Flyt til schweiz
Hurtigt og effektivt

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Flytning til Schweiz

Har du planer om at flytte til Schweiz, og mangler du flyttefolk til at klare opgaven for dig? Hos Holger Danske hjælper vi med flytning af inventar, for både private og for erhverv. Hvad enten du er privatperson eller har en virksomhed hvor du skal have flyttet småt ellers stort, så er vi det rette flyttefirma til opgaven og klarer det med et smil.

Vi elsker glade og tilfredse kunder, og sørger for hver gang at udføre et stykke arbejde til perfektion. Vores flyttemænd har alle kompetencer og evner som der skal til – du kan derfor trygt vælge os som dit flyttefirma, til at hjælpe dig med at flytte til Schweiz.

Vi flytter til alle områder i Schweiz

Vores dygtige og erfarne flyttemænd sørger for, at hjælpe dig med flytningen uanset hvor i Schweiz du skal flytte hen. Vi passer på dit inventar som var det vores eget, og vi går naturligvis ekstra meget op i sikkerheden ifm. transporten af dine ting.

Vi har erfaring med flytninger i blandt andet disse byer: 

Du behøver ikke bekymre dig om noget, da vi sørger for at klare alt fra A til Z.

Hvorfor bruge os til flytninger til Schweiz

Dét siger kunder om os

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Fokus på sikkerheden

Som en hovedregel vil vi ved enhver flytning behandle dit inventar med respekt og omhu. Det kan være en lang vej med flytning til Schweiz, men vi passer på dine ting, som var det vores egne.

Du behøver derfor ikke at bekymre dig, da vi sørger for sikkerheden ifm. flytningen – lige fra nedpakning til transport. Vi vægter sikkerheden højt enormt højt.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)