Flyt til
Norge

Over 40 års erfaring med flytninger til Norge.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Flytning til Norge, Oslo og omegn

Der er mange ting at se til, når man skal flytte eller foretage en relocation til udlandet, og ofte er det et projekt, man ønsker hurtigt overstået.

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi i mange år håndteret flytninger til Norge, Oslo og andre norske byer, når private, erhverv eller offentlige instanser har ønsket en professionel samarbejdspartner med den ekspertise, som vi er i besiddelse af.

At flytte til udlandet giver ofte nye og forbedrede muligheder, så derfor forstår vi godt, at en flytning til eksempelvis Norge kan blive aktuel for dig eller jer. Når I har taget beslutningen om at flytte, kan vi bistå med kyndig vejledning fra A til Z.

Flyttekonsulent i forbindelse med flytning til Norge

Vi sender også gerne en flyttekonsulent ud til dig, så vi kan hjælpe dig med at vurdere flytningens omfang. Det sikrer en mere effektiv flytning. Et besøg af en flyttekonsulent er naturligvis gratis, uanset om det drejer sig om en flytning til udlandet eller en flytning hjemme i Danmark.

Ring til os allerede i dag, så vi kan tage en snak om dit forestående projekt.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til internationale flytninger?

★★★★★

Superb flytning

Vi er bosiddende i Luxembourg og vores datter skulle flytte hjem til Danmark for at studere på Universitet. Fik tilbud fra flere flyttefirma både fra DK og Luxembourg, men de lå alle meget højt i pris. Vi fik via søgning på nettet kontakt til Holger Danske, hvor jeg hurtigt blev ringet op af Thomas Andersen som ydede en helt professionel service, og fremsendte tilbud i løbet af få timer.Vis mere Han kunne garantere at vi ikke ville fortryde vores valg og han ville sende hans bedste folk ... Nicolaj og Oscar. Da vi var på ferie i Danmark og skulle flyve retur til Lux for at modtage flyttebil og mænd ringede vi kort tid forinden til Holger Danske for at kontrollere at aftalen var "på plads". Igen fik jeg af vide at jeg jo havde ringet til Holger Danske og bare kunne læne mig tilbage..... og de nok skulle gøre deres arbejde. Dagen oprandt og Nicolaj og Oscar kom til vores hjem i Luxembourg efter en lang køretur, men der var højt humør og et par yderst sympatiske og skønne fyre der hurtigt fik læsset bilen. VI følte os meget trygge under hele forløbet. Ved ankomst til Danmark oplevede vi de samme glade og positive fyre som uagtet en lang køretur bare fik bragt vores datters ting i hendes nye lejlighed og med et ekstra stop til vores sommerhus. Har aldrig oplevet så positiv og nem en flytning og vil til enhver tid anbefale til andre. Vores ældste datter skal flytte snart fra København til hus Nordpå og hun vil helt bestemt ringe og få et tilbud. Til sidst vil jeg ønske Nicolai og Oscar en velfortjent week-end med deres familier - Well done .... boys 🙂
Trust-Pilot
Liz Kruse Lorenzen
via Trustpilot

★★★★★

Effektivt, festligt og overskudsagtigt!!

Vi kontaktede Holger Danske for et par måneder siden, med henblik på et flyttetilbud. Administrationen gik let og smertefrit, og der blev med det samme booket en flyttebesigtigelse, så vi kunne få en fast pris. Det var en sindssyg god oplevelse, og gjorde mig tryg i hele processen (vi har aldrig før benyttet et flyttefirma).
Vis mere
Trust-Pilot
Henrik Lund
via Trustpilot

★★★★★

Hold nu magle for
en flytning!

Blev blæst bagover af hvor gnidningsfri en flytning kan forgå. 3 unge mænd der bare knokler derudaf, Hulk, Ninja og Tetris Masteren fik det hele til at virke let og nemt. Jeg er virkelig imponeret over den effektivitet disse unge mænd fremviste under hele seancen. Er du gal de er seje. Tusind tak for veludført arbejde Nicklas, Rasmus og Abed.
Trust-Pilot
Anja D.Lind
via Trustpilot