Inventarregistrering

Korrekt udførelse af en inventarregistrering kræver disciplin og ensartethed for at sikre, at registreringerne kan anvendes til mere end bare en optælling.

60

Flyttemænd

10.000

Årlige flytninger

40

Års erfaring

4.9/5

På Trustpilot

Nedbring omkostninger med en effektiv inventarregistrering

Inden en egentlig inventarregistrering påbegyndes aftales det med kunden, hvad registreringen efterfølgende skal anvendes til. Ofte er det ikke nødvendigt at registrerer hele inventarpuljen, hvilket sparer tid og penge.

Det aftales ligeledes i hvilken periode registrering må pågå. Såfremt registreringen pågår samtidig med at der er personale på kontorerne, informeres personalet om hvem der kommer rundt i huset og hvad de registrerer.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske…

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske til at flytte hele vores kontor fra Kbh til Stockholm, super venlige og imødekommende.. super service alt er bare i top :)) Tak til holdet herfra 😉
Trust-Pilot
Den Tyrkiske Ambassade
via Trustpilot

★★★★★

Skulle have flyttet et kontor på ca 200…

Skulle have flyttet et kontor på ca 200 kvm. De to flyttefolk, som kom var meget behagelige, positive og glade hele vejen igennem selvom det var en varm dag og flytningen fra fra 2. sal til 2. sal. Kan varmt anbefale dem 🙂
Trust-Pilot
Per Danielsen
via Trustpilot

★★★★★

Flytning af vores firma

Flytning af vores firma fra Søborg til Herlev forløb fuldstændig som aftalt. Der kom en stor bil og 4 stærke mænd som pakkede ned og bar op. Prisen var som vi havde aftalt. Kan kun anbefales.
Trust-Pilot
Bent Piil
via Trustpilot

Kontrolleret inventarregistrering hos Holger Danske

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S har vi uddannet vores personale til at gå struktureret og nøjsomt til værks, så registreringerne sker sikkert og kontrolleret. Hvert registreringsteam består af to personer der har hver deres specifikke opgaver.

Den ansvarlige registrant betjener registreringsprogrammet på en tablet og sikre samtidig at alle aftalte inventardele registreres.

Den sekundære registrant (løberen), type- og mærkeidentificerer, billeddokumenterer, opmåler og opmærker samtlige inventardele.

Inventarregistrering inden en erhvervsflytning

Før firmaet skal igennem en erhvervsflytning, anbefaler vi, at I får foretaget en fuld inventarregistrering over jeres nuværende inventar. 

På den måde kan I let sammenligne jeres nuværende antal af varer med de behov, I har i det nye domicil.

man-warehouse-working
Navn

Få et korrekt inventarkatalog

Efter endt registrering behandler og validerer Holger Danske Flytteforretning A/S de indkommende data, så et korrekt inventarkatalog kan udarbejdes. Kunden får herefter tilsendt kataloget i excel-format, så der er mulighed for at søge og sortere i det efter eget ønske.

Et fuldendt inventarkatalog kan anvendes til flere formål:

Salg og Donation af overskydende inventar

Vores tilgang til disponering af inventar er altid ud fra en genanvendelsestankegang;

Inventar som genanvendes i forbindelse med flytningen. Der er utvivlsomt store besparelser at hente ved genanvendelse af inventar. Udfordringen for mange er, at man simpelthen ikke har et tilstrækkeligt præcist billede af den samlede inventarpulje – hvad kan/skal bruges og hvad skal bortskaffes. Et grundigt overblik over inventaret udarbejdes som tidligere beskrevet af Holger Danske Flytteforretning A/S. Således står vi tilbage med en liste over overskudsinventar.

Noget inventar vurderes egnet til videresalg. Det drejer sig typisk om hæve/sænke skriveborde, velholdte kontorstole og reoler samt selvfølgelig designmøbler. Genbrug er den miljømæssigt bedste løsning, når man sammenligner med alternativet destruktion. Gennem vores
Hæve/sænke skrivebord sammensættes f.eks. af brugt stel med ny frisk bordplade med linoleum eller laminat. Brugte stel justeres til andre størrelser – oftest til mindre borde end de oprindelige. Brugte kvalitetskontorstole ompolstres – og fremstår som nye. Brugte stel til møde- og konferenceborde genbruges f.eks. med ny/anden plade og/eller nye andre former. Reoler/jalousiskabe lakeres i nye mere tidssvarende farver og fremstår med helt nyt, moderniseret look.
Det inventar som ikke skal genanvendes og heller ikke kan sælges, kan meget vel være godt nok til velgørende eller almennyttige formål. Inventar der er for brugte til videresalg og ikke egner sig til upcycling doneres væk til organisationer. Dette inventar får ”nyt liv” og bliver brugt til de ikke kan mere. Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, Ukrainske børn er blot et lille udvalg af hjælpeorganisationer.

Når hverken genanvendelse, salg eller donation er en mulighed, så handler det for os om, at bortskaffe inventaret miljømæssigt forsvarligt. Det foregår typisk ved at inventaret indleveres på en godkendt modtagerstation, som sorterer materialerne til genanvendelse og ny produktion.

Ved salg, upcycling, donation eller bortskaffelse af inventar udformes der et grønt regnskab/genanvendelses rapport som beskriver fordelingen inden for de 4 områder, samt hvilken CO2 besparelse og gevinst det har for miljøet. En sådan rapport vil naturligvis kunne bruges i et miljø-/CSR-regnskab. Denne form for cirkulærøkonomi er med til at begrænse unødig merproduktion og vil sikre en så miljømæssig korrekt genanvendelse af brugte inventar som overhovedet muligt.