Flyt til schweiz
Hurtigt og effektivt

Over 40 års erfaring med flytninger til Schweiz.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Flytning til Schweiz

Har du planer om at flytte til Schweiz, og mangler du flyttefolk til at klare opgaven for dig? Hos Holger Danske hjælper vi med flytning af inventar, for både private og for erhverv. Hvad enten du er privatperson eller har en virksomhed hvor du skal have flyttet småt ellers stort, så er vi det rette flyttefirma til opgaven og klarer det med et smil. 

Vi elsker glade og tilfredse kunder, og sørger for hver gang at udføre et stykke arbejde til perfektion. Vores flyttemænd har alle kompetencer og evner som der skal til – du kan derfor trygt vælge os som dit flyttefirma, til at hjælpe dig med at flytte til Schweiz.

Vi flytter til alle områder i Schweiz

Vores dygtige og erfarne flyttemænd sørger for, at hjælpe dig med flytningen uanset hvor i Schweiz du skal flytte hen. Vi passer på dit inventar som var det vores eget, og vi går naturligvis ekstra meget op i sikkerheden ifm. transporten af dine ting.

Vi har erfaring med flytninger i blandt andet disse byer: 

 

 

Du behøver ikke bekymre dig om noget, da vi sørger for at klare alt fra A til Z.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til flytninger til Schweiz?

★★★★★

Bjerg og Mads Møller - verdens bedste flyttefolk

Bjerg og Mads Møller har just tømt en hel container og flyttet alt ind i vores nye hjem. De arbejder ekstremt effektivt, håndterer alting med omhu og forsigtighed. Oveni med godt humør og hjælpsomhed. Alt blev stillet lige som vi ønskede det. Kæmpe hjælp for hele familien. Stort og taknemmeligt tak herfra - og glædelig jul!
Trust-Pilot
Mathilde E. Kjærulff
via Trustpilot

★★★★★

Så skulle jeg flytte retur til min...

Så skulle jeg flytte retur til min lejlighed og igen fik jeg tre knald dygtige flyttefolk Martin, Danny og Tommy. 👍🏻👍🏻👍🏻 De klarede det i en ruf og hjalp med at sætte de store møbler på plads 😊 Tak til Stefan for at sørge for hurtig levering/afhentning af flytte kasser 👍🏻😊
Trust-Pilot
Thomas Bruun
via Trustpilot

★★★★★

Ganske enkelt imponerende....

Vi bestilte med blot 3 ugers varsel en flytning hos Holger Danske. Den telefoniske kontakt og den efterfølgende besigtigelse foregik meget professionelt. På selve flyttedagen kom de med to biler fremfor som aftalt en bil, da de havde vurderet, at det nok var for lidt med en bil - og det viste sig at være en god beslutning. Vis mere
Trust-Pilot
Dorte
via Trustpilot
Navn

Fokus på sikkerheden

Som en hovedregel vil vi ved enhver flytning behandle dit inventar med respekt og omhu. Det kan være en lang vej med flytning til Schweiz, men vi passer på dine ting, som var det vores egne. 

Du behøver derfor ikke at bekymre dig, da vi sørger for sikkerheden ifm. flytningen – lige fra nedpakning til transport. Vi vægter sikkerheden højt enormt højt.