HVAD SKAL MAN HUSKE, NÅR MAN FLYTTER VIRKSOMHEDSADRESSE?

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Den komplette huskeliste til flytning af virksomhedsadresse

Står du og skal flytte din virksomhedsadresse, så ved du måske allerede, at der er en række ting, der skal være styr på. Vi skaber her et komplet overblik over, de vigtigste ting du skal huske, når du flytter virksomhedsadresse.

Opdater den nye virksomhedsadresse i CVR-registret

Du kan opdatere din virksomhedsadresse på virk.dk. Når virksomhedsadressen er opdateret, informeres bl.a. PostNord samt offentlige kontorer. De sørger for at sende posten videre fra jeres gamle adresse såfremt i modtager post indenfor de første 5 måneder.

Meld flytning til leverandører, der ikke automatisk får besked

Ikke alle virksomheder og leverandører får automatisk besked, når du ændrer virksomhedsadressen i CVR-registret. Derfor bør du orientere dem om flytningen.

Opsig lejemålet og aflæs forbrug

Bor du til leje skal denne naturligvis opsiges rettidigt i forhold til overtagelse af de nye lokaler og skal afleveres i den stand, som lejekontrakten foreskriver. Husk også at aflæse og indberette forbrug af vand og varme på den adresse, du flytter fra. Elmåleren aflæses af dit netselskab.

Fjern skilte og opsæt nye

Så efterlades den gamle adresse klar til andre, og du bliver nemmere at finde og mere synlig for kunder og leverandører på den nye virksomhedsadresse.

Planlæg indretning af de nye lokaler

Overvej i denne forbindelse, hvilke møbler og driftsmateriel, der skal flyttes med, og hvad der skal en tur til genbrug. Des bedre planlægning af indretningen på den nye virksomhedsadresse, des bedre et overblik vil du have over flytningen senere.

Bestil flyttehjælp

Har du meget inventar og værdifulde genstande i virksomheden, er det en god idé at bestille hjælp til flytningen hos et flyttefirma. På den måde opnår du en effektiv flytning af virksomhedens inventar samtidig med, at alle ting pakkes sikkert ned og ud igen på den nye virksomhedsadresse.