FLYTTEFIRMA TAASTRUP

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Taastrup

Vi havde den ære at flytte en virksomhed i nærheden af Taastrup. De ønskede at skifte deres nuværende kontorer, som var omkring 600 kvm, ud med rummeligere lokaler, som var 1000 kvm stor. Vi lagde os på en klassisk re-location løsning, som er meget almindelig ved erhvervsflytninger. Vi som flytte virksomhed stod for hele processen, herunder ned- og udpakning af inventar, kørsel af effekter, samt alt håndarbejde.

Vi fik nøglerne fredagen kl. 15.00 og havde den endelige gennemgang af flytningen allerede mandag morgen kl. 7.00, før medarbejderne ankom.

Derudover kan du se dette video, hvor du kan høre, hvad den ansvarlige partner fra flyttefirmaet havde at sige om oplevelsen.

Taastrups bedste flyttefirma

Det tør vi taktisk godt kaldes os selv. Med mere end 1.500 gode anmeldelser på blandt andet Trustpilot, kan det ikke blive meget bedre.

Vi har gennem de seneste 40 år, hver dag arbejdet hårdt, for at give den absolut bedste flytteoplevelse, for vores kunder.
Med så mange år i branchen har vi også lært en hel del. Derfor optimerer vi fortsat vores arbejdsgange, så vi kan blive ved med at være dit foretrukne flyttefirma i Taastrup og resten af landet.

Selvom vi startede som et flyttefirma i Rødovre, har vi bredt os ud som flyttefirma på hele Sjælland og hele landet. Muligheden for at kunne gøre det, skyldes at vores kunder gang på gang vælger os, da de stoler på at vi passer godt på deres ejendele og forsvarligt får dem fra A til B. Og selvfølgelig passer vi godt på dine ting.

Vi har effektive arbejdsgange og ved hvordan vi hurtigt og effektivt, men også forsvarligt, pakker dine ting samen, fylder bilen op og får dem leveret på din nye adresse. Dette er bare en af de mange fordele ved at vælge Holger Danske, som dit flyttefirma i Taastrup.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Taastrup?

Dit flyttefirma i Taastrup

Skal du flytte enten privat eller i erhvervssammenhænge, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi dækker både Taastrup, HedehuseneIshøjGlostrup – Ja, hele Danmark og flere dele af verdenen. Derfor kan vi også hjælpe dig.

Et vores helt store fokusområder er at være fleksible og at kunne tilpasse vores løsninger og services til alles individuelle behov. Derfor har vi en lang række forskellige muligheder og tilvalg, alt efter dine behov. Dette mener vi selv og mange af vores tilfredse kunder, er med til at give den mest optimale og effektive flytning, for både dig og os.

Flyttefirma i Taastrup til erhverv

Skal din virksomhed flytte til nye spændende lokationer? Så er det vigtigt at vælge de rette til opgaven. Som flyttefirma i Taastrup, med over 40 års erfaring, kan vi blive den kompetente partner I søger.

Vi har foretaget mange erhvervsflytninger i alle afskygninger før og har derfor en god erfaring i flytning for virksomheder, i alle mulige forskellige brancher. Så om det er kontoret, lageret eller noget helt tredje der skal i nye lokaler, kan vi stå for overgangen.

Vi fokuserer blandt andet på at være fleksible. Specielt i forhold til arbejdstider. Vi er klar over at en sådan flytning kan påvirke jeres arbejdstid. Så for at undgå dette, i videst muligt omfang, kan vi sammen finde den løsning og et tidspunkt på dagen der passer bedst.
Når vi foretager flytninger for virksomheder, følger der ofte en del IT-udstyr med. Dette er en lidt anderledes flytning. Derfor sørger vi for at have specielt dygtige medarbejdere indenfor dette felt, før vi sender dem til en flytning af IT.

Derudover kan vi også står for at få flyttet servere og lignende special maskiner. Skulle du have nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe og høre yderligere.
Men med over 20 års erfaring med dette, kan du roligt lade os stå for denne del også.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne på Taastrup?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Skal vi være dit flyttefirma nær Taastrup?

Når du benytter os som dit flyttefirma bliver du altid mødt af servicemindede og dygtige fagfolk, der er klar til at hjælpe.

Lad os stå for din privatflytning, hvis du selv har for meget om ørene og vennerne ikke kan hjælpe på dagen. Eller erhvervsflytningen, hvis I hellere vil bruge tiden på at udføre jeres arbejde, så udfører vi vores.

Hvis du søger et kompetent flyttefirma nær Taastrup, har du fundet den rette. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din flytning.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)