Flyttefirma Vanløse

Mere end 40 års erfaring som flyttefirma i Vanløse

Vi har de bedste flyttemænd i Vanløse

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Dit lokale Flyttefirma Vanløse

Mangler du et pålideligt, effektivt og velkendt flyttefirma i Vanløse, så er du kommet til det rigtige flyttefirma.

Hos Holger Danske er vi et flyttefirma med mere end 40 års indenfor branchen. Kontakt os i dag for en flytning i Vanløse for at få et tilbud.

Igennem vores 40 år i branchen har vi lavet hjulpet med mere end 1.000 flytninger i Vanløse. Derfor kan vi med stolthed sige, at vi er blevet lokalsamfundets foretrukne valg af flyttefirma i Vanløse.

Det bedste Flyttefirma i Vanløse

Bare fordi vi er det bedste flyttefirma i Vanløse, så betyder det ikke vi siger “JA TAK” til alt arbejde. Tværtimod har vi altid stræbt efter at hjælpe så mange mennesker med deres flytning som muligt, men det er kun, hvis det er inden for vores kompetencer. Vi ser det som en vigtig del af vores mission at levere en fremragende service til vores kunder, og derfor siger vi ikke “JA TAK” til alle opgaver, hvis vi ikke føler, at vi er de rette til din flytning.

Vi flytter årligt mere end 10.000 danske familier til og fra Vanløse

Uanset hvor du skal flytte hen, og om det er flytning til lejlighed eller hus, så kan vi med garanti hjælpe dig.

Hvert år hjælper vi mere end 10.000 danskere med flytning til deres nye bolig på Sjælland og resten af Danmark. Spørger du en mand over 30 år hvad Holger Danske laver, så vil han knap nok tøve med at fortælle Holger Danske er et flyttefirma. Vi er ikke kun kendt i Vanløse, Frederiksberg, Rødovre eller Nørrebro, men faktisk landskendte og vi stræber efter, at være det i mange år endnu ved at opretholde vores service til mere end 10.000 danskere hvert år.

Der er også massere der har ændret sig i Holger Danske over årene

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Flyttefirma i Vanløse med win/win-aftaler

Ikke desto mindre tror vi på, at vores filosofi om at fokusere på win/win-aftaler eller ingen aftale er den bedste tilgang for at drive en succesfuld virksomhed. Vi mener, at en sådan tilgang kan føre til en langvarig og bæredygtig flyttefirmaforretning, der bygger på tillid og respekt mellem vores kunder og os selv.

De fleste af vores eksisterende kunder vil på et tidspunkt have brug for et flyttefirma igen. Det kan være i forbindelse med en flytning til en ny bolig, når børnene flytter hjemmefra, eller når de kender nogen, der har brug for en pålidelig og professionel flytteforretning. Derfor er det vigtigt, at vi altid kan hjælpe alle med deres flytning.

Vi er stolte af at være det flyttefirma i Vanløse og omegn, som vores kunder vil henvende sig til, når der er brug for et flyttefirma. Vi ved dette kun er muligt, hvis vi fortsætter med at tilbyde en ekstraordinær service og skabe unikke oplevelser for vores kunder, der vil blive husket og værdsat lang tid efter flytningen er overstået.

Hvad siger kunderne fra Vanløse?

★★★★★

Bedste anbefalinger herfra

Vi har haft Holger Danske til at flytte for os 2 gange, både i 2018 og i 2022 - og vi har været meget tilfredse begge gange. Hurtig service og de passer godt på ens ting, pakker det ind i tæpper osv. Vi fik lov til at låne flyttekasser og papir til at pakke ind i, så vi ikke skulle købe selv. Bedste anbefalinger herfra.
Trust-Pilot
Mette
via Trustpilot

★★★★★

Højt humør og fuld effektivitet 😎

I November 2022 skulle min eksmand og jeg flytte fra et fælles hus og op i to lejligheder på henholdsvis første og fjerde sal - med nogen seriøst tunge møbler, som selvfølgelig skulle op i lejligheden der lå højest oppe. Vi fik heldigvis sindssyg effektiv, smilende, frisk og stærk hjælp fra Emil, Mikkel og Mikkel fra Holger Danske a/s. Det tog dem ingen tid at flytte alle vores møbler til de to lejligheder og det var bare med højt og smittende humør hele dagen! 🌞🌞 Hele vejen igennem - vejledning, booking, selve dagen, betaling osv - var der bare styr på det. Ingen skræmmer, ingen ridser, ingen brok. Kæmpe anbefaling her fra! Kanon arbejde 😎😎 (Vi bestilte med fastpris - det kan diskuteres om det kunne have betalt sig. Det skal lige siges at firmaet havde anbefalet timepris og at det var egen beslutning at få fast pris)
Trust-Pilot
Regitze Rasmussen
via Trustpilot

★★★★★

Endnu en flytning i verdensklasse.

Her i dag havde jeg fornøjelse af, byde Holger Danske Flyttefirma velkommen til endnu en gang flytning af meget tunge ting. Gustav og Peter kom til tiden og de ringede i forvejen og sagde hvornår de ville ankomme. stor var min glæde at se kendte ansigter, og der var ingen slendrian med noget som helst hverken pauser eller noget andet. vi snakker her om tømning af tunge ting fra loftsrum på femte sal samt ned bæring af hårde hvidevarer fra min lejlighed på fjerde. Gutter rigtig mange tak for jeres super super gode arbejde i dag, hurtige, pålidelige og som altid rigtig venlige og også gode for en hyggelig snak. Holger Danske i kan være stolte, af at have sådanne gutter i jeres firma, virkelig en kæmpe fornøjelse at have jer på besøg endnu en gang og i får også mine opgaver fremover. Klart anbefalelsesværdige og det vil jeg gøre, over for alle jeg kender. Tak gutter i to var verdensklasse i dag 10 stjerner herfra
Trust-Pilot
Tonny
via Trustpilot

Hvorfor Bruge os som Flyttefirma Vanløse

Navn

Slip for en stressende flytning

Flytning kan være en stressende og udmattende oplevelse, men heldigvis er der hjælp at hente. I Vanløse finder du flyttefirmaet Holger Danske. Vi ved at en af de vigtigste faktorer at overveje er prisen. Nogle flyttefirmaer kan være meget dyre, mens andre tilbyder mere overkommelige priser. Men her hos Holger Danske finder du nok det der er bedste til prisen for et flyttefirma. Vores flyttepriser afhænger selvfølgelig af din flytteopgave. Tøv ej med at bede om tilbud fra Holger Danske i Vanløse, for at sammenlignet flytte priser med de andre flyttefirmaer i Vanløse.

Et af de mest populære flyttefirmaer i Vanløse er Holger Danske. Hos Holger Danske har vi 40 års erfaring og tilbyder både privat flytning og erhvervsflytning. Vi er kendt for vores pålidelige og effektive flytninger, derudover er vi det billigste flyttefirma du finder i Vanløse.

Flyttefirma der tilbyder mere end bare flytning

Når du vælger os som dit flyttefirma, så er det vigtigt at vide, at vi tilbyder alle de tjenester, som du har brug for. Her hos Holger Danske tilbyder vi ikke kun de grundlæggende flytningstjenester, men vi tilbyder også hjælp til pakning, opbevaring og mere avancerede tjenester.

Vi ved det er vigtigt at vælge et flyttefirma som man kan stole på, hvorfor vi altid har haft og stadig har en transparent kundekontakt. På den måde kan du altid stole på, at vi hos Holger Danske altid leverer den bedste service til din flytning i Vanløse. Tror du ikke på vores egne ord, så kan nedenunder læse 3 af 1000 positive anmeldelser om Holger Danske som flyttefirma i hele Danmark. Du vil få en problemfri flytning og en god oplevelse, hvis du vælger Holger Danske som dit flyttefirma i Vanløse.

Få et uforpligtende tilbud på flytning i Vanløse

Tror du ikke på vi er det billigste flyttefirma i Vanløse? Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. Vi ved det altid er fristende at vælge det billigste tilbud, og så gå på kompromis med andre ting. Men hvis du vælger Holger Danske som dit flyttefirma i Vanløse, så går du hverken på kompromis med pris, tid eller kvalitet af service på din flytning i Vanløse.