HVAD KOSTER DET AT FLYTTE?

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Har du styr på prisen på din flytning?

Det er ofte en glædelig ting at skulle flytte i nye og spændende lokaler eller til et nyt hjem, men selvom det både kan være fantastisk, er der altså også en masse omkostninger forbundet med det at flytte. Det kan derfor være en god idé at forsøge at skabe et overblik over alle omkostningerne, inden flytningen får i gang, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser, mens du står midt i flytterodet.

Prisen på en flytning varierer meget alt efter, om du flytter fra en leje- til en ejerbolig, eller om du flytter fra lejlighed til hus. En analyse fra det danske flyttemarked, som er lavet af Dentsu Aegis Network, har fundet ud af, at det koster mellem 50.000-100.000 kr. for alle de forbedringer og løbende udgifter, der er forbundet med en flytning. Denne beregning gælder også omkostningerne for indretningen af det nye hjem.

Flytning med et flyttefirma

Der kan være stor forskel på prisen af din flytning afhængigt af, hvilke dele af flytningen du gerne vil have hjælp til samt hvor mange ting, du har, der skal flyttes med videre, da det vil påvirke arbejdstiden. Sørg for at have et klart overblik, inden du kontakter et flyttefirma, så du ved, hvad du vil have hjælp til. Ud fra dette kan flyttefirmaet bedre give dig et præcis tilbud, og de vil have en mere klar idé om, hvor mange og hvor længe du har brug for at booke flyttefolk.

Hvilke omkostninger kan der være i forbindelse med flytning?

Nogle omkostninger er stort set ikke til at komme udenom, når det kommer til flytning. Andre kan du måske finde gode løsninger på, så du ikke behøver at skulle punge ud i så høj grad. Følgende er nogle af de omkostninger, der som regel opstår i forbindelse med en flytning.