Flyttefirma Tårnby

Over 40 års erfaring med flytning til og fra Tårnby
De bedste flyttemænd i Tårnby med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Tårnby

Vi blev bedt om at flytte et firma nær Tårnby, som ønskede at flytte fra deres nuværende kontor på 600 kvm til nye lokaler på 1000 kvm. Vi foreslog en re-lokation, som er en effektiv løsning til erhvervsflytninger. Som flyttefirma stod vi for alt arbejdet, herunder nedpakning, transport, udpakning og andre praktiske opgaver. 

Vi modtog nøglerne fredag kl. 15 og kunne allerede mandag morgen kl. 7 aflevere nøglerne tilbage til virksomheden. Sammen gennemgik vi flytningen grundigt inden medarbejderne mødte ind.

Se videoen hvor partneren og den ansvarlige for virksomhedens flytning synes om forløbet.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Tårnbys bedste flyttefirma

Har du brug for professionel flytning i Tårnby? Så er du kommet til det rette sted. Vores kompetente og erfarne team står klar til at tage imod din flytteopgave med åbne arme. Vi har hjulpet mange tilfredse kunder i Tårnby og omegn med deres flytning. 

For at garantere en problemfri flytning, besidder alle vores dygtige medarbejdere de nødvendige kompetencer og alle har en 3,5 års flytteuddannelse. Dette skaber grundlaget for vores dygtige og kompetente fagfolk, så du kan føle dig fuldstændig tryg ved at overlade din flytning til os.

Så lad os tage hånd om din næste flytning! Kontakt os i dag og lad os give dig en konkurrencedygtig pris på din flytteopgave. Vi garanterer, at du vil være mere end tilfreds med vores service.

Hvorfor vælge os til flytteopgaver i Tårnby?

Hvorfor vælge os som dit foretrukne flyttefirma? Vi kan give dig mange gode grunde. 

Først og fremmest har vi mange års erfaring indenfor flyttebranchen, og vores professionelle team har ekspertise i at håndtere enhver form for flytteopgave. Uanset om det drejer sig om en lille eller stor flytning, så har vi de nødvendige færdigheder til at gøre jobbet hurtigt og effektivt.

Vi har en passion for at levere kvalitetsservice til vores kunder. Vi forstår, hvor stressende en flytning kan være, og vi er her for at tage denne byrde fra dig og sikre, at hele processen bliver så glat og problemfri som muligt. Denne garanti gælder både i Tårnby og resten af Sjælland.

Sikker og forsigtig transportsservice

Vi ved også, hvor vigtigt det er at tage sig af dine ejendele med forsigtighed og omhu. Derfor tager vi altid alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at dine ting transporteres sikkert og forsvarligt.

Endelig er vi kendt for vores fremragende kundeservice. Vi stræber efter at give vores kunder en positiv og personlig oplevelse, og vi er altid villig til at gå den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores service.

Så hvis du søger efter et pålideligt, erfarent og kundeorienteret flyttefirma i Tårnby, skal du vælge Holger Danske!

Vi klarer alle slags flytteopgaver

Vi tilbyder en bred vifte af flyttetjenester, der er tilpasset dine individuelle behov og ønsker. Vores services omfatter alt fra nedpakning, transport og udpakning, til montering og demontering af møbler og andet praktisk arbejde. Vi har alt det nødvendige udstyr og ekspertise til at gøre din flytning til en ubesværet oplevelse. Vores fleksible tilgang sikrer, at vi kan tilpasse os enhver flytteopgave og levere den bedste mulige service til vores kunder. 

Med vores mange års erfaring har vi kompetencer i både erhvervs- og privatflytning.

Erhvervsflytning i Tårnby

Når det kommer til erhvervsflytning, ved vi, at tid er penge, og enhver forsinkelse kan have store konsekvenser for din virksomhed.

Vores erfarne og professionelle team vil sørge for at håndtere alt fra nedpakning og transport til udpakning og installation på din nye adresse, så du kan fokusere på at holde din forretning kørende. Vi er dedikerede til at sikre en problemfri og stressfri flytning for vores erhvervskunder.

Privatflytning i Tårnby

At skulle flytte til en ny bolig kan være en stor omvæltning, og det er derfor vigtigt, at din flytning bliver så nem og ubesværet som muligt. Vores erfarne team af flyttemænd står klar til at hjælpe dig med din privatflytning, uanset om det er til en ny lejlighed eller et nyt hus.

Vi tager os af alt det praktiske, så du kan fokusere på at gøre dig klar til at nyde din nye bolig. Vores flyttemænd er professionelle og pålidelige, og vi er dedikerede til at sikre, at vores kunder får den bedste mulige oplevelse.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Lad os stå for slutrengøringen

Vi tilbyder også professionel slutrengøring efter din flytning. Vores erfarne personale vil sikre, at dit gamle hjem efterlades i perfekt stand, klar til de nye beboere. Vi vil tage os af alt fra støvsugning og gulvvask til aftørring af skabe og rengøring af badeværelser. Du kan stole på, at vi vil udføre en grundig og omhyggelig rengøring, så du kan fokusere på at nyde dit nye hjem.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores slutrengøringstjenester efter flytning.

Hvad siger kunderne fra Tårnby?

★★★★★

Dygtige og pålidelige flyttemænd

Jeg skulle d. 24/3-2023 have flyttet en bordplade af marmor på 155kg op på tredje sal. Palle og Victor mødte ind fra Randers, kom før tid (hvilket var godt) og var yderst kompetente og venlige under hele flytningen. Vi bookede flytning med kort varsel (dagen inden) og Holger Danske levede op til vore forventninger. Tak 🙂
Trust-Pilot
Carina
via Trustpilot

★★★★★

Super service

Emil og Pete hjalp os med at flytte fra lejlighed til hus. De dukkede op på slaget, passede super godt på vores ting og var i godt humør fra start til slut. En fornøjelse 😊
Trust-Pilot
Nina
via Trustpilot

★★★★★

Rigtig god oplevelse!

Vi flyttede fra 2 lejligheder på hhv. 3. og 2. sal til et rækkehus. Amsal, Samuel og Emil var rigtig søde, hjælpsomme og meget effektive. Dagen gik over al forventning og lejlighederne var hver især tømt på under en time.
Trust-Pilot
Line
via Trustpilot
Navn

Flyttefirma priser i Tårnby

Prisen på en flytning i Tårnby afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen af din bolig og den afstand, der skal tilbagelægges mellem de to adresser.

Hos vores flyttefirma tilbyder vi konkurrencedygtige priser, der er tilpasset dine individuelle behov og krav.

Vi sørger altid for at levere en fair og gennemsigtig pris på vores flyttetjenester, så du kan være sikker på, at du ikke får nogen ubehagelige overraskelser på regningen. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.