Flyttefirma Roskilde

Trust-Pilot 5 stjerner

4.9/5 på Trustpilot

baseret på 1400+ anmeldelser

Over 40 års erfaring med flytning til og fra Roskilde.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Søger du et flyttefirma nær Roskilde?

Har du brug for et flyttefirma i nærheden af Roskilde, så er Holger Danske Flytteforretning det perfekte valg. Holger Danske har hovedkontor og opbevaringslager i Rødovre, men vi er et landsdækkende flyttefirma, der både flytter for private og erhvervskunder.

Vi tilbyder fleksible løsninger og tilpasser vores service til dine individuelle behov. Du bestemmer selv, hvad din flytteløsning skal indebære. Det, mener vi, er med til at sikre den bedste flytning for alle parter involveret.

Skal din virksomhed flytte?

Er din virksomhed vokset, eller skal I blot rykke til nye og mere moderne lokaler? Vælg et flyttefirma nær Roskilde som jeres partner og vær sikker på at få den bedste overgang til din nye arbejdsplads. Hos Holger Danske har vi en stor erfaring med flytninger for virksomheder i mange forskellige brancher. Det betyder, at vi også kan hjælpe dig, hvad end du skal flytte dit kontor, dit lager eller noget helt tredje, når du står foran en flytning nær Roskilde.

Vi er meget fleksible, når det kommer til arbejdstider og læner os derfor op ad jeres behov i forhold til, hvornår I ønsker, flytningen skal foregå. Vi bestræber os på sammen at nå frem til den bedste løsning, så vi kan sikre jer, at I mister mindst muligt af jeres egen arbejdstid.

I over 20 år har vi hjulpet virksomheder med deres IT-udstyr, så denne opgave kan du også trygt overlade til os og vores dygtige medarbejdere. At flytte kontor– eller IT-udstyr kan være lidt af en anderledes opgave, og derfor sørger vi altid for, at vores medarbejdere er godt klædt på til at give vores kunder den absolut bedste service. Derfor kan vi også hjælpe dig med flytning af både servere og andre specialmaskiner, og har du nogle specielle forespørgsler, ønsker eller behov, tager vi naturligvis også gerne en god snak, så vi kan tage højde for dette i flytningen.

SE REFERENCER

Metronome
SAS
H&M
Politi
Carlsberg

Hvorfor bruge os til flytning i Roskilde?

★★★★★

En flytning i verdensklasse!

Historien er nu som mange andre: 1 dag, 1 opgave, 1 lastbil og 2 mand. Holger Danske var sat på endnu en opgave. Men det der ikke er som så mange andre historier om indkøb, det er service, smil og hårdt arbejde. Sjældent møder man denne service i en og samme handel. Det gjorde vi! Bjerg og Ibrahim kom sammen med Holger (bilen), og gjorde vores forudindtaget mareridt til en festdag. Vis mere
Trust-Pilot
PC2800
via Trustpilot

★★★★★

Jeg havde hyret Holger Danske

Jeg havde hyret Holger Danske til at tømme min lejlighed og depotrum til en container og de sendte Palle og Lucas til at udføre arbejdet. Fra start til slut har det været en prima oplevelse. Palle og Lucas var venlige, proffesionelle, effektive og de arbejde som heste. Man skulle nærmest tvinge dem til at holde en drikkepause 😉Vis mere
Trust-Pilot
Gunnar Guttesen
via Trustpilot

★★★★★

Hold nu magle for
en flytning!

Blev blæst bagover af hvor gnidningsfri en flytning kan forgå. 3 unge mænd der bare knokler derudaf, Hulk, Ninja og Tetris Masteren fik det hele til at virke let og nemt. Jeg er virkelig imponeret over den effektivitet disse unge mænd fremviste under hele seancen. Er du gal de er seje. Tusind tak for veludført arbejde Nicklas, Rasmus og Abed.
Trust-Pilot
Anja D.Lind
via Trustpilot
Navn

Dit flyttefirma nær Roskilde

Hos Holger Danske møder du en flok dygtige flyttefolk, der altid er klar på at hjælpe. Ligesom sagnfiguren rykker vi også selv ud, når danskerne har brug for vores hjælp, og det uanset hvilken type af opgave, de står foran.

Lad os gøre det, vi er gode til, og vælg os til at stå for din næste flytning nær Roskilde. Vi tilbyder vores hjælp til alt fra minimale flytteløsninger for små kontorer eller lejligheder til større flytninger og totalløsninger.

Vores totalløsninger kan dække alle dine behov med hele nedpakningen, adskillelsen og rengøringen i én og samme pakke. Vi hos Holger Danske ved dog, at hver kunde er forskellig fra den forrige, og derfor tilbyder vi at sammensætte individuelle flytteløsninger, så vi får løst din flytteopgave på allerbedste vis.