Flyttefirma Slagelse

Mere end 40 års erfaring med flytning til og fra Slagelse.

Vores flyttefolk har alle gennmført 3,5 års flytteuddannelse.

Utrolig høj kvalitet, til  helt rimelige priser.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Eksempel på Flytteopgave: Kontorflytning Slagelse

For nylig stod vi for en større flytning i Slagelse, hvor en virksomhed skulle overgå fra deres gamle kontorer på 600 kvm. til nye, rummelige lokaler på 1000 kvm. Vores velkendte standard relokationsservice, som er ideel til erhvervsflytninger, blev anvendt. Med vores erfaring som flyttefirma, varetog vi alt fra indpakning og transport til udpakning og diverse handyman-tjenester, som var nødvendige for virksomheden.
 
Vi overtog nøglerne fredag kl. 15.00 og afsluttede alle flytteaktiviteter mandag morgen kl. 7.00, lige i tide til at medarbejderne kunne starte deres arbejdsdag uden forstyrrelser.
 
Tag et kig på videoen til højre, hvor virksomhedens ansvarlige partner giver sit indtryk af hele flytteforløbet.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Lidt om os - Erfarne flyttemænd i Slagelse

Her hos Holger Danske har vi i mere end 40 år været hengivet til at levere den bedst mulige flytteoplevelse til vores kunder. Vi har opnået en enorm viden om, hvad der kræves for at sikre en problemfri flytning, og vi har konstant forbedret vores arbejdsgange for at vi kunne blive Slagelse og resten af sjællands foretrukne flyttefirma.
 
Vores udvidelse betyder at vi dækker hele Sjælland og resten af landet. Det er et resultat af vores kunders tillid til os. Vi værner om dine ejendele og sørger for, at de kommer trygt fra A til B.
Gennem erfaring har vi hos Holger Danske fundet frem til de bedste arbejdsgange. Det gør det muligt for os at pakke dine ting forsvarligt sammen, optimere bilens lastekapacitet og levere dem hurtigt og effektivt til din nye adresse. Det er blot én af mange fordele, du får ved at vælge os til din flytteopgave i Slagelse. Vi lægger stor vægt på at sikre, at du og dine ejendele får den bedst mulige behandling, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre en problemfri flytning.
 
Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på din flytning i Slagelse eller andre steder på Sjælland. Vi står altid klar til at gøre din flytteproces så nem og overskuelig som muligt.

Flyttefirma Slagelse - Vores Ydelser

Som det førende flyttefirma i Slagelse tilbyder Holger Danske en bred vifte af ydelser. Vi kan dække alle dine flyttebehov, og du kan roligt regne med at vi leverer en professionel service der overgår dine forventninger. Vi gør din flytning nem til en overkommelig pris.
 
Flytning privat og erhverv – få en gratis prisvurdering
Som flyttefirma i Slagelse kan vi give dig et tilpasset flyttetilbud, efter dine specifikke behov. Vores konsulenter har rigelig med ekspertise og kan derfor give dig en retvisende vurdering af prisen for din flytning.
Uanset om du har brug for hjælp til en privatflytning eller en kontorflytning, kan vores erfarne flyttemænd klare det hele. Vi har udstyret til at sikre, at dine møbler og ejendele transporteres trygt og sikkert til din nye destination.
 
International flytning
Skal du flytte til udlandet, så tilbyder Holger Danske professionel international flytning. Vores erfarne hold håndterer hele processen, fra pakning og sikring af dine ejendele til transport til din nye destination. Vi sørge for en tryg – pålidelig international flytning, så du kan begynde dit nye eventyr uden bekymringer.
 
Møbeltransport
Vores flytteservice omfatter også møbeltransport, hvor vi sørger for at pakke og transportere dine møbler på en forsvarlig måde. Vi har erfaring med at håndtere alle typer af møbler, uanset størrelse eller form, og vi sikrer, at de ankommer i samme stand, som da de blev pakket.

Pris på flyttefirma Slagelse - få en vurdering

Holger Danske er et flyttefirma med konkurrencedygtige timeprise på vores flyttetilbud. Vi forstår hvor vigtigt en god pris er for vores kunder, samtidig med at de får en pålidelig og professionel service. Derfor stræber vi altid efter at give vores kunder, den bedste værdi for deres penge.
 
