FORSIKRING UNDER FLYTNING

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Har du noget ansvar under flytningen?

Mange får hjælp af deres venner, når de står og skal flytte, da det ofte er billigere og for mange også anses som værende en nemmere løsning. Dine venner er dog ikke ansvarlige for eventuelle skader, de forvolder under flytningen, og deres forsikring dækker altså ikke, hvis nogle af dine ting skulle gå i stykker undervejs.

Benytter du dig derimod af et flyttefirma, så er dine ejendele forsikret under hele flytningen, og det er du, fordi flyttefirmaet som virksomhed har påtaget sig et stykke arbejde. Flyttefirmaet har også en ansvarsforsikring, der sækker disse skader, det er dog vigtigt at tjekke flyttefirmaet, da denne ansvarsforsikring ikke er et lovkrav.

Du slipper for tunge løft og for mange ture frem og tilbage i en fyldt bybil. Mange tænker ofte, at en flytning er nem og hurtigt overstået, men man ender desværre ofte med at fortryde undervejs. I så fald ville det jo være rart allerede at have overladt opgaven til andre.

Sækker forsikringen under flytningen?

Er der noget, der hedder en flytteforsikring eller dækker din nuværende forsikring under flytning? De fleste forsikringer dækker faktisk det, at dit indbo kan befinde sig på to forskellige adresser i op til tre måneder. Det betyder, at du altså hverken behøver at stresse over at få lavet ændringer i din forsikring det sekund, du er flyttet, eller over at få flyttet alle dine ting på én gang, hvis nu du har en længere periode med overlap. Undersøg om det også er gældende for din forsikring, så du kan slappe af under din flytning.

Vær dækket med et professionelt flyttefirma

Slip for alt besværet med flytning og hyr i stedet et professionelt flyttefirma til at stå for opgaven. De ved nemlig, hvordan de skal flytte og håndtere ejendele og møbler, og du undgår dermed, at dine venner får ridset møblerne eller taber vasen på fortovet.

Et flyttefirma er oftest forsikret, og det er derfor deres ansvarsforsikring, der dækker under flytningen. Som sagt er det dog en god idé at tjekke flyttefirmaet, før du booker, da det ikke er alle flyttefirmaer, der har forsikring, idet det ikke er et lovkrav.

Der kan være andre regler ved flytning til udlandet omkring flyttefirmaets forsikring. Spørg dit flyttefirma til råds, så du er helt sikker på, at alle har styr på deres forsikring under flytningen, og så du roligt kan overlade dine ejendele til dygtige flyttefolk.