FLYTTEFIRMA VEDBÆK

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på en af vores erhvervsflytninger i Vedbæk

Som landets førende flyttefirma, får vi rigtig mange forskellige flytteopgaver ind. Vi varetager både mindre flytninger, men også større flytninger for virksomheder.

Eksempelvis har vi lige hjulpet med at flytte en virksomhed, der skulle skifte til et nyt hovedkvarter. Her har vi udviklet løsningen Re-location, som er en pakkeløsning vi har lavet der indeholder alt en virksomhed har brug for.

Med den pakke, kommer vi både og pakker ned for virksomheden, flytter det og pakker det ud igen. Derudover laver vi også diverse handymandopgaver, så det hele er arbejdsklar igen hurtigst muligt.

I det her tilfælde, fik vi nøglerne fredag kl. 15 og mandag morgen kl. 7 kunne vi så aflevere dem tilbage og vise et helt klart og nyt hovedkvarter. På den måde forstyrrede vi ikke deres arbejdsgang og sikrede dem, den nemmeste flytning overhovedet.

I videoen her på siden, kan du høre hvad den ansvarlige partner i virksomheden synes om vores flytteservice.

De bedste flyttemænd i Vedbæk

Dygtige flyttemænd er nøglen til en god flytning. Så simpelt er det. For os er det essentielt at vi har de bedste flyttefolk i Vedbæk, til at stå for din flytning. Vi benytter os derfor kun af uddannede flyttemænd der har været igennem 3,5 års uddannelse. Derudover sender vi også løbende alle medarbejdere på kompetencer kurser.

Det er vores måde at sikre, du trygt kan vælge os som dit flyttefirma i Vedbæk, og få en flytning i top kvalitet.

Vores flyttemænd i Vedbæk, er både uddannet til at lave tungløft og handymandopgaver. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også ud- og nedpakning.

På den måde får du alt hvad du skal bruge, samlet i et flyttefirma. Så slipper du for at skulle jonglere med flere virksomheder. Vi kan håndtere det hele fra start til slut, og både rådgiver og vejleder gerne undervejs.

Hvis det er noget for dig, så skal du være meget velkommen til at kontakte os. Så vender vi tilbage til dig og giver dig en god og effektiv flytning.

Derfor bør du vælge os som dit flyttefirma i Vedbæk

Når du vælger Holger Danske Flytteforretning som dit flyttefirma i Slangerup, får du mere end bare transport af dine ting fra ét sted til et andet. Du får en partner, der er dedikeret til at gøre din flytning så nem og gnidningsfri som muligt. Her er nogle af de fordele, som gør os til det bedste valg for din flytning:

Hvem er Holger Danske Flytteforretning?

Vi er et dansk flyttefirma der har flyttet for danskerne igennem mere end 40 år. Vores flyttefirma bygger på principper om, god service og fornuftige priser. For os er det vigtigt, at du også føler du har lavet en god handel, når du vælger os som dit flyttefirma i Vedbæk.

Når du vælger os, får du derfor en trofast samarbejdspartner, der kan håndtere alle de aspekter af flytningen, du har behov for.

Uagtet om du blot skal have foretaget en mindre privatflytning, eller om det er en større erhvervsflytning. Ja selv flytninger af et lager, kan vi hjælpe med. Derudover tilbyder vi også opbevaring i vores egen overvågede lagerhal.

Et flyttefirma med årtiers erfaring

Det er over 40 år siden Holger Danske Flytteforretning startede. Dengang startede virksomheden med en vision om at alle fortjener en god oplevelse når de flytter, uden at det koster en bondegård. I dag er landets førende flyttefirma og glæder os over de mere end 10.000 danskere vi flytter for om året.

Vi tror på at vejen frem de næste 40 år, er fortsat at levere en god service til en overskuelig pris. Ved at være et godt og pålideligt flyttefirma i Vedbæk fra starten af, er der større chance for de samme kunder ringer igen næste gang de skal flytte.

Vores virksomhed drives i dag af Tommy Besby der er direktør og har ansvaret for vores mere end 50 medarbejdere.

Miljøvenligt flyttefirma i Vedbæk

Vi er ikke bare et helt almindeligt flyttefirma. For vi ønsker at være Danmarks grønneste flyttefirma. Det er ikke en nem branche at være mere grøn i, men vi ønsker at gøre en indsats for det alligevel. Derfor har vi fået indsat partikelfiltre i alle lastbiler, så CO2 udledningen minimeres. Derudover benytter vi os også kun af eldrevne trucks på vores lager. 

Det er investeringer vi har lavet, udelukkende for at skåne miljøet og sikre en grønnere arbejdsgang. 

Så hvis du ikke synes at god service og fornuftige priser, ikke er helt nok til at vælge os – Jamen så hvad med at støtte op om et miljøvenligt flyttefirma i Vedbæk? 

Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular, give os et kald eller sende os en mail. 

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Vedbæk?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vi kan både hjælpe med din privat- og erhvervsflytning

Efter mere end 40 år som flyttefirma i Vedbæk og resten af landet, har vi efterhånden prøvet det meste. Der findes derfor ikke længere flytninger vi ikke kan klare. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Privatflytning i Vedbæk, tilpasset dig

Står du og skal til at fraflytte Vedbæk? Måske skal du til LyngbyHillerødMåløv eller et helt fjerde sted på Sjælland? Synes du også flytningen virker uoverskuelig? 

Vi er eksperter i at gøre din flytning nem og gnidningsfri. For der er mange ting at holde styr på ved en flytning, og man mister nemt overblikket. 

Derfor tilbyder vi at hjælpe med hele flytningen, fra start til slut. Vi tilbyder udover selvfølgelig at flytte for dig, også at komme og pakke ned for dig. Vi kan endda også pakke det ud i dit nye hjem, samt lave flytterengøring. Derudover kan vi også hjælpe med diverse handymandopgaver, så du kan få en lampe og din nye hylde op med det samme.

Det giver dig plads til at fokusere mere på indretningen og alt det spændende ved at starte et nyt kapitel. Så skal vi nok tage os af det kedelige praktiske. 

Vi hjælper også hvert år mange danskere, med at flytte til udlandet. Vi har gjort det mange gør før og ved præcis hvordan det skal gribes an. Med os ved din side, har du en partner du kan læne dig op af og som nok skal sikre det bliver nemt og effektivt. 

Hvis du kontakter os vil du automatisk få tilknyttet en gratis flyttekonsulent. Deres opgave er blot at give dig det bedst mulige tilbud, der dækker alle dine behov og ønsker. Det sikrer at du får præcis det du har behov for, og vi kan udføre flytningen så effektivt som muligt. 

Hvis det lyder som noget for dig, skal du være velkommen til at kontakte vores flyttefirma i Vedbæk. Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud, på din flytning i Vedbæk.

Sikker erhvervsflytning i Vedbæk

Vi foretager hvert år mere end 10.000 flytninger. Vi hjælper derfor også en masse virksomheder med deres erhvervsflytninger i Vedbæk og resten af Danmark. Leder du efter et erfarent flyttefirma til jeres virksomhed, så er vi derfor et rigtig godt bud. 

Vi har den nødvendige kapacitet, uanset om i blot skal have rykket nogen kontorområder eller hvis i skal skifte hovedkvarter. Selv hvis i endda har brug for opbevaring undervejs, stiller vi også gerne vores opbevaringshal til rådighed. 

Vores gratis flyttekonsulenter skal nok guide jer, så i får præcis hvad i har behov for. På den måde er vi sikre på alt forløber som det skal og uden komplikationer undervejs. Hvis det lyder som noget for jer, så skal i være velkommen til at kontakte os! 

Kontakt os i dag

Så hvis du ønsker et flyttefirma i Vedbæk med gode priser og et højt serviceniveau, der kan hjælpe dig med din flytning fra A-Z. Så er det måske en ret god ide at kontakte os. Vi står klar til at gøre din flytning nemmere. 

Du kan kontakte os på info@holger-danske.dk eller du kan ringe til os på 70 84 81 69. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig. 

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)