Flyttefolk

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Over 40 års erfaring med flytninger.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Vælg de rigtige flyttefolk

Hos Holger Danske Flytteforretning står vores professionelle flyttefolk altid klar til, at hjælpe dig trygt videre til dit næste skridt i livet. Vi har store forventninger til vores flyttefolk og har altid en simpel målsætning. Målsætningen er altid, at levere en flytteoplevelse ud over det sædvanlige.

Alle vores flyttefolk har været igennem en 3,5 årig uddannelse – og størstedelen har været ansat hos os igennem mange år. Dermed har vores flyttefolk de rette kvalifikationer til at yde en professionel flytteservice, hver gang.

Flyttefolk er ikke bare flyttefolk

Mange folk ser flyttemænd, som en flok stærke fyre der bare kaster rundt med lidt møbler og nogle flyttekasser.

I mange tilfælde er dette desværre også sandheden, da der desværre er mange flyttefirmaer der glemmer, at service og tryghed, er de hemmelige ingredienser i en god flytteoplevelse.

Her hos os har vi dog valgt, at vores flyttefolk skal have en grundig oplæring i omhyggelighed og grundighed, samt have empati og en inderlig interesse i dig som kunde.

Igennem de sidste 40 år har vi været kendt for meget, men vores søde, sjove og effektive flyttefolk, de er 100% dem der er skyld i at over 98% af vores kunder, de bruger os igen og/eller anbefaler os til andre.

Så kunne du tænke dig at få et tilbud på, hvad det koster at få vores flyttefolk til at klare din flytning. Så sender gerne en professionel flyttekonsulent ud til en besigtigelse. 

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge vores flyttefolk?

★★★★★

Ganske enkelt imponerende arbejde.

Vi bestilte i god tid en totalflytning hos Holger Danske med nedpakning af vores hus om torsdagen og flytning om fredagen. Og det er vi glade for, at vi gjorde. Både nedpakning og flytning foregik nemlig professionelt, gnidningsfrit og med godt humør hele vejen igennem.
Vis mere
Trust-Pilot
Mads Rørstrøm
via Trustpilot

★★★★★

Vi er i dag flyttet med hjælp fra...

Vi har i dag flyttet med hjælp fra dette fantastiske firma. De kom 5 mand, og 2 biler. Jeg er så ovenud tilfreds med dem, og det seje arbejde de har gjort. De har flyttet for os i 12 timer i dag. Ingenting er kommet noget til, de har gjort alt super godt. Selvom de godt vidste at mine børns senge ikke kunne komme op på første sal, gjorde de en brav indsats. Kundeservice..! Mine varmeste anbefalinger.
Trust-Pilot
Thomas Albrecht-Beste
via Trustpilot

★★★★★

Fantastisk flytteoplevelse

Jeg flyttede i lørdags fra en meget stor lejlighed på Østerbro til en mindre lejlighed i Hellerup. Det er en livsbegivenhed at flytte, meget er på spil og jeg var rimelig nervøs for at jeg ikke havde nået at pakke færdigt tilfredsstillende for flyttemændene og at der ville være sure miner fra starten.
Vis mere
Trust-Pilot
Gitte Funch Henriksen
via Trustpilot
Navn

Specialiserede og erfarne flyttefolk

Skal du til at flytte i nyt, og mangler du ekstra hænder? 

Som Danmarks førende flyttefirma, skal vi være klar til at varetage enhver form for flytteopgave uanset størrelse.Vi har igennem tiden oplevet en del uforudsete udfordringer, både under erhvervs- og privatflytninger. Dermed kan vores flyttefolk klare det meste – som flyttemand skal man kunne tænke innovativt og altid være klar til at finde nye løsninger.

Læs mere om os og vores flyttefolk på Trust-Pilot, hvor enhver anmeldelse rummer personlige oplevelser med vores flyttefolk.

En sikker flytning kræver professionelle flyttefolk

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi i mere end 40 år hjulpet både private og erhverv med at flytte i størstedelen af Europa, og vi er overbeviste om at vi har Danmarks bedste flyttefolk.

Vores vision er fortsat at forblive Danmark førende flyttefirma. Det opnår vi ved at levere professionel flytteservice til konkurrencedygtige priser. Vælger du os til at varetage dit flytteprojekt, kan du altid forvente imødekommende, positive og erfarne flyttefolk.

Bestil professionel hjælp allerede i dag

En flytning kan hurtigt virke uoverskuelig og tidskrævende, derfor står vi klar til at hjælpe dig med din flytning.

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 84 81 67, eller send os en e-mail til info@holger-danske.dk og få et uforpligtende tilbud på din flytning.