OPBEVARING VED FLYTNING

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Har du brug for et opbevaringsrum?

Når man flytter, finder man ofte ud af, hvor mange ting man har, og skal man flytte i noget mindre, kan det være ret så uoverskueligt at finde ud af, hvad man skal gøre med alle sine ejendele. Det kan også være, du skal flytte fra noget stort til noget mindre, hvilket måske betyder, at du ikke længere har plads til alle dine ting. Er du dog endnu ikke klar til at skille dig af med nogle af dine ting, kan opmagasinering af dine ting være en god idé. De fleste aftaler angående opbevaringsrum er enormt fleksible, så du kan både have dine ting opmagasineret i kortere eller længere tid, alt efter dit behov.

Benytter du dig derimod af et flyttefirma, så er dine ejendele forsikret under hele flytningen, og det er du, fordi flyttefirmaet som virksomhed har påtaget sig et stykke arbejde. Flyttefirmaet har også en ansvarsforsikring, der sækker disse skader, det er dog vigtigt at tjekke flyttefirmaet, da denne ansvarsforsikring ikke er et lovkrav.

Du slipper for tunge løft og for mange ture frem og tilbage i en fyldt bybil. Mange tænker ofte, at en flytning er nem og hurtigt overstået, men man ender desværre ofte med at fortryde undervejs. I så fald ville det jo være rart allerede at have overladt opgaven til andre.

Opbevaring mellem boliger

Har du noget tid mellem fraflytning af din gamle bolig, indtil du overtager din nye bolig, kan det også være fordelagtigt at gøre brug af et opbevaringsrum. Med et opbevaringsrum har du mulighed for at opbevare alle dine ejendele, mens du selv har en midlertidig bolig og venter på at kunne flytte ind i dit nye hjem. På den måde slipper du for at flytte dine ting rundt flere gange end højest nødvendigt, og du kan sørge for at have alle dine ting samlet og kun medbringe dine mest nødvendige ejendele til din midlertidige bolig.

Opbevaring for virksomheder

Er din virksomhed ved at flytte? Eller skal du og dine kollegaer flytte til nye lokaler inden længe? I begge tilfælde kan det faktisk også være en økonomisk fordel at få opbevaret jeres produkter undervejs, så de står nemt tilgængelige, og så I ubesværet kan lade jeres forretning køre videre, på trods af at I står midt i en flytning. Opbevaringen sker under optimale forhold, så I skal hverken bekymre jer om sikkerheden eller omstændighederne, under hvilke du får dine ting opbevaret. I stedet får I en god løsning, der gør hele flytteprocessen lidt nemmere.

Du kan uden tvivl finde et opbevaringsrum, der passer til din virksomheds behov, både hvad angår placering, størrelse af opbevaringsrummet samt perioden, du vil leje det i.