Flyttefirma Glostrup

Trust-Pilot 5 stjerner

4.9/5 på Trustpilot

baseret på 1400+ anmeldelser

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Glostrup.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Mangler du et flyttefirma nær Glostrup?

Står du foran en flytning i nærheden af Glostrup, så kan Holger Danske Flytteforretning af mange årsager være et oplagt valg.

Det skal være trygt at vælge et professionelt flyttefirma til at varetage sin flytning og dermed overlade mange af sine dyrebare ejendele i andres hænder, hvilket ikke er lige nemt for alle at gøre. Hos Holger Danske møder du et professionelt hold af dygtige flyttefolk klar til at påtage sig nye opgaver. Vi sørger for en nem og behagelig flytning hele vejen rundt, og derfor kan du med mere overblik og ro i sindet overlade flytteopgaven til os.

SE REFERENCER

Metronome
SAS
H&M
Politi
Carlsberg

Hvorfor bruge os til erhvervsflytning?

★★★★★

Vi har været så ovenud tilfredse

Vi har været så ovenud tilfredse med Holger Danske Flytteforretning. De mest hjælpsomme medarbejdere som hjalp os med alt 👏🙏 vi kan kun anbefale dem til andre Stor tak til Bjerg Amsal og Tobias for at gøre vores dag lidt mindre stresset, i knoklede fra start til slut 👏👏 tusind tak 😊
Trust-Pilot
Britt Henum
via Trustpilot

★★★★★

Sikker og hurtig flytning

Vi havde flyttefolkene Esben, Danny og Thor og de var hurtige og effektive og passede samtidig på alle møblerne. Der var smil og god stemning gennem hele flytningen. Esben havde helt styr på lastbilen på den smalle og trafikkerede vej vi fraflyttede. Vi havde haft Dennis ude og give tilbud både på fast pris og timebasis. Det var rigtig godt og sikrede vi fik forventningsafstemt samt vi fik tips til at gøre det nemmere for os selv, ved at gøre det nemmere for flyttemændene. Kan klart anbefales 🙂
Trust-Pilot
Randi B
via Trustpilot

★★★★★

Hold nu magle for
en flytning!

Blev blæst bagover af hvor gnidningsfri en flytning kan forgå. 3 unge mænd der bare knokler derudaf, Hulk, Ninja og Tetris Masteren fik det hele til at virke let og nemt. Jeg er virkelig imponeret over den effektivitet disse unge mænd fremviste under hele seancen. Er du gal de er seje. Tusind tak for veludført arbejde Nicklas, Rasmus og Abed.
Trust-Pilot
Anja D.Lind
via Trustpilot
Navn

Skal du have flyttet tunge genstande nær Glostrup?

Det er ikke alle møbler eller genstande, der er lige nemme at håndtere ved en flytning. Derfor kan det være en god idé at vælge professionelle flyttefolk til at stå for opgaven. Hos Holger Danske Flytteforretning har vi stor erfaring med flytning af tunge og specielle ejendele og det med alt fra massive pengeskab til klaverer og designermøbler. Vi har det rette udstyr og de rette teknikker til at kunne klare opgaven, så du selv undgår overanstrengelse, skader og ridser – både på dig selv og på dine værdifulde møbler.

Vi er en større flytteforretning med dygtige medarbejdere og har omkring 40-50 flyttefolk i beskæftigelse. Vi bestræber os på en høj kvalitet i vores arbejde. En kvalitet der gør vores kunder trygge ved at overlade deres værdifulde genstande til os. Denne kvalitetsgaranti sørger vi blandt andet for ved at uddanne vores flyttefolk. Størstedelen af vores medarbejdere har derfor gennemgået en 3 ½-årig flytteuddannelse, der gør dem godt rustet til enhver flytteopgave, de kunne komme ud for.

Det kan både være kaotisk og hårdt bare det at skulle planlægge en flytning, og der er mange logistiske dele, der er nødt til at skulle gå op, før det hele kan lykkedes. Vi mener, at din byrde i forvejen er stor nok og vil naturligvis gerne gøre, hvad vi kan for at lette på den. Lad os klare det fysiske læs, så du selv kan nyde godt af lidt ekstra energi overskud, så du bedre kan glæde dig til at indrette dit nye hjem.

Dit flyttefirma nær Glostrup

Er du i tvivl, om et flyttefirma er det rette valg for dig? Ikke alle kender til vores mange fleksible løsninger, der gør det muligt at tilpasse vores service lige netop dine behov. Få et gratis tjek af vores konsulent, som gerne kommer med råd og vejledning både i forhold til flytninger generelt lige såvel som gode råd til din individuelle situation. Gennem en god samtale kan vi sammen finde den rette løsning, der vil matche dig og din flytning i Glostrup-området.