Vi er specialister
i flytning af klaverer og flygler

Vi har over 40 års erfaring med flytning for private

Flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse får dit hjem trygt fra A til B

Gratis flyttekonsulent sikrer den rigtige pris og god flytterådgivning

Flytning af klaver

Har du et klaver eller et flygel, du skal have flyttet? Da der er tale om tunge og dyrebare genstande, kan det være en god idé med professionel hjælp til opgaven. Et flyttefirma har erfaringen samt de rette redskaber til at kunne klare flytningen af et klaver. Desuden hjælper et flyttefirma både med længere flytninger, som det at få flyttet klaveret til en ny lejlighed lige såvel som mindre opgaver som at flytte klaveret fra ét rum til et andet i huset.

Hvordan flytter man et klaver?

At flytte et klaver eller et flygel er en krævende opgave, der kræver det rette udstyr. Stop med at prøve selv og undgå skader – både på dig selv og dit klaver – men hyr i stedet et flyttefirma, der både har erfaringen og det rette værkstøj til opgaven.

En korrekt og succesfuld flytning af et klaver eller et flygel kræver snilde, teknik og udstyr, og det kan være noget af et puslespil at få det op på 3. sal i en smal opgang. Heldigvis har dygtige flyttefolk prøvet det mange gange før.

Hvad koster det at flytte et klaver?

Det kan være svært at komme med et konkret tilbud på, hvad det koster at flytte et klaver, da prisen altid vil afhænge af den enkelte flytteopgave. Det vil sige, at prisen altså både afhænger af, hvor langt klaveret skal flyttes, hvor meget eller hvilket slags specialudstyr der skal bruges, og naturligvis også hvor mange flyttemænd der skal bruges.

Altså er det naturligvis dyrere at få flyttet et klaver fra én lejlighed til en anden, hvor der både skal bruges en flyttevogn, udstyr og eventuelt en kran eller andet løfteudstyr til at få klaveret på plads, end det vil koste blot at få flyttet klaveret fra ét rum til et andet i samme bolig. Nærmere en specifik pris kan det være svært at komme.

Flytning af klaver og flygler

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi mange års erfaring og ekspertise med at flytte klaverer og flygler for både private og erhverv. Med over 40 år i branchen har vi hjulpet mange glade kunder med at transportere alt fra deres stueklaver til store flygler fra A til B. Vi sørger for en sikker, professionel og effektiv håndtering af dine effekter, da vi har fuldforståelse for, at et klaver eller flygel kan have stor økonomiske værdi samt en uvurderlig affektionsværdi for de fleste. Vi flytter med omtanke og anvender det bedste udstyr samt teknikker, så dit klaver kommer sikkert frem.

Landsdækkende klaverflytning

Vi er et landsdækkende flyttefirma, der hjælper uanset, hvor du skal flytte hen – om det er fra København til Odense eller fra Århus til Aalborg. Vi hjælper også gerne, hvis du bare skal have flyttet klaveret til et andet lokale, eller du skal have det transporteret til udlandet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi specialuddannede flyttemænd med det bedste udstyr til rådighed indenfor flytning af tunge og specielle effekter, hvilket betyder, at vi garanterer en kompetent og professionel flytning af klaverer, flygler og orgler.

★★★★★

Flytning fra København til Vejle.

Sikke en omgang! En komplet nedtagning, adskillelse af diverse møbler, tranport gennem halvdelen af kongeriget, montering, og et slæbe arbejde af en anden verden. Et stort tak skal helt sikkert ud til de to flittige gutter, der med et evigt smil på læben sled og slæbte gennem en hel dag for at vi kunne lande i vores nye hjem. En rigtig behagelig oplevelse der sent vil blive forglemt.
Trust-Pilot
Simon Balken
via Trustpilot

★★★★★

Rigtig fornuftige flyttefolk.

Rigtig fornuftige flyttefolk. Super nemt, rigtig god kundeservice, velinformerende, bund og grund rigtig god oplevelse af Holger Danske. Kom til den planlagte tid, hurtige og top professionelle. Kan varmt anbefale Holger Danske til alle på min vej
Trust-Pilot
Matthias Jensen
via Trustpilot

★★★★★

I går have vi en kæmpe flytning

I går have vi en kæmpe flytning, som Holger Danske's fantastiske flyttemænd: Oj + Jesper + Skrald + Jeppe håndterede helt fantastisk. De var søde, hurtige og effektive. Vi kan varmt anbefale alle der skal flytte til at bruge Holger Danske. Også bookningen og planlægningen foregik upåklageligt med hjælp fra Martin. Stort TAK
Trust-Pilot
Henrik
via Trustpilot
Navn

Hvorfor skal du vælge os til flytning af klaverer og flygler?

Klaverer og flygler

Selvom flytning af klaverer og flygler kan være et større projekt at varetage, er du i sikre hænder, når du vælger os. Vi har både erfaring med at hjælpe private kunder med en mindre klaverflytning ned af trappen eller større erhvervsprojekter, der har krævet specialudviklet udstyr, hvilket vi hos Holger Danske Flytteforretning ejer. Der er dermed ingen opgaver, der er for store eller små til os.

Vi har bl.a. flyttet et uvurderligt orgel fra 1770 til Trinitatis kirken, og så er vi enetransportør på markedet, hvad angår flytning af Blüthner P.H. Grand Piano.

Kontakt os og få et godt tilbud

Skal du have flyttet dit klaver eller flygel, står vi klar til at hjælpe dig. Ingen opgave er for stor eller lille for os. Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak og et godt tilbud på telefon 38 38 50 50 eller e-mail info@holger-danske.dk, ligesom du også kan skrive til os direkte her på siden ved hjælp af vores flytteformularer. Vi glæder os til at høre fra dig.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning