flyttefirma Sjælland

40 års professionel erfaring med flytning på Sjælland

Danmarks bedste flyttemænd med 3,5 års flytteuddannelse.

Solid rådgivning med en professionel flyttekonsulent. 

60

Flyttemænd

10.000

Årlige flytninger

40

Års erfaring

4.9/5

På Trustpilot

Bedste flyttefirma Sjælland

Holger Danske Flytteforretning har igennem de sidste 40 år været danskernes foretrukne flyttefirma på Sjælland.

De fleste mænd der har rundet 30 år her på Sjælland, de er ikke i tvivl om hvor de så Holger Danske første gang.

Siden dengang er der dog sket rigtigt meget, men en ting har ikke ændret sig, vi er stadigt det foretrukne flyttefirma på Sjælland.

Hvert år flytter vi på landsplan mere end 10.000 danskere og deres familier. Men vi flytter også utalige virksomheder og offentlige institutioner.

Det eneste de 2 segmenter har til fælles er, at 98% af de kunder som vi flytter for enten er gengangere eller folk der er kommet på anbefaling.

Vi tror på at det skyldes vores grundlæggende værdisæt, der dybest set handler om, at vi behandler vore kunder som vi gerne selv vil behandles.

Troværdigt flyttefirma Sjælland

Skal man gå bare lidt dybere ned i det, så besluttede vi for nu mere end 40 år siden, at vi ville være det bedste og mest troværdige flyttefirma på Sjælland.

Måden vi ville blive det på var ved, at have rimelige priser, altid overholde vores aftaler og sørge for, at vores kunder fik den optimale flytning uanset hvilke ønsker de måtte have til den.

Så var målet for eksempel hurtigt, problemfrit og med minimal involvering, så klarede vi den og sørgede for, at du som kunde ikke skulle bekymre dig om andet end at flytte din adresse.

Var målet derimod en hyggelig flyttedag, med involvering af børnene, sjov og ballade, ja så taler vores Trustpilot anmeldelser for sig selv, det er nemlig også en af de ting, som vi har gjort til en del af kulturen i firmaet.

Vi tror på at så længe vi er seriøse og behandler vores kunder hjem og inventar med respekt, så kan vi stadigt have det sjovt når vi går på arbejde. Det har igennem årene heldigvis også vist sig, at glade flyttemænd giver glade kunder og som i de fleste andre fag, så kommer glade kunder næsten altid tilbage.

Så ved at have det sjovt og respektere vores kunder, endte vi som det største flyttefirma på Sjælland – Ja faktisk i hele Danmark. 

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Godt arbejde Team Holger Danske

Kære Team Holger Danske, del gerne med ledelsen, Tak for en rigtig god flytning. Det er anden gang at vi får jeres hjælp og igen levede I fuldt op til forventninger. Teamet bestod af: Pete, Jakob og Martin om fredagen og Sandy, Palle og Niko om lørdagen. Begge dage var begge hold smilende og effektive. Mega fedt at opleve i en ellers stresset tid. Det har været en fornøjelse at flytte med jer begge gange og igen, i har min anbefaling til andre kunder. Godt arbejde! Vh Esben
Trust-Pilot
Esben
via Trustpilot

★★★★★

7 Stjerner til Daniel og Samuel

7 Stjerner til Daniel og Samuel. Jeg har et vandskade som har stået på siden april måned. Alt er mere eller mindre gået ad ht til. Men i dag fik jeg en helt anden oplevelse. Disse to morgen friske mænd fik noget af en oplevelse. De skulle efter deres ordre tømme mit stue og mit udestue. Det de ikke var blevet gjort opmærksom på at det er faktisk hele huset de skulle flytte. Og hele huset var opmagasineret i stuen og i udestuen. Vis mere
Trust-Pilot
Servet Üzümcü
via Trustpilot

★★★★★

Sur opgave - Perfekt løst!!!

Vi flyttede fra 1. sal til venstre i en ejendom til 4. sal til højre i en anden. Ikke nogen sjov opgave, men Peter og 2*Martin klarede opgaven til topkarakter, og oven i købet med masser af godt humør og god stemning. Alt foregik som aftalt og til vores fulde tilfredshed. Kan varmt anbefales!!!
Trust-Pilot
Niels M.
via Trustpilot
Navn

Flyttefirma Sjælland med eget lagerhotel

 

Ved hovedkontoret har vi et tilknyttet lagerhotel. Ved at have et tilhørende lagerhotel kan vi tilbyde opbevaring for private såvel som erhvervsdrivende, hvis pladsen er træng, eller du har brug for opmagasinering over en periode

Det er ikke ualmindeligt, at man er i gang med, at få bygget et hus samtidigt med, at man fik muligheden for, at sælge sin bolig.

Så når du vælger os kan vi finde en god og rimelig løsning på opbevaring i samme moment.

Flyttefirma Sjælland med stor ekspertise

Som udgangspunkt er der ingen flytteopgave, der hverken er for stor eller for lille til Holger Danske Flytteforretning. Vi har alle remedier til at klare flytningen til UG. Som flyttefirma råder vi også over flyttebiler og specialudstyr, så vi kan klare enhver opgave forsvarligt. Har du f.eks. et klaver eller et pengeskab, der skal flyttes? Så hjælper vi gerne med at klare flytningen på en sikker og effektiv måde med respekt for omgivelserne.

Alle vores flyttemænd er uddannede og har deres erfaringer og kompetencer i orden, så du kan med fordel kontakte os, hvis du f.eks. har brug for hjælp til:

Få et uforpligtende tilbud fra dit flyttefirma Sjælland

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så er du velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Fang os på tlf. 38 38 50 50 eller

info@holger-danske.dk. Du kan også klikke her, hvis du vil have et gratis flyttetilbud allerede nu.

Danskernes foretrukne Flyttefirma på Sjælland

Her hos Holger Danske flytteforretning køre vi dagligt i mere eller mindre alle postnumre på hele Sjælland. 

Herunder finder du et lille udsnit af de byer vi har flest kunder i, men som Sjællands største flyttefirma igennem mere end 40 år. 

Så er der ikke en by på Sjælland som vi ikke har lavet en flytning i.