FLYTTEFIRMA VÆRLØSE

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Dit lokale flyttefirma i Værløse

Når man kontakter et flyttefirma, er det fordi man som kunde har nogen behov og nogen ønsker. Hos Holger-Danske Flytteforretning går vi meget op i at leve op til dine forventninger.

Ved at vælge os som dit flyttefirma i Værløse, er du sikret en professionel partner til at hjælpe dig igennem din flytning.

Vi tager af os af mange af de praktiske opgaver så det bliver mere overskueligt for dig. For os er det vigtigste at du har en god oplevelse med din flytning.

Vores måde på sikrer det bliver en god oplevelse er ved at være punktlige, overholde vores aftaler. Det gælder både den økonomiske del og inden den tidsramme vi aftaler.

Vi er et flyttefirma på Sjælland med mere end 40 års erfaring.

Lad os stå for din flytning og være din garanti for en gnidningsfri flytning.

Eksempel på flytning i Værløse

Som Danmarks førende flyttefirma får vi mange forskellige opgaver ind.

For eksempel har vi lige haft en opgave om at flytte en virksomhed. De skulle flytte fra deres nuværende kontorbygning på ca. 600 kvm. til deres nye kontorbygning på omkring 1000 kvm.

Grundet vores store erfaring og ekspertise vidste vi præcis hvordan det skulle håndteres. Vi brugte vores klassiske re-location løsning. Det er en populær metode vi bruger ved større erhvervsflytninger. Det er nemlig en pakkeløsning der indeholder alt en virksomhed, har brug for fra et flyttefirma når de skal flytte.

Vi står både for nedpakning, kørsel og selve flytningen, samt udpakning igen og diverse handymand arbejde på det nye kontor.

For ikke at det skulle gå ud over produktiviteten på arbejdspladsen fik vi nøglen kl. 15.00 fredag eftermiddag. Kl. 7.00 mandag morgen når de første medarbejdere kom, stod det hele klart og de kunne arbejde som de plejede.

I videoen kan du høre hvad kunden Mick, synes om vores flytteservice.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Værløse?

Det foretrukne flyttefirma i Værløse

At vi er danskernes foretrukne flyttefirma, er ikke noget der er grebet ud af den blå luft. Det er det vores kunder gang på gang bekræfter overfor os.

Vi hjælper så mange det overhovedet kan lade sig gøre med at flytte. Dog kun hvis det er en win/win for både os og dig. Det er vores filosofi og noget vi tror på er vejen frem til at kunne være landsførende de næste mange år.

Det er vigtigt for os at du som kunder, føler du har fået en god og retfærdig behandling og pris. Vi lever nemlig blandt andet af at folk vi før har flyttet for, skal flytte senere igen i livet og ved de kan regne med os.

Vi går derfor meget i at give dig en god oplevelse og en gnidningsfri flytning, så du ved at næste gang du mangler et flyttefirma i Værløse, så kan du trygt ringe til os igen. Ved at vælge os som dit flyttefirma i Værløse, er du derfor sikret flyttemænd der vil gøre alt for at din flytning foregår så nemt som muligt og uden problemer.

Vores flytteservice indeholder alt du har brug for. Vores flyttemænd kan nemlig både hjælpe med nedpakning, udpakning, opbevaring selvfølgelig møbeltransport og meget mere. Vi er det foretrukne flyttefirma i Værløse, BallerupHerlevLyngby og mange andre byer. Vi står klar til også at hjælpe dig!

Står du og mangler et pålideligt flyttefirma i Værløse?

Når du skal vælge et flyttefirma til at hjælpe med din flytning, så er der flere ting der er vigtigt at have fokus på.

For når man har behov for et flyttefirma, så er det essentielt at det er professionelle flyttemænd der møder til tiden og kan sikre dig en god og tryg flytning uden fejl og forsinkelser. På den måde behøver du ikke stresse over om der nu er styr på alt med flytningen, men i stedet blot fokusere på mere spændende ting, såsom indretningen i dit nye hjem.

Når man skal flytte, er det også vigtigt at have en god dialog med flyttefirmaet og dets flyttemænd, så de forstår dine behov og kan opfylde dine ønsker. Vi går meget op i at have en sund dialog med vores kunder, så vi kan hjælpe med lige præcis det du har brug for hjælp til. Nogen ønsker blot hjælp til flytning af møbler. Andre ønsker også hjælp til nedpakning og udpakning. Det hele er op til dig og hvor meget du ønsker hjælp til.

En af grundene til at vi er det foretrukne flyttefirma i Værløse er at vi tilbyder en komplet flytteløsning.

Vores flytteløsning indbefatter nemlig både emballering af skrøbelige genstande og ejendele, flytterengøring, ud- og nedpakning, samt selvfølgelig selve flytningen. Udover det, har vi som en ekstra service også at vi tilbyder at lave diverse handymand opgaver. På den måde kan du hurtigt få samlet dine skabe, møbler osv. og sat op i dit nye hjem.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Værløse?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Flyttebiler og udstyr der kan dække dit behov

For fortsat at kunne være Danmarks største og bedste flyttefirma, kræver det at vi kan hjælpe alle kunder, uanset hvilke udfordringer i har.

Vi har derfor også nogen ressourcer og udstyr som få andre flytteforretninger råder over. Det er blandt andet en større vognpark med alle former og størrelser af flyttebiler. Det er vigtigt for os at når du leder efter et flyttefirma i Værløse, at du ved at vi kan hjælpe dig, uanset hvad du har behov for.

Vi har de passende vogne og flyttefolk til at klare en mindre privatflytning, en kontorflytning eller hvis det er et helt lager der skal flyttes og opbevares.

Vi kan bistå både med almindelige flyttebiler, biler med lift, lastbiler med anhængere til varevogne, kranbiler og endda veksellastbiler. Så uanset hvordan din flytning ser ud, så har vi de nødvendige værktøjer til at kunne hjælpe dig.

Ved at vælge os, skåner du faktisk også miljøet. Grøn omstilling er desværre ikke noget der rigtigt har vundet terræn i flyttebranchen, men vi prøver at være et forgangs-eksempel. Vi har derfor kun flyttebiler der er typegodkendt efter Euronorm 6 og med indsatte partikelfilter. Derudover benytter vi os også udelukkende af eldrevne trucks på vores lager.

Du får derfor ikke kun en mere komplet, men faktisk også en mere miljøvenlig flytning ved at vælge os som dit flyttefirma i Værløse.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)