Kontakt os i dag for at få et gratis, uforpligtende tilbud på din flytning i Slagelse. Vi står klar til at hjælpe dig din flytning. Ved at vælge os, kan du være sikker på at den kommer til at foregå nemt og problemfri som muligt.

Få et flyttetilbud i Slagelse og omegn

Vi hjælper dig med at flytte i hele Slagelse og omegn. Om du skal flytte til eller fra Næstved, Ringsted eller Pedersten, så er vi altid klar med en hjælpende hånd og professionel håndtering af dine flyttesager.

Hvad siger vores kunderne i Slagelse?

★★★★★

Hjælp til flytning

Vi har i dag haft fornøjelsen at få hjælp til flytning fra Holger Danske Flytteforretning. Teamet der var sat på opgaven var Gummi, Piet og Rene og de klarede opgaven til UG. Hurtige, søde, hjælpsomme og omhyggelige. Det var en fornøjelse. Også stor tak til Danny der satte de 3 på opgaven. Tak for jer 👏👏👏
Trust-Pilot
Charlotte
via Trustpilot

★★★★★

Absolut mere end 5 stjerner værd

Absolut mere end 5 stjerner værd! Min kæreste og jeg har flyttet med Holger Danske 2 gange nu, og for de gange har vi ikke oplevet andet end fantastisk service og høflighed fra flyttemændene 🤩 De forstår sig på at beskytte dine møbler og værdifulde genstande samt at pakke et stort hjem i en lille varebil 👍🏽 Absolutte profesionelle, høflige og tar’ enhver opgave med et smil på læben. Holger Danskes flyttemænd fortjener enhver kroner og øre - og vi vil til enhver tid ringe og booke Holger Danske til vores næste flyt, kun pga. disse gode oplever med flyttemændene og kundeservice Tusind tak til de to herrer som flyttede os idag. 👏🏽
Trust-Pilot
Altas
via Trustpilot

★★★★★

Perfekt flytning!

Holger Danske stod for en fuldstændig perfekt flytning fra Vanløse til Allerød, lige fra deres lynhurtige opkald med tilbud (de ringede få minutter efter vi havde skrevet), til den gode service undervejs og selve flytningen på dagen. De friske flyttemænd stod klar til tiden med højt humør, og var både effektive og betænksomme, og udviste et stort overskud. Kæmpe anbefaling herfra!
Trust-Pilot
Pernille
via Trustpilot

Et fremragende flyttefirma - spørg bare vores mange tilfredse kunder

★★★★★

Din tillid og tilfredshed er vores højeste prioritet

Vi er stolte af være et højt rangerende flyttefirma på Trustpilot med en rating på 4.8 ud af 5 ud fra mere end 1800 anmeldelser. Det siger lidt om hvor hengivne vi på er at levere en førsteklasses flytteoplevelse til vores kunder. Vores kunders anmeldelser på Trustpilot er et bevis på vores pålidelighed, professionalisme og omhyggelige håndtering af deres ejendele. Vi sætter en ære i at sikre, at hver enkelt flytning udføres med den største omhu og opmærksomhed på detaljer.
 
Det er atid vores mål at opretholde vores høje standarder og sikre, at hver flytning er en succes. Vores kunders positive anmeldelser på Trustpilot er en indikation af, at vi lever op til vores løfte om at levere en pålidelig og professionel service. Når du vælger Holger Danske som dit flyttefirma, kan du være tryg ved, at du får en service, der er blevet anerkendt af vores tidligere kunder. Vores fremragende omdømme på Trustpilot er et stærkt argument for at vælge os som din flyttepartner.
 
Kontakt os i dag for at opleve vores førsteklasses flytteservice og opdag, hvorfor vores kunder har givet os en samlet Trustpilot-rating på 4.8. Vi ser frem til at hjælpe dig med din flytning og sikre at du får en mindst lige så god oplevelse, som vores mange tilfredse kunder.
Kvalitets flyttemand og tilfredse kunder
Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitetsservice til vores kunder. Vores flyttemænd er veluddannede og har stor erfaring inden for flyttebranchen. Vi er altid klar med de nyeste fragtmetoder og nedpakningsteknikker for at sikre, at din flytning bliver udført på den mest effektive og sikreste måde. Når du vælger Holger Danske som dit flyttefirma i Slagelse, kan du være sikker på, at du får højt professionel service. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vores mål er altid at opfylde vores kunders forventninger.
Navn