Om os

Vi er et flyttefirma, som har til målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst flyttefirma. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for, at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Holger Danske Flytteforretning A/S kan klare alle former for flytninger. Vi kan flytte alt lige fra kæmpe lagerhaller til små lejligheder. Vi har vores egen lagerhal der er opvarmet og under konstant overvågning, der sikrer, at dit indbo kan leveres i perfekt stand, når du skal bruge det.

Flyttefirma Holger Danske blev stiftet for mere end 40 år siden, og vi har flyttet i både ind- og udland i mere end tre generationer. I dag står Tommy Besby i spidsen for Holger Danske Flytteforretning A/S, som er vokset til en succesfuld virksomhed, der beskæftiger 40-50 mand.

Flyttefolk med 3 1⁄2-årig uddannelse

De fleste af vores flyttefolk har gennemgået en 31⁄2 år lang flytteuddannelse som sikrer, at vi har de nødvendige kvalifikationer, til altid at yde en professionel service. Derudover har vi altid tre lærlinge under uddannelse. Vi tager gerne praktikanter og har vores egen mentorordning, som sikrer stabilitet og udvikling for vores medarbejdere. Flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mange år. Det betyder stor erfaring og høj kvalitet i vores arbejde. Vi følger opgaven til dørs og behandler møbler, maskiner, ejendele og ejendom, som var det vores egne. Skulle uheldet en sjælden gang være ude, har vi naturligvis en forsikring, der tager højde for dette. Alle flyttebiler er desuden udstyret med GPS satellitovervågning, så de altid kan spores.

Vi passer på hinanden og miljøet. Holger Danske arbejder på at skabe et arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og vi vægter sikkerheden højt. Derfor benytter vi bl.a. lifte, der kan transportere inventar op til 10. sals højde på ydersiden af huset. På den måde skåner vi vores medarbejdere ved at mindske antallet af tunge løft.

Vi tager aktivt del i at nedbringe udledningen af CO2 fra vores maskinpark. Vi kører derfor udelukkende i eldrevne truck på vores lager, og alle lastbiler er udstyret med partikelfiltre.

Alt fra totalløsning til minimalløsning

Ingen opgave er for stor eller lille til Holger Danske Flytteforretning A/S. Ved en totalløsning behøver du ikke være hjemme. Vi emballerer, pakker alt indbo i kasser, skiller inventar ad og udfører hovedrengøring, hvis du ønsker det.

Læs mere om privatflytning

Holger Danske Flytteforretning A/S har stor erfaring med alle former for flytning. Går jeres virksomhed med flytteplaner nu eller på et senere tidspunkt, står vi altid klar med konsulentbistand og hjælp til at fastsætte budgetter, tidsplaner og specielle løsninger. Vi deler gerne ud af vores erfaringer. Tag derfor kontakt til os, så hurtigt som muligt i flytteprocessen, så vi kan planlægge en succesfuld erhvervsflytning for jer.

Holger Danske Flytteforretning A/S har gennem de sidste 20 år hjulpet virksomheder med flytning af IT udstyr og kontorflytning. At flytte firmaets IT udstyr, servere eller anden specielmaskine er tit en anderledes opgave, hvad enten det foregår internt eller eksternt i firmaet.

Læs mere om erhvervsflytning

Står du for at skulle flytte til udlandet, som del af f.eks. en udstationering, følger Holger Danske Flytteforretning A/S naturligvis med. En international flytning kræver lidt ekstra tid til forberedelse, men det er også en af de eneste forskelle der adskiller det fra en almindelig flytning.

Læs mere om udlandsflytning

DMF – Dansk Møbeltransport Forening

Vi mennesker erhverver sig mange ting med store værdier igennem tiden – både reelle værdier og ting med stor affektionsværdi. Så når man skal flytte, ønsker man selvfølgelig et flyttefirma, der vil behandle ens ting med respekt og nænsom hånd.

DMF flyttegaranti. Betingelser vedrørende privatflytninger og opbevaringsaftaler.

Holger Danske er myten om en heltemodig sagnfigur

Holger Danske vogter i kasematterne på Kronborg Slot i Helsingør. Her sidder han slumrende med sit sværd i skødet og armene over kors – parat til at møde fjenden.

Myten om Holger Danske er ca. 900 år gammel og fortæller, at når Danmark trues af en ydre fjende, vil Holger Danske rejse sig, og stenfiguren forvandles til kød og blod og gå i forsvar for fædrelandet. Myten om Holger Danske står om noget, som et stærkt nationalistisk symbol på at komme danskere til hjælp og undsætning. Netop derfor opererede en af de mest betydningsfulde modstandsgrupper under den tyske besættelse i 1940-45 også under navnet Holger Danske. Modstandsbevægelsen kæmpede for fædrelandet og for at hjælpe Danmark ud af krigen.

Holger Danske Flytteforretning A/S har ligeledes taget navn efter sagnfiguren, og ligesom myten rykker vi ud med stærke folk, når danskerne har brug for hjælp.

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.