FLYTTEFIRMA VALBY

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Valby

Vi fik til opgave at flytte en virksomhed i nærheden af Valby. De ønskede at skifte deres nuværende kontorer på små 600 kvm. ud med nye 1000 kvm. lokaler. Vi valgte en klassisk re-location løsning, som er meget populær til erhvervsflytninger. Vi, som flyttefirma, stod for det hele, herunder nedpakning, kørsel, udpakning og alle former for håndarbejde.

Vi fik nøglerne om fredagen kl. 15.00 og havde den afsluttende gennemgang af flytningen kl. 7.00 mandag morgen, før medarbejderne ankom.

I denne video kan du høre, hvad den ansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen.

Valbys bedste flyttefirma

Holger Danske Flyttefirma er din troværdige flyttepartner i Valby. Siden vores allerførste flytning i Valby, har vi hver dag lært mere om hvordan vi kan blive endnu bedre. Derfor er vi også her mange år efter – Valbys nok bedste flyttefirma.

Igennem disse år har vi blandt andet dygtiggjort os indenfor struktureringen af vores arbejde. Det betyder at vi ved en helt masse om hvordan vi mest hensigtsmæssigt, får flyttet dine ejendele uden problemer. Det kan eksempelvis være planlægning af ruten, rækkefølgen på hvordan rummene skal pakkes ned og ikke mindst hvordan vi pakke flyttebilen, mest effektivt og sikkert.

Når du laver en aftale med os som flyttefirma i Valby, lægger vi meget energi i den gode kommunikation. Vi tror på at med god kommunikation, kan vi komme længst.

Vi oplever hver dag, at så længe vi er seriøse omkring vores arbejde og behandler alle vores kunder og deres inventar godt, kan vi alle have en god oplevelse. Desuden gør det vores arbejde sjovere og jeres flytning mere tryg – og faktisk hyggelig.

Her er 7 gode grunde til at vælge os som dit flyttefirma

Søger du et kompetent flyttefirma i Valby?

I mere end 40 år har vi flyttet for både private og erhverv på hele Sjælland og store dele af Danmark. Derfor har vi de rette forudsætninger til at være dit flyttefirma i Valby.

Med vores mange forskellige vogne, kraner og så videre, kan vi flytte i alle størrelser. Alt fra en mindre lejlighed, der oftest kun kræver en enkelt vogn, til de helt store flytninger af kontor eller lager, der kalder på tungere skyts.

Vi har de nødvendige midler til din flytning. Herunder hører vores dygtige medarbejdere selvfølgelig. De har stort set alle sammen været igennem 3,5 års flytteuddannelse, der gør dem særligt kompetente til enhver slags flytning.

Gør flytningen lettere med os som dit Flyttefirma i Valby

Når du får os til at stå for din flytning, undgår du en masse besvær. Blandt parkeringsbesværet i de små gader i Valby og de tunge løft op og ned ad trapperne. Du kan trygt overlade det hele til os. Vi kender gaderne og hjørnerne både i Valby, VesterbroFrederiksbergRødovre og mange andre steder og ved præcis hvordan din flytning skal håndteres.

I stedet kan du koncentrere dig om indretningen af dit nye hjem og komme godt fra start.

Vi gør meget for at opretholde vores anerkendte og høje service- og kvalitetsniveau, derfor lytter vi til dine behov og skaber den bedste flytteoplevelse for alle.

Lad os være dit flyttefirma i Valby – kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende flyttetilbud.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Valby?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Flytning fra lejlighed til hus

Vores størrelse gør at vi kan varetage alle slags flytninger i Danmark og udenlands. Om du skal flytte fra småt til stort, da familien er vokset eller fra stort til mindre, efter at børnene er flyttet hjemmefra, er for os ikke vigtigt. Vi kan hjælpe med alle former for flytning.

Det kan være svært at få vennerne til at hjælpe med en manuel flytning fra 5. sal. Her kommer vi som dit flyttefirma i Valby, ind i billedet.

Vi har udført utallige flytninger før. Både fra 1. og 7. sal og mere til, så lad os stå for det hårde arbejde. Et eksempel kunne være en flytning fra Rødovre til Valby. Der er alligevel et stykke vej, men den kan vi sagtens klare.

Vi kan også stå for ned- og udpakningen. Der er nogle der foretrækker at gøre dette selv, mens andre sætter stor pris på denne ekstra service. Vi tager vores egne solide flyttekasser med, der kan holde på dine ting under hele flytningen.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)