FLYTTEFIRMA SJÆLLAND

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Bedste flyttefirma Sjælland

Holger Danske Flytteforretning har igennem de sidste 40 år været danskernes foretrukne flyttefirma på Sjælland.

De fleste mænd der har rundet 30 år her på Sjælland, de er ikke i tvivl om hvor de så Holger Danske første gang.

Siden dengang er der dog sket rigtigt meget, men en ting har ikke ændret sig, vi er stadigt det foretrukne flyttefirma på Sjælland.

Hvert år flytter vi på landsplan mere end 10.000 danskere og deres familier. Men vi flytter også utalige virksomheder og offentlige institutioner.

Det eneste de 2 segmenter har til fælles er, at 98% af de kunder som vi flytter for enten er gengangere eller folk der er kommet på anbefaling.

Vi tror på at det skyldes vores grundlæggende værdisæt, der dybest set handler om, at vi behandler vore kunder som vi gerne selv vil behandles.

Troværdigt flyttefirma Sjælland

Skal man gå bare lidt dybere ned i det, så besluttede vi for nu mere end 40 år siden, at vi ville være det bedste og mest troværdige flyttefirma på Sjælland.

Måden vi ville blive det på var ved, at have rimelige priser, altid overholde vores aftaler og sørge for, at vores kunder fik den optimale flytning uanset hvilke ønsker de måtte have til den.

Så var målet for eksempel hurtigt, problemfrit og med minimal involvering, så klarede vi den og sørgede for, at du som kunde ikke skulle bekymre dig om andet end at flytte din adresse.

Var målet derimod en hyggelig flyttedag, med involvering af børnene, sjov og ballade, ja så taler vores Trustpilot anmeldelser for sig selv, det er nemlig også en af de ting, som vi har gjort til en del af kulturen i firmaet.

Vi tror på at så længe vi er seriøse og behandler vores kunder hjem og inventar med respekt, så kan vi stadigt have det sjovt når vi går på arbejde. Det har igennem årene heldigvis også vist sig, at glade flyttemænd giver glade kunder og som i de fleste andre fag, så kommer glade kunder næsten altid tilbage.

Så ved at have det sjovt og respektere vores kunder, endte vi som det største flyttefirma på Sjælland – Ja faktisk i hele Danmark.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Sjælland?

Flyttefirma Sjælland med eget lagerhotel

Ved hovedkontoret har vi et tilknyttet lagerhotel. Ved at have et tilhørende lagerhotel kan vi tilbyde opbevaring for private såvel som erhvervsdrivende, hvis pladsen er træng, eller du har brug for opmagasinering over en periode.

Det er ikke ualmindeligt, at man er i gang med, at få bygget et hus samtidigt med, at man fik muligheden for, at sælge sin bolig.

Så når du vælger os kan vi finde en god og rimelig løsning på opbevaring i samme moment.

Flyttefirma Sjælland med stor ekspertise

Som udgangspunkt er der ingen flytteopgave, der hverken er for stor eller for lille til Holger Danske Flytteforretning. Vi har alle remedier til at klare flytningen til UG. Som flyttefirma råder vi også over flyttebiler og specialudstyr, så vi kan klare enhver opgave forsvarligt. Har du f.eks. et klaver eller et pengeskab, der skal flyttes? Så hjælper vi gerne med at klare flytningen på en sikker og effektiv måde med respekt for omgivelserne.

Alle vores flyttemænd er uddannede og har deres erfaringer og kompetencer i orden, så du kan med fordel kontakte os, hvis du f.eks. har brug for hjælp til:

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne på Sjælland?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Få et uforpligtende tilbud fra dit flyttefirma Sjælland

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så er du velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Fang os på tlf. 38 38 50 50 eller info@holger-danske.dk. Du kan også klikke her, hvis du vil have et gratis flyttetilbud allerede nu.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)