Flyttefirma Vesterbro

Over 40 års erfaring med flytning til og fra Vesterbro
De bedste flyttemænd på Vesterbro med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case for flytning på Vesterbro

Vi fik til opgave at flytte en virksomhed placering nær Vesterbro, da de skulle skifte deres kontorfaciliteter fra en størrelse på 600 kvadratmeter til et helt nyt lokale på 1000 kvadratmeter. For at udføre denne opgave, benyttede vi os af en klassisk re-location løsning, som er yderst populær til virksomhedsflytning. Som flyttefirma stod vi for alt arbejdet, lige fra nedpakning og transport til udpakning og forskellige handymand opgaver. 

Vi modtog nøglerne til virksomheden fredag kl. 15:00 og fik de sidste ting på plads kl. 7:00 mandag morgen, lige inden medarbejderne mødte ind.

I videoen kan du høre vores flytteansvarlige partner dele sin mening om selve flytteoplevelsen.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Din lokale flyttemand nær Vesterbro

Vi har mere end 40 års erfaring med at udføre både store og små flytteopgaver på Vesterbro. Vores ekspertise afspejles i alle vores glade og tilfredse kunder, som vælger os som deres foretrukne flyttefirma, når de skal have hjælp til at flytte. 

Hvis du overvejer at få hjælp til din flytning, men er i tvivl om, hvorvidt du har brug for professionel hjælp, kan det være en god idé at kontakte os. Mange af vores kunder bliver overraskede over, hvilken forskel det gør at få professionelle fagfolk til at klare flytteopgaven for dem.

Få et tjek på flytningen fra en af vores konsulenter

Vi vil gerne sikre, at du får en god oplevelse med din flytning, og derfor tilbyder vi et gratis tjek af vores konsulent. Vores konsulent kan hjælpe dig med at tænke på alle de ting, du måske overser, eller som du simpelthen ikke har tænkt over.

Dette kan reducere unødvendig stress, og gøre din flytning til en mere behagelig oplevelse.

Fleksible løsninger, råd og vejledning

Vi tilbyder fleksible løsninger, så vi kan imødekomme dine behov og ønsker på bedst mulig vis. Efter at have modtaget råd og vejledning fra vores konsulent kan du vurdere, om vi skal klare opgaven for dig, når du føler dig lidt klogere og mere tryg ved situationen. 

Har du spørgsmål eller ønsker at kontakte os, så er du velkommen til at gøre det. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål, og hjælpe dig med at planlægge din flytning.

Flyttefirma til privaten og erhverv

Hvis du står over for en flytning, kan det være en overvældende opgave at skulle håndtere alt selv. Heldigvis er der flyttefirmaer, som kan hjælpe dig med at få flytningen til at gå glat. Uanset om du flytter til et nyt hjem eller flytter dit erhverv, kan et flyttefirma tilbyde professionel hjælp til at gøre flytningen så problemfri som muligt. 

Når du vælger et flyttefirma, er det vigtigt at vælge et firma, der tilbyder både privat og erhvervsmæssig flytning. Dette skyldes, at de to typer flytninger kræver forskellige færdigheder og erfaringer. Et firma, der kun fokuserer på en type flytning, vil muligvis ikke have den nødvendige ekspertise til at håndtere den anden type.

Vores flyttefirma har erfaring med at flytte alt fra små lejligheder til store kontorer, både på Vesterbro, Nørrebro, Amager og Frederiksberg. Vi har også de nødvendige værktøjer og udstyr til at sikre, at dine ejendele bliver håndteret sikkert og effektivt.

Møbellift til private

Holger Danske Flytteforretning tilbyder en flyttelift til din flytning, som giver os en fordel i forhold til vores konkurrenter omkring Vesterbro og andre byer på Sjælland. Vores specialviden og udstyr gør det muligt for os at håndtere selv de mest krævende flytteopgaver, hvor andre flyttefirmaer ville måtte give op eller erklære, at de ikke kan håndtere opgaven.
Med vores specielt designede flyttelift kan vi nemt håndtere både private og erhvervsmæssige flytninger, og nå højder, som gør det let og effektivt at flytte selv tunge eller uhåndterlige genstande. Vores flyttelift kan også manøvreres ind i de fleste områder, så vi kan flytte selv de mest besværlige genstande. 

Hvis du overvejer at leje en af vores flyttelift til din flytning, anbefaler vi at du bestiller i god tid, da vores flyttelift ofte er efterspurgte.

Er du i tvivl om hvorvidt du skal bruge flyttelift?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt eller hvornår det kan betale sig at bruge en af vores flyttelift, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed for at guide dig i forhold til, hvor det ville være mest hensigtsmæssigt at bruge en flyttelift for at gøre din flytning mere effektiv. 

Generelt vil det betale sig at bruge en flyttelift ved større privatflytninger til eller fra etagebyggerier uden elevator, da besparelsen kan løbe op i flere tusinde kroner.

Vi tilbyder mere end blot flyttelift hos Holger Danske. Vi har også et stort udvalg af flyttetjenester og udstyr, der kan gøre din flytning nemmere og mere effektiv. Hvis du ønsker mere information om, hvad vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Et flyttefirma med fokus på miljøet

Hos Holger Danske Flytteforretning er vi et flyttefirma, der sætter en ære i at tage ansvar for miljøet og vores omgivelser. Vi arbejder konstant på at forbedre vores arbejdsprocesser, for at mindske vores miljøpåvirkning og skabe en mere bæredygtig fremtid. 

Vi er stolte af at kunne sige, at vi kun benytter flyttelifte, der opfylder de højeste standarder for miljøvenlighed. Vores flyttelifte er baseret på strøm, hvilket betyder, at de ikke udleder skadelig forurening eller støj, når de anvendes i snævre baggårde eller andre steder.

Vi tror på, at små skridt kan føre til store forbedringer, og derfor tager vi vores ansvar for miljøet og samfundet alvorligt. Vi fortsætter med at undersøge og implementere nye miljøvenlige løsninger, der kan gøre en positiv forskel i vores verden.

Hvad siger kunderne fra Østerbro?

★★★★★

Perfekt flytning!

Holger Danske stod for en fuldstændig perfekt flytning fra Vanløse til Allerød, lige fra deres lynhurtige opkald med tilbud (de ringede få minutter efter vi havde skrevet), til den gode service undervejs og selve flytningen på dagen. De friske flyttemænd stod klar til tiden med højt humør, og var både effektive og betænksomme, og udviste et stort overskud. Kæmpe anbefaling herfra!
Trust-Pilot
Pernille
via Trustpilot

★★★★★

Fremragende service.

Jeg havde bestilt Holger Danske Flyttefirma i forbindelse med min mors flytning, hvilket jeg bestemt ikke kom til at fortryde. 3 unge mænd, Bjerg, Amsal og PA Oliver mødte om morgenen og hjalp os igennem dagen på allerbedste måde. De var venlige og imødekommende, hjælpsomme og behandlede både os og tingene med stor respekt. At flytte er en kæmpestor forandring i livet, og et stort arbejde er gået forud. Med Bjerg, Amsal og PA Oliver blev flytningen en positiv oplevelse, og jeg kan kun give min bedste anbefaling herfra.
Trust-Pilot
Elisabeth
via Trustpilot

★★★★★

5 stjerner til det sødeste flytteteam!

Jeg giver Holger Danske de varmeste anbefalinger efter Lennart og brødrene Nicklas og Matthias har været at flytte for os. De var både søde og snaksagelige, ligesom de passede rigtig godt på vores ting og gav os gode råd Vi er mere end tilfredse med deres indsats, og vil til enhver tid booke dem en anden gang.Mange rak for en super flytning i dag.
Trust-Pilot
Amalie
via Trustpilot

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din flytning eller blot ønsker en prisoversigt for en flytteopgave omkring Vesterbro, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på telefonnummeret 70 84 81 65 eller sende en mail til info@holger-danske.dk

Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen på denne side for at komme i kontakt med os. Vi ser frem til at høre fra dig!

Navn