arbejdet. Fra start til slut har det været en prima oplevelse. Palle og Lucas var venlige, proffesionelle, effektive og de arbejde som heste. Man skulle nærmest tvinge dem til at holde en drikkepause 😉Vis mere Palle var meget dygtig til at pakke containeren således at frygten for om der var plads til det hele forduftede. Så alt i alt den varmeste anbefaling herfra. Venlig hilsen Gunnar Guttesen
Trust-Pilot
Gunnar Guttesen
via Trustpilot

★★★★★

Hold nu magle for
en flytning!

Blev blæst bagover af hvor gnidningsfri en flytning kan forgå. 3 unge mænd der bare knokler derudaf, Hulk, Ninja og Tetris Masteren fik det hele til at virke let og nemt. Jeg er virkelig imponeret over den effektivitet disse unge mænd fremviste under hele seancen. Er du gal de er seje. Tusind tak for veludført arbejde Nicklas, Rasmus og Abed.
Trust-Pilot
Anja D.Lind
via Trustpilot