VI ER SPECIALISTER I FLYTNING AF KLAVERER OG FLYGLER

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Flytning af klaver

Har du et klaver eller et flygel, du skal have flyttet? Da der er tale om tunge og dyrebare genstande, kan det være en god idé med professionel hjælp til opgaven. Et flyttefirma har erfaringen samt de rette redskaber til at kunne klare flytningen af et klaver. Desuden hjælper et flyttefirma både med længere flytninger, som det at få flyttet klaveret til en ny lejlighed lige såvel som mindre opgaver som at flytte klaveret fra ét rum til et andet i huset.

Hvordan flytter man et klaver?

At flytte et klaver eller et flygel er en krævende opgave, der kræver det rette udstyr. Stop med at prøve selv og undgå skader – både på dig selv og dit klaver – men hyr i stedet et flyttefirma, der både har erfaringen og det rette værkstøj til opgaven.

En korrekt og succesfuld flytning af et klaver eller et flygel kræver snilde, teknik og udstyr, og det kan være noget af et puslespil at få det op på 3. sal i en smal opgang. Heldigvis har dygtige flyttefolk prøvet det mange gange før.

Hvad koster det at flytte et klaver?

Det kan være svært at komme med et konkret tilbud på, hvad det koster at flytte et klaver, da prisen altid vil afhænge af den enkelte flytteopgave. Det vil sige, at prisen altså både afhænger af, hvor langt klaveret skal flyttes, hvor meget eller hvilket slags specialudstyr der skal bruges, og naturligvis også hvor mange flyttemænd der skal bruges.

Altså er det naturligvis dyrere at få flyttet et klaver fra én lejlighed til en anden, hvor der både skal bruges en flyttevogn, udstyr og eventuelt en kran eller andet løfteudstyr til at få klaveret på plads, end det vil koste blot at få flyttet klaveret fra ét rum til et andet i samme bolig. Nærmere en specifik pris kan det være svært at komme.

Flytning af klaver og flygler

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi mange års erfaring og ekspertise med at flytte klaverer og flygler for både private og erhverv. Med over 40 år i branchen har vi hjulpet mange glade kunder med at transportere alt fra deres stueklaver til store flygler fra A til B. Vi sørger for en sikker, professionel og effektiv håndtering af dine effekter, da vi har fuldforståelse for, at et klaver eller flygel kan have stor økonomiske værdi samt en uvurderlig affektionsværdi for de fleste. Vi flytter med omtanke og anvender det bedste udstyr samt teknikker, så dit klaver kommer sikkert frem.

Landsdækkende klaverflytning

Vi er et landsdækkende flyttefirma, der hjælper uanset, hvor du skal flytte hen – om det er fra København til Odense eller fra Århus til Aalborg. Vi hjælper også gerne, hvis du bare skal have flyttet klaveret til et andet lokale, eller du skal have det transporteret til udlandet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi specialuddannede flyttemænd med det bedste udstyr til rådighed indenfor flytning af tunge og specielle effekter, hvilket betyder, at vi garanterer en kompetent og professionel flytning af klaverer, flygler og orgler.