Flyttemandens tips hos
Holger-danske

40 års erfaring med flytterådgivning og flytninger.

Vi kender alle tips, tricks og faldgrupper når du flytter. 

Læs hvad du skal være opmærksom på, inden du begynder at pakke.

Flyttemandens tips

Bevar overblikket midt i flytterodet

Det kan nogle gange være uoverskueligt at skulle flytte, da der er mange ting, som man skal huske og mange ting, man skal forholde sig til. Vi har samlet et par af de vigtigste emner i en flytteguide, så du kan blive hjulpet godt på vej. Har du flyttet mange gange, har du måske allerede samlet en masse gode flyttetips op på vejen. Det kan også være, at du stadig føler dig lige forvirret og overvældet over flytningens kaos, og til dig er denne flytteguide helt perfekt.

Rent praktisk er der mange ting, der skal gøres både før, under og efter flytningen, og det kan måske være en smule svært at holde styr på, hvornår man lige præcis skal have gjort hvad. Med mange tusinde flytninger bag os har vi efterhånden ret godt styr på, hvordan en succesfuld flytning foregår, og derfor deler vi også gerne ud af vores flyttetips til alle jer, der stadig synes, det er kaotisk at skulle flytte.

Skal du flytte hjemmefra?

Er det første gang, du skal flytte fra reden, så kan det hele virke som et ret så uoverskueligt projekt, og der er da også mange ting, der skal tages hånd om og stilling til i forbindelse med en flytning. Vi har derfor lavet en huskeliste, som kan hjælpe dig godt på vej, så du ikke glemmer noget i farten. Med en god huskeliste til at flytte hjemmefra på går hele flytteprocessen lidt lettere og med mere overblik løbende i flytningen, vil du hurtigere kunne komme godt på plads i dit nye hjem.

Undgå at ødelægge dine møbler

Har du styr på, hvordan du pakker din flyttebil uden af ødelægge dine ejendele, eller på hvordan du pakker dine ejendele ned i flyttekasserne? Hvad skal ligge øverst, nederst og hvordan pakker man mest effektivt? Det kan være oplagt at smide alt ned oveni hinanden, når flyttebilen skal pakkes. Det hele skal jo alligevel det samme sted hen, og man vil også gerne bare hurtigt hen til din nye lejlighed eller til sit nye hus. Alligevel er det dog mest optimalt at nå til sin nye bolig med alle sine ejendele i god behold. Derfor er der altså en mening med galskaben og formål med at pakke på bestemte måder.

Der findes næppe nogen, der har flyttet lige så mange gange, som vi har, og netop derfor ser vi også os selv som værende eksperter i at udforme den perfekte pakkeliste, du frit kan bruge løs af. Brug denne pakkeliste og undgå skader, når du flytter og vær sikker på at have alle dine ejendele i samme stand, som da du pakkede dem ned før flytningen

Der er flere muligheder for at få et gratis tilbud på netop din flytning. Du kan vælge at ringe til os på telefon 70 87 52 51, skrive en e-mail til info@holger-danske.dk eller udfylde vores flyttetilbudsformular her på siden.
Vi giver et uforpligtende tilbud, uanset om du har brug for en erfaren, pålidelig og omhyggelig flyttemand til erhvervsflytning, privatflytning eller flytning for en offentlig virksomhed.
Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på opbevaring i vores videoovervåget og opvarmet lagerhaller i henholdsvis København og Århus.

Kontakt os allerede i dag, så vores flyttemænd hurtigst muligt kan hjælpe med din flytning.

Bliv ringet op

Ring mig op

Navn