FLYTTEFIRMA VIRUM

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Det foretrukne flyttefirma i Virum

Skal du bruge et flyttefirma i Virum? Så er vi klar til at hjælpe dig. Holger-Danske Flytteforretning, er et landsdækkende flyttefirma med mere end 40 års erfaring med både privatflytning og erhvervsflytning. Vi har den fornødne erfaring, ekspertise og udstyr til at sikre en effektiv og hurtig flytning for dig – uanset størrelsen på din flytning.

Udover flytning, kan vi også hjælpe med ned- og udpakning af dine ejendele, opbevaring samt forskellige handyman-services, hvis du ønsker det. Du bestemmer helt selv, hvor meget hjælp du vil have af os. Vi skræddersyer altid en løsning, som passer til lige præcis dine behov og ønsker.

Uanset om du blot skal have hjælp til at transportere dine ting fra A til B, eller om du ønsker en totalflytning, hvor vi hjælper med det hele, er du altid i trygge hænder, når du vælger os som dit flyttefirma i Virum.

Kontakt os i dag få en gratis flyttekonsulent til at komme ud og se på din opgave. Vores flyttefirma på Sjælland står klar til at hjælpe dig.

Case på en erhvervsflytning vi har lavet

Vi håndterer mange forskellige opgaver. Vi flytter både fra 1. værelseslejligheder og til en anden lejlighed. Men vi håndterer også store erhvervsflytninger hvor det kan være en virksomhed der skal have ny domicil.

Det var ihvertfald tilfældet i den flytning vi lige har lavet. Her skulle vi flytte en virksomhed. De skulle flyttes fra deres forhenværende kontor på 600 kvm. og til deres nye domicil på over 1000 kvm.

Heldigvis har vi udviklet en re-location pakke løsning. Den er skræddersyet til virksomheder der skal flyttes til en ny bygning.

Her tilbyder vi nemlig både nedpakning, kørsel, selve flytningen, udpakning og diverse handymand arbejde. Vi kan endda også lave flytterengøringen.

For ikke forstyrre den daglige drift for kunden løste vi det hele over en weekend så medarbejderne blot kunne møde ind på deres nye flotte kontor mandag morgen.

I videoen kan du høre hvad kunden synes om at bruge os som sit flyttefirma.

Hvorfor bør du vælge os?

Professionelt flyttefirma i Virum

Ved at vælge os som dit flyttefirma i Virum vil du få det vi betegner som et ordentligt flyttefirma. Det vil sige, at du altid kan regne med, at vi holder, hvad vi lover, og kommer til den aftalte tid.

Alle opgaver bliver fulgt 100% til dørs hos os, og vi gør gerne en ekstra indsats for at yde den bedste service til dig.

Vores flyttemænd er ikke blot erfarne – de er også veluddannede. Vores flyttemænd har således gennemgået en 3½ årig lang flytteuddannelse, som sikrer, at de har de nødvendige kvalifikationer, til at yde en professionel flytning. Og så er de selvfølgelig alle sammen smilende og imødekommende og altid klar på en ny udfordring.

Som noget helt unikt hos os, har du altid mulighed for at tilknytte en gratis flyttekonsulent, når du bestiller privat- eller erhvervsflytning hos os. Flyttekonsulenten vil bistå dig i din flytning og hjælpe dig med koordinering og planlægning. Så din flytning forløber bedst muligt.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Virum?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Opbevaring og magasinering af indbo og inventar

Ved at vælge vores flyttefirma i Virum får du mere end bare en almindelig flytning. For vi tilbyder meget mere.

Uanset om det er en privatflytning eller en erhvervsflytning i Virum, du har brug for, tilbyder vi opbevaring af alt dit inventar i en kortere eller længere periode, på vores store lagerhotel i København (Rødovre).

Vores opbevaringslokaler er både opvarmede, klimakontrollerede, tyverisikrede og videoovervågede, så du kan være fuldstændig tryg ved at opbevare dine ejendele hos os.

Opmagasineringen kan enten ske i aflåste træcontainere eller i skibscontainere. Vi sørger for at opbevare dine ejendele på bedste og sikreste vis.

Du kan altid, efter aftale, komme til dine ejendele på alle ugens dage mod et mindre gebyr. Så hvis det lyder som for dig. Så tøv ikke med at kontakte os. Så får vi lavet en flytteløsning der passer dig og dit behov.

Vores flyttefirma i Virum kan dække alle behov

Som Danmarks førende flyttefirma adskiller vi os fra de andre flyttefirmaer ved at vi tilbyder udstyr og ressourcer de færreste andre har.

Vores samling af flyttebiler i alle størrelser og former sikrer, at vi kan imødekomme enhver flytteopgave i Virum, uanset om det er privatflytning eller omlægning af hele lagre. Vi har stor erfaring med flytninger i Virum og nabobyerne såsom LyngbyVærløse og Holte, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg af køretøjer, herunder liftbiler, lastbiler med anhængere, containerbiler, kranbiler og veksellastbiler, for at sikre en smidig flytteproces uanset hvilken flytteopgave vi får.

Vores engagement i miljøet reflekteres også i vores valg af køretøjer. Alle vores flyttebiler er Euronorm 6 godkendte og udstyret med partikelfiltre, mens vores lagertrucks er eldrevne, hvilket bidrager til en mere miljøvenlig flytning.

Ved at vælge os får du derfor ikke kun et flyttefirma i Virum der kan løse din opgave, men også et bæredygtigt der arbejder mod en grønnere fremtid.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)