Flyt til
Holland

Over 40 års erfaring med flytninger til Holland.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Vi udfører alle typer flytteopgaver til Holland

Holger Danske Flytteforretning udfører alle typer flytteopgaver til Holland. Hvad enten flytningen skyldes private årsager eller en erhvervsmæssig udstationering, har vi erfaringen og de rette kompetencer til at tage hånd om flytningen.

Fokus på hver enkelt opgave

Vi ved, hvor vigtig en problemfri flytning er for vores kunder, derfor sørger vi altid for en grundig planlægning af hele forløbet.

For os er der ikke blot tale om endnu en flytteopgave, der blot skal overstås. Ingen flytning er ens, og derfor bør hver enkelt opgave behandles med samme omhu og sikkerhed – hver gang.

Totalløsning inden for flytninger i Holland

Uanset hvor I Holland du skal flytte hen, kan vi sikkert og effektivt sørge for flytningen. Vi kan tage os af al logistik – lige fra emballering til selve transporten af inventaret. Du kan trygt læne dig tilbage og lade os klare det hårde arbejde.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til flytninger til Holland?

★★★★★

Effektivt, festligt og overskudsagtigt!!

Vi kontaktede Holger Danske for et par måneder siden, med henblik på et flyttetilbud. Administrationen gik let og smertefrit, og der blev med det samme booket en flyttebesigtigelse, så vi kunne få en fast pris. Det var en sindssyg god oplevelse, og gjorde mig tryg i hele processen (vi har aldrig før benyttet et flyttefirma).
Vis mere
Trust-Pilot
Henrik Lund
via Trustpilot

★★★★★

Superb flytning

Vi er bosiddende i Luxembourg og vores datter skulle flytte hjem til Danmark for at studere på Universitet. Fik tilbud fra flere flyttefirma både fra DK og Luxembourg, men de lå alle meget højt i pris. Vi fik via søgning på nettet kontakt til Holger Danske, hvor jeg hurtigt blev ringet op af Thomas Andersen som ydede en helt professionel service, og fremsendte tilbud i løbet af få timer.Vis mere Han kunne garantere at vi ikke ville fortryde vores valg og han ville sende hans bedste folk ... Nicolaj og Oscar. Da vi var på ferie i Danmark og skulle flyve retur til Lux for at modtage flyttebil og mænd ringede vi kort tid forinden til Holger Danske for at kontrollere at aftalen var "på plads". Igen fik jeg af vide at jeg jo havde ringet til Holger Danske og bare kunne læne mig tilbage..... og de nok skulle gøre deres arbejde. Dagen oprandt og Nicolaj og Oscar kom til vores hjem i Luxembourg efter en lang køretur, men der var højt humør og et par yderst sympatiske og skønne fyre der hurtigt fik læsset bilen. VI følte os meget trygge under hele forløbet. Ved ankomst til Danmark oplevede vi de samme glade og positive fyre som uagtet en lang køretur bare fik bragt vores datters ting i hendes nye lejlighed og med et ekstra stop til vores sommerhus. Har aldrig oplevet så positiv og nem en flytning og vil til enhver tid anbefale til andre. Vores ældste datter skal flytte snart fra København til hus Nordpå og hun vil helt bestemt ringe og få et tilbud. Til sidst vil jeg ønske Nicolai og Oscar en velfortjent week-end med deres familier - Well done .... boys 🙂
Trust-Pilot
Liz Kruse Lorenzen
via Trustpilot

★★★★★

Hold nu magle for
en flytning!

Blev blæst bagover af hvor gnidningsfri en flytning kan forgå. 3 unge mænd der bare knokler derudaf, Hulk, Ninja og Tetris Masteren fik det hele til at virke let og nemt. Jeg er virkelig imponeret over den effektivitet disse unge mænd fremviste under hele seancen. Er du gal de er seje. Tusind tak for veludført arbejde Nicklas, Rasmus og Abed.
Trust-Pilot
Anja D.Lind
via Trustpilot