Opbevaring

Over 40 års erfaring med flytning og opbevaring.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Første måneds leje for kun 1kr

Min. 3 måneders leje

Stort lagerhotel til opbevaring

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S råder vi over et stort lagerhotel til opbevaring og opmagasinering, som kan benyttes til vidt forskellige formål for opbevaring. Skal du for eksempel flytte til en mindre bolig, hvor der ikke er plads til alle møbler, er vores opbevaring en nem, sikker og billig løsning til kortere eller længerevarende perioder. Hos os er du i trygge hænder, og vi har mange års erfaring med flytte opbevaring

Opmagasineringen sker i 6 – 10 m³ aflåste træcontainere samt 20 – 40 fods skibscontainere, som placeres i vores 3000 m² store opvarmede, klimakontrollerede, tyverisikrede og videoovervågede opbevaringslokaler. Det bliver ikke lettere af få opbevaring i København.

Kvalitetsbevidst opbevaring

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S sker opbevaringen i vores store lager i Rødovre, få minutter fra København. Dit indbo bliver nænsomt indpakket og stillet i opbevaringscontainer efter eget valg. Vores lager er opvarmet og altid frostfrit, da vi har skabt de bedste betingelser for en optimal og sikker opbevaring af ejendele og indbo.

Vi har de bedste flyttekasser, den stærkeste tape og den blødeste bobleplast, så du med ro i sindet, kan overlade opmagasineringen af dine private ejendele til Holger Danske Flytteforretning A/S.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til opbevaring under erhvervsflytninger?

★★★★★

Supergod oplevelse

Vi fik flyttet et klaver - Og udover at være supergode på prisen var de derudover fleksible, hjælpsomme mht midlertidig opbevaring og utroligt venlige da selve flytningen skete. Når vi skal have klaveret flyttet igen vælger vi helt klart Holger-Danske endnu en gang. Super oplevelse!
Trust-Pilot
Kim Klejnstrup Eriksen
via Trustpilot

★★★★★

Super service, gode folk og det hele til aftalt pris

Tak til Trige/Aarhus afdelingen og til Stefan, hvor vi inden påske skulle flytte fra vores 2-plans hus fra Aarhus til lejlighed i Gråsten i det sønderjyske. Inden den store dag havde vi nogle spørgsmål og ændringer til destinationen samt Vis mere
Trust-Pilot
Ariel D. Conradsen
via Trustpilot

★★★★★

Jeg har kun de varmeste anbefalinger at…

Jeg har kun de varmeste anbefalinger at give holdet bag Holger Danske. De hjalp med to flytninger, samt opbevaring af alle mine ejendele og jeg har kun ros at give. Stefan og Morten var yderst professionelle hele vejen igennem med hurtig svar-tid, gode løsninger Vis mere
Trust-Pilot
Elisabeth
via Trustpilot
Navn

Vi tilbyder forskellige former for opbevaringsløsninger

Opbevaring til den rigtige pris

Vi har stor erfaring med opbevaring. Vi har gennem tre generationer kombineret evnen og viljen til altid, at følge med tiden og følger med i udviklingen samt behovet. Hos Holger Danske Flytteforretning A/S tilbyder vi sikre opbevaringsløsninger til fordelagtige priser.

Afspil video

Arkivopbevaring

Vi benyttes i dag også som “fjernarkiv” af flere revisorfirmaer, da de ikke selv har plads til deres mange klientsager og regnskaber. Arkiverne bliver nummereret og arkiveret i kasser, hvorefter det påføres den enkelte pakkeliste. Derved kan der let findes frem til en eventuel gammel sag. Det er muligt selv at finde dine ting frem – det kræver blot en aftale.

For at få yderligere information om løsninger til jeres virksomhed, er du velkommen til at tage kontakt til Holger Danske Flytteforretning A/S.