OPBEVARING

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Stort lagerhotel til opbevaring

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S råder vi over et stort lagerhotel til opbevaring og opmagasinering, som kan benyttes til vidt forskellige formål for opbevaring. Skal du for eksempel flytte til en mindre bolig, hvor der ikke er plads til alle møbler, er vores opbevaring en nem, sikker og billig løsning til kortere eller længerevarende perioder. Hos os er du i trygge hænder, og vi har mange års erfaring med flytte opbevaring

Opmagasineringen sker i 6 – 10 m³ aflåste træcontainere samt 20 – 40 fods skibscontainere, som placeres i vores 3000 m² store opvarmede, klimakontrollerede, tyverisikrede og videoovervågede opbevaringslokaler. Det bliver ikke lettere af få opbevaring i København.

Kvalitetsbevidst opbevaring

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S sker opbevaringen i vores store lager i Rødovre, få minutter fra København. Dit indbo bliver nænsomt indpakket og stillet i opbevaringscontainