International
flytning

Over 40 års erfaring med internationale flytninger.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Flytning til Udlandet

Fortvivl ikke, for vi kan ordne det hele for dig. Hos Holger Danske Flytteforretning har vi erfaring med en bred vifte af opgaver inden for flytning, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig branchens bedste løsning, når firmaet skal flytte til udlandet.

Vi har erfaring med en lang række lande og byer, som blandt andet tæller:

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til internationale flytninger?

★★★★★

Superb flytning

Vi er bosiddende i Luxembourg og vores datter skulle flytte hjem til Danmark for at studere på Universitet. Fik tilbud fra flere flyttefirma både fra DK og Luxembourg, men de lå alle meget højt i pris. Vi fik via søgning på nettet kontakt til Holger Danske, hvor jeg hurtigt blev ringet op af Thomas Andersen som ydede en helt professionel service, og fremsendte tilbud i løbet af få timer.Vis mere
Trust-Pilot
Liz Kruse Lorenzen
via Trustpilot

★★★★★

Effektivt, festligt og overskudsagtigt!!

Vi kontaktede Holger Danske for et par måneder siden, med henblik på et flyttetilbud. Administrationen gik let og smertefrit, og der blev med det samme booket en flyttebesigtigelse, så vi kunne få en fast pris. Det var en sindssyg god oplevelse, og gjorde mig tryg i hele processen (vi har aldrig før benyttet et flyttefirma).
Vis mere
Trust-Pilot
Henrik Lund
via Trustpilot

★★★★★

Hold nu magle for
en flytning!

Blev blæst bagover af hvor gnidningsfri en flytning kan forgå. 3 unge mænd der bare knokler derudaf, Hulk, Ninja og Tetris Masteren fik det hele til at virke let og nemt. Jeg er virkelig imponeret over den effektivitet disse unge mænd fremviste under hele seancen. Er du gal de er seje. Tusind tak for veludført arbejde Nicklas, Rasmus og Abed.
Trust-Pilot
Anja D.Lind
via Trustpilot
Navn

International flyttekoordinator

Holger Danske Flytteforretning A/S har konsulenter som vil rådgive dig i alle faser og står til din disposition ved planlægning, koordinering, samt tilsyn af din udlandsflytning. Vi aflægger gerne et kundebesøg, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende skriftligt tilbud tilpasset netop dit behov, når du skal flytte til udlandet.

For at få mere information omkring løsninger på udlandsflytning som bedst passer til dig eller jeres virksomheds, er i velkommen til at tage kontakt til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Værd at huske - Når i skal flytte til udlandet

Der er mange forhold der har indflydelse på prisen ved en udlandsflytning f.eks. rumfang og vægt. Det er derfor vigtigt, at du så tidligt i flytteprocessen bestemmer dig for hvilke ejendele, du ønsker at have med ved udlandsflytning. Begynd derfor en grundig sortering af indbo og personlige ejendele i ordentlig tid.

Sortér derfor evt. gammelt tøj og alt andet, som skal kasseres eller foræres væk inden din udlandsflytning.

Udlandsflytning

Stor erfaring

Flyttefirma Holger Danske Flytteforretning A/S udfører også flytning til udlandet. Står i for at skulle flytte til udlandet? Så følger Holger Danske Flytteforretning naturligvis med.

At flytte til udlandet kræver lidt ekstra tid til forberedelse, men det er også en af de eneste forskelle der adskiller det fra en almendelig flytning. Du bliver tilknyttet en konsulent, som følger dig i hele flytteprocessen. På den måde har du tryghed for, at opgaven bliver udført efter dit ønske. Vi klarer al logistik og nødvendige toldpapirer, så du kan koncentrere dig om alle de andre ting, der ofte følger med en udlandsflytning. Faktisk skal du kun oplyse os om din nye adresse, så sørger vi for nænsom pakning, alt nødvendigt papirarbejde, forsikringer og den bedste og mest sikre transportvej.

Holger Danske klarer alle typer udlandsflytning

Kun fantasien sætter grænser, og vi er altid gerne behjælpelige med god rådgivning fra A til Z. Vi klarer hele flytningen, hvilket betyder, at vi også gerne står for nedpakning, rengøring med videre. Ønsker du og virksomheden et uforpligtende tilbud på udlandsflytning? Ring på telefon 38 38 50 50 allerede i dag.