DERFOR SKAL DU VÆLGE ET PROFESSIONELT FLYTTEFIRMA

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Hvorfor skal du vælge et flyttefirma?

Er du ikke god til pressede situationer? Har du ikke nok stærke flyttevenner, der kan hjælpe dig, eller vil du bare hellere kunne koncentrere dig om indretningen af dit nye sted? Kan du nikke genkendende til disse ting, kan det være en god idé for dig at hyre et flyttefirma til at hjælpe dig. Et flyttefirma kan både hjælpe dig med nedpakningen, udpakningen og naturligvis også med selve transporten af alle dine ejendele.

Du slipper for tunge løft og for mange ture frem og tilbage i en fyldt bybil. Mange tænker ofte, at en flytning er nem og hurtigt overstået, men man ender desværre ofte med at fortryde undervejs. I så fald ville det jo være rart allerede at have overladt opgaven til andre.

Flytning af tunge ejendele

Endnu en fordel ved et flyttefirma er, at de har kompetencerne og maskinerne til at flytte tunge ejendele såsom klaverer, pengeskabe, store sofaer, skabe og meget mere. På den måde undgår du skader og ridser på dine møbler, når du og dine venner bærer dem frem og tilbage.

Det er især oplagt, hvis du bor i lejlighed, hvor en flyttelift ofte kan være en stor hjælp, da du med denne undgår de mange ture op og ned ad trapperne. En flyttelift bruges også ofte i tilfælde af, at der er nogle af dine ejendele, der simpelthen ikke kan bæres op gennem opgangen, da denne enten er for smal eller dine møbler for store.

En korrekt og succesfuld flytning af et klaver eller et flygel kræver snilde, teknik og udstyr, og det kan være noget af et puslespil at få det op på 3. sal i en smal opgang. Heldigvis har dygtige flyttefolk prøvet det mange gange før.

Hvad koster det at hyre et flyttefirma?

Det er naturligvis relevant at vide, hvad et flyttefirma koster, før du begiver dig ud i at bestille et til din forestående flytning. Det kan dog variere meget blot fra flyttefirma til flyttefirma og vil desuden også afhænge af, hvilken flytteløsning du har valgt. Skal flyttefirmaet blot transportere dine ting, vil denne løsning naturligvis være billigere, end hvis du også har bestilt nedpakning.

Mange flyttefirmaer tilbyder heldigvis skræddersyede løsninger, så du kun betaler for det, du faktisk har brug for hjælp til.