Flyt til
Spanien

Trust-Pilot 5 stjerner

4.9/5 på Trustpilot

baseret på 1600+ anmeldelser

Over 40 års erfaring med flytninger til Spanien.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Flytning til Spanien, Madrid, Barcelona mv.

Spanien er på mange måder et attraktivt land. Det spanske køkken, klimaet, historien og arkitekturen er bare nogle af de ting, der er værd at rejse af sted efter.

Når du eller firmaet skal ændre lokation til et helt nyt land, er det vigtigt, at flytningen foregår efter planen, og her kan Holger Danske Flytteforretning hjælpe fra start til slut.

Med vores dygtige og faguddannede flyttefolk kan vi sørge for alt fra nedpakning til transport, rengøring og adskillelse af møbler. Det vil sige, at vi kan skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

Vil du ordne det meste selv, er det naturligvis sådan, vi arrangerer det. Ønsker du ikke at røre en finger udover at lave aftalen med os, er det også noget, vi klarer, med stor professionalisme. Gennem tiden har vi håndteret mange forskellige opgaver, der gør os i stand til at håndtere såvel simple som mere komplicerede projekter.

Med på råd

Tag os gerne med på råd tidligt i processen, så du får fuldt udbytte af vores ekspertise. Vi kan tilbyde god rådgivning, som sikrer en nemmere flytning for dig. Kontakt os for at høre mere.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til internationale flytninger?

Navn

★★★★★

Superb flytning

Vi er bosiddende i Luxembourg og vores datter skulle flytte hjem til Danmark for at studere på Universitet. Fik tilbud fra flere flyttefirma både fra DK og Luxembourg, men de lå alle meget højt i pris. Vi fik via søgning på nettet kontakt til Holger Danske, hvor jeg hurtigt blev ringet op af Thomas Andersen som ydede en helt professionel service, og fremsendte tilbud i løbet af få timer.Vis mere
Trust-Pilot
Liz Kruse Lorenzen
via Trustpilot

★★★★★

Effektivt, festligt og overskudsagtigt!!

Vi kontaktede Holger Danske for et par måneder siden, med henblik på et flyttetilbud. Administrationen gik let og smertefrit, og der blev med det samme booket en flyttebesigtigelse, så vi kunne få en fast pris. Det var en sindssyg god oplevelse, og gjorde mig tryg i hele processen (vi har aldrig før benyttet et flyttefirma).
Vis mere
Trust-Pilot
Henrik Lund
via Trustpilot

★★★★★

Hold nu magle for
en flytning!

Blev blæst bagover af hvor gnidningsfri en flytning kan forgå. 3 unge mænd der bare knokler derudaf, Hulk, Ninja og Tetris Masteren fik det hele til at virke let og nemt. Jeg er virkelig imponeret over den effektivitet disse unge mænd fremviste under hele seancen. Er du gal de er seje. Tusind tak for veludført arbejde Nicklas, Rasmus og Abed.
Trust-Pilot
Anja D.Lind
via Trustpilot