FLYT TIL SPANIEN

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Flytning til Spanien, Madrid, Barcelona mv.

Spanien er på mange måder et attraktivt land. Det spanske køkken, klimaet, historien og arkitekturen er bare nogle af de ting, der er værd at rejse af sted efter.

Når du eller firmaet skal ændre lokation til et helt nyt land, er det vigtigt, at flytningen foregår efter planen, og her kan Holger Danske Flytteforretning hjælpe fra start til slut.

Med vores dygtige og faguddannede flyttefolk kan vi sørge for alt fra nedpakning til transport, rengøring og adskillelse af møbler. Det vil sige, at vi kan skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

Vil du ordne det meste selv, er det naturligvis sådan, vi arrangerer det. Ønsker du ikke at røre en finger udover at lave aftalen med os, er det også noget, vi klarer, med stor professionalisme. Gennem tiden har vi håndteret mange forskellige opgaver, der gør os i stand til at håndtere såvel simple som mere komplicerede projekter.

Hvorfor bruge os til internationale flytninger?

Dét siger kunder om os

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Med på råd

Tag os gerne med på råd tidligt i processen, så du får fuldt udbytte af vores ekspertise. Vi kan tilbyde god rådgivning, som sikrer en nemmere flytning for dig. Kontakt os for at høre mere.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)