Flyttefirma Solrød

Over 40 års erfaring med flytning til og fra Solrød

De bedste flyttemænd i Solrød

Gratis flyttekonsulent, der kan give dig en skarp pris

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Det bedste flyttefirma i Solrød

Når du vælger et flyttefirma i Solrød, er det vigtigt, at det er et flyttefirma der forstår dine behov og ønsker. Nøglen til en god flytning, er en god kommunikation, mellem flyttefirma og kunden. 

Det er heldigvis en af vores spidskompetencer. Hos Holger-Danske Flytteforretning er vi stolte af at være det foretrukne flyttefirma i Solrød.

Ved at vælge os får du et erfarent og pålideligt flyttefirma i Solrød, der vil hjælpe dig gennem hele din flytteproces. Vi håndterer alle de praktiske opgaver, så din flytning bliver nem og overskuelig. For os er det vigtigste, at du oplever en problemfri og nem flytning.

Vores engagement i at levere en fejlfri service ses i vores punktlighed og i vores evne til at overholde aftaler, både når vi snakker om budgetter og tidsplaner.

Med mere end 40 års erfaring som flyttefirma på Sjælland, er vi dit sikre valg for en problemfri flytning. Lad Holger Danske Flytteforretning tage hånd om din flytning i Solrød. Så er du sikker på at du får et flyttefirma i Solrød, som du kan stole på. 

Udfyld blot kontaktformularen på vores hjemmeside for at modtage et uforpligtende tilbud på din flytning, skræddersyet til dine ønsker og behov.

Case på flytning i Solrød

Hos Holger-Danske Flytteforretning håndterer vi en bred vifte af flytteopgaver. Dette er alt fra flytning af smålejligheder til store erhvervsflytninger.

For nylig stod vi for flytningen af en virksomhed, der skulle fraflytte deres gamle kontor på 600 kvadratmeter til nye kontorlokaler på over 1000 kvadratmeter. I denne situation benyttede kunden vores re-location løsning, som er helt ideel for virksomheder, der flytter i nye lokaler, der gerne vil flytte hurtigt. 

Denne løsning inkluderer alt fra nedpakning og transport til udpakning, handyman opgaver og endda flytterengøring hvis kunden ønsker det. Derudover kan både opbevaring og tungløft også tilvælges.

For at minimere forstyrrelser i virksomhedens arbejdstid, så udførte vi flytningen hen over en weekend. Dette gjorde, at medarbejderne kunne vende tilbage til deres nye arbejdsplads allerede mandag morgen og arbejde som de plejer.
 
I videoen her på siden, kan du høre hvad vores kunde Mick, synes om at benytte os som deres flyttefirma i Solrød.

Et flyttefirma i Solrød med +40 års erfaring

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi mere end 40 års erfaring i branchen. Vi har siden starten, haft som vision at være et flyttefirma der giver god service til fornuftige priser. 

Det er visioner vi stolt kan sige vi har arbejdet ud fra i mere end 40 og som er det vores kunder kender os for. 

Ved at vælge os, får du derfor et flyttefirma i Solrød der har dine behov og ønsker i fokus. For os er det vigtigt at din flytning forløber så gnidningsfrit som muligt. 
 
For at kunne sikre dig en god oplevelse og de bedste flyttefolk i Solrød, sørger vi for kun at benytte os af uddannede flyttemænd. Det vil sige at alle vores flyttefolk har været igennem 3,5 års uddannelse og derfor er helt opdateret på de nyeste flyttemetoder- og teknikker. Det er vores måde at kunne garantere dig god service og en god oplevelse.
 
Vi tror nemlig på at nøglen til succes er at have så glade kunder, at hvis du eller dit barn en dag skal flytte igen, så vil vi være de første i ringer til. Fordi det var så god en oplevelse sidst. 

Flytning for både private- og erhvervskunder

Uanset om du planlægger en privatflytning eller erhvervsflytningi Solrød eller andre dele af Sjælland, så står vi hos Holger Danske Flytteforretning klar til at hjælpe dig med din flytteopgave.
 
Med mere end 40 års erfaring har vi også prøvet lidt af hvert. Det har gjort vi derfor er blevet godt rustet til at kunne håndtere mange forskellige flytninger. Vi laver hvert år mere end 10.000 flytninger for private og virksomheder. 
 
Med den store mængde erfaring har vi prøvet nærmest alle former for flytninger. Vores dygtige flyttemænd i Solrød, ved derfor præcis hvordan man flytter på den sikreste og mest effektive måde. 
 
Så uanset om du skal have lavet tungløft, skal flytte til udlandet eller blot har behov for hjælp til nedpakning og flytning af en 2-værelseslejlighed, så er vi klar til at hjælpe dig. 
 
Kontakt vores flyttefirma i Solrød, og hør hvordan vi kan give dig en tryg og sikker flytning. 

Se hvad vores kunder i Solrød siger

★★★★★

Fantastisk oplevelse fra start til…

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Pris og kvalitet hænger sammen, og de 3 raske gutter Ronni, Piet og Noel gjorde flyttedagen både sjov og effektiv… STOR tak til jer🤩🙏
Trust-Pilot
Kenneth Hansen
via Trustpilot

★★★★★

En sand fornøjelse

I dag kom Jimmie, Noel og Ferdinand fra Holger Danske og flyttede for os. Det var en sand fornøjelse! Smilende, hårdtarbejdende og søde. Ikke en finger at sætte noget sted. Stor ros herfra.
Trust-Pilot
Rasmus Ulveman
via Trustpilot

★★★★★

Kæft de er gode

Kæft de er gode! Effektive, super flinke, hjælpsomme, dygtige, passer på tingene og er super hyggelige at bruge dagen med. Virkelig virkelig de bedste flyttemænd og oplevelse 😃
Trust-Pilot
Sara Lyng
via Trustpilot

Derfor skal du vælge os som dit flyttefirma i Solrød

Kontakt dit flyttefirma i Solrød

Så hvis du ønsker et flyttefirma i Solrød, der har mere end 40 års erfaring og som tilbyder Danmarks bedste flytteservice- og forsikring – Ja så glæder vi os til at høre fra dig! Vores flyttekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig, så du får den bedst mulige flytning. 

Du kan kontakte os på info@holger-danske.dk eller give os et kald på 38 38 50 50. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden og så vender vi tilbage til dig.