FLYT TIL TYSKLAND

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Kvalitet og sikkerhed i højsædet

Holger Danske Flytteforretning har stor erfaring inden for flytning i udlandet. Vi tilbyder i denne forbindelse flytning til vores større nabo sydpå, Tyskland.

Hvad enten flytningen skyldes et erhvervsmæssigt eller privat ærinde, kan vi hos Holger Danske Flytteforretning være behjælpelig med en sikker og effektiv flytning.

Vi overholder alle aftaler og deadlines, og vi sørger for at behandle dine ejendele, som var det vores egne. Du kan derfor trygt vælge Holger Danske Flytteforretning til din næste flytteopgave.

Hvorfor bruge os til internationale flytninger?

Dét siger kunder om os

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Flytning til og fra hele Tyskland

Hos Holger Danske Flytteforretning giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud, og vi garanterer dig en løsning i topklasse. Mange har allerede benyttet vores faglige ekspertise, og vi står naturligvis altid klar til at hjælpe nye kunder også.

Er du interesseret i at vide mere om vores tilbud om flytning til og fra Tyskland, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 38 38 50 50. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)