Flyt til
Sverige

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Sverige.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Alle typer flytninger i Sverige, Malmø, Stockholm m.v.

Skal du have flyttet den private bolig eller virksomheden til Sverige? Så er Holger Danske Flytteforretning det oplagte valg.

I mange år har vi håndteret flytninger for en bred vifte af kunder, som har ønsket en professionel flyttemand til at håndtere opgaven.

Vi klarer både store og små flytninger til Sverige, Stockholm, Malmø og andre svenske byer – altid med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi flytter alt fra skrøbelige genstande til it-udstyr og specielle genstande, ligesom vi også har stor erfaring med at flytte for kommuner m.v. Kort sagt klarer vi det hele, når flytningen til Sverige skal udføres.

Løsninger i topklasse inden for flytninger til Sverige

Hos Holger Danske Flytteforretning giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud, og vi garanterer dig en løsning i topklasse. Mange har allerede benyttet vores faglige ekspertise, og vi står naturligvis altid klar til at hjælpe nye kunder også.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til flytninger til Sverige?

★★★★★

Superb flytning

Vi er bosiddende i Luxembourg og vores datter skulle flytte hjem til Danmark for at studere på Universitet. Fik tilbud fra flere flyttefirma både fra DK og Luxembourg, men de lå alle meget højt i pris. Vi fik via søgning på nettet kontakt til Holger Danske, hvor jeg hurtigt blev ringet op af Thomas Andersen som ydede en helt professionel service, og fremsendte tilbud i løbet af få timer.Vis mere Han kunne garantere at vi ikke ville fortryde vores valg og han ville sende hans bedste folk ... Nicolaj og Oscar. Da vi var på ferie i Danmark og skulle flyve retur til Lux for at modtage flyttebil og mænd ringede vi kort tid forinden til Holger Danske for at kontrollere at aftalen var "på plads". Igen fik jeg af vide at jeg jo havde ringet til Holger Danske og bare kunne læne mig tilbage..... og de nok skulle gøre deres arbejde. Dagen oprandt og Nicolaj og Oscar kom til vores hjem i Luxembourg efter en lang køretur, men der var højt humør og et par yderst sympatiske og skønne fyre der hurtigt fik læsset bilen. VI følte os meget trygge under hele forløbet. Ved ankomst til Danmark oplevede vi de samme glade og positive fyre som uagtet en lang køretur bare fik bragt vores datters ting i hendes nye lejlighed og med et ekstra stop til vores sommerhus. Har aldrig oplevet så positiv og nem en flytning og vil til enhver tid anbefale til andre. Vores ældste datter skal flytte snart fra København til hus Nordpå og hun vil helt bestemt ringe og få et tilbud. Til sidst vil jeg ønske Nicolai og Oscar en velfortjent week-end med deres familier - Well done .... boys 🙂
Trust-Pilot
Liz Kruse Lorenzen
via Trustpilot

★★★★★

Effektivt, festligt og overskudsagtigt!!

Vi kontaktede Holger Danske for et par måneder siden, med henblik på et flyttetilbud. Administrationen gik let og smertefrit, og der blev med det samme booket en flyttebesigtigelse, så vi kunne få en fast pris. Det var en sindssyg god oplevelse, og gjorde mig tryg i hele processen (vi har aldrig før benyttet et flyttefirma).
Vis mere
Trust-Pilot
Henrik Lund
via Trustpilot

★★★★★

Hold nu magle for
en flytning!

Blev blæst bagover af hvor gnidningsfri en flytning kan forgå. 3 unge mænd der bare knokler derudaf, Hulk, Ninja og Tetris Masteren fik det hele til at virke let og nemt. Jeg er virkelig imponeret over den effektivitet disse unge mænd fremviste under hele seancen. Er du gal de er seje. Tusind tak for veludført arbejde Nicklas, Rasmus og Abed.
Trust-Pilot
Anja D.Lind
via Trustpilot