Flyttefirma Valby

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Valby.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

60

Flyttemænd

10.000

Årlige flytninger

40

Års erfaring

4.9/5

På Trustpilot

Case på flytning i Valby

Vi fik til opgave at flytte en virksomhed i nærheden af Valby. De ønskede at skifte deres nuværende kontorer på små 600 kvm. ud med nye 1000 kvm. lokaler. Vi valgte en klassisk re-location løsning, som er meget populær til erhvervsflytninger. Vi, som flyttefirma, stod for det hele, herunder nedpakning, kørsel, udpakning og alle former for håndarbejde.

Vi fik nøglerne om fredagen kl. 15.00 og havde den afsluttende gennemgang af flytningen kl. 7.00 mandag morgen, før medarbejderne ankom.

I denne video kan du høre, hvad den ansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Valbys bedste flyttefirma

Holger Danske Flyttefirma er din troværdige flyttepartner i Valby. Siden vores allerførste flytning i Valby, har vi hver dag lært mere om hvordan vi kan blive endnu bedre. Derfor er vi også her mange år efter – Valbys nok bedste flyttefirma.

Igennem disse år har vi blandt andet dygtiggjort os indenfor struktureringen af vores arbejde. Det betyder at vi ved en helt masse om hvordan vi mest hensigtsmæssigt, får flyttet dine ejendele uden problemer. Det kan eksempelvis være planlægning af ruten, rækkefølgen på hvordan rummene skal pakkes ned og ikke mindst hvordan vi pakke flyttebilen, mest effektivt og sikkert.

Når du laver en aftale med os som flyttefirma i Valby, lægger vi meget energi i den gode kommunikation. Vi tror på at med god kommunikation, kan vi komme længst.

Vi oplever hver dag, at så længe vi er seriøse omkring vores arbejde og behandler alle vores kunder og deres inventar godt, kan vi alle have en god oplevelse. Desuden gør det vores arbejde sjovere og jeres flytning mere tryg – og faktisk hyggelig.

Søger du et kompetent flyttefirma i Valby?

I mere end 40 år har vi flyttet for både private og erhverv på hele Sjælland og store dele af Danmark. Derfor har vi de rette forudsætninger til at være dit flyttefirma i Valby.

Med vores mange forskellige vogne, kraner og så videre, kan vi flytte i alle størrelser. Alt fra en mindre lejlighed, der oftest kun kræver en enkelt vogn, til de helt store flytninger af kontor eller lager, der kalder på tungere skyts.

Vi har de nødvendige midler til din flytning. Herunder hører vores dygtige medarbejdere selvfølgelig. De har stort set alle sammen været igennem 3,5 års flytteuddannelse, der gør dem særligt kompetente til enhver slags flytning.

Gør flytningen lettere med os som dit Flyttefirma i Valby

Når du får os til at stå for din flytning, undgår du en masse besvær. Blandt parkeringsbesværet i de små gader i Valby og de tunge løft op og ned ad trapperne. Du kan trygt overlade det hele til os.

I stedet kan du koncentrere dig om indretningen af dit nye hjem og komme godt fra start.

Vi gør meget for at opretholde vores anerkendte og høje service- og kvalitetsniveau, derfor lytter vi til dine behov og skaber den bedste flytteoplevelse for alle.

Lad os være dit flyttefirma i Valby – kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende flyttetilbud.

Her er 7 gode grunde til at vælge os som dit flyttefirma

★★★★★

5 stjerner til det sødeste flytteteam!

Jeg giver Holger Danske de varmeste anbefalinger efter Lennart og brødrene Nicklas og Matthias har været at flytte for os. De var både søde og snaksagelige, ligesom de passede rigtig godt på vores ting og gav os gode råd😊 Vi er mere end tilfredse med deres indsats, og vil til enhver tid booke dem en anden gang.
Trust-Pilot
Amalie
via Trustpilot

★★★★★

Super hurtig og professionel flytning…

Super hurtig og professionel flytning fra to mindre lejligheder til en større. Vi vil hel sikkert ringe til Holger Danske igen hvis vi nogensinde flytter herfra. Mange tak til PA Patrick, Oscar, Holger, Gummi og Patrick.
Trust-Pilot
Tore
via Trustpilot

★★★★★

Solid flytning

Tak til Holger Danske for en god og nem flytning. Lige fra de gik i gang følte jeg mig tryg og de var hurtige og effektive. Det er ikke sidste gang jeg bruger Holge Danske. Stort tak til Tøffe og Hundige (jeg aner ikke om jeg har skrevet rigtigt), i var virkelig grundige og sjove at være omkring 🙂
Trust-Pilot
Peter Otto
via Trustpilot
Navn

Flytning fra lejlighed til hus

Vores størrelse gør at vi kan varetage alle slags flytninger i Danmark og udenlands. Om du skal flytte fra småt til stort, da familien er vokset eller fra stort til mindre, efter at børnene er flyttet hjemmefra, er for os ikke vigtigt. Vi kan hjælpe med alle former for flytning.

Det kan være svært at få vennerne til at hjælpe med en manuel flytning fra 5. sal. Her kommer vi som dit flyttefirma i Valby, ind i billedet.

Vi har udført utallige flytninger før. Både fra 1. og 7. sal og mere til, så lad os stå for det hårde arbejde. Et eksempel kunne være en flytning fra Rødovre til Valby. Der er alligevel et stykke vej, men den kan vi sagtens klare.

Vi kan også stå for ned- og udpakningen. Der er nogle der foretrækker at gøre dette selv, mens andre sætter stor pris på denne ekstra service. Vi tager vores egne solide flyttekasser med, der kan holde på dine ting under hele flytningen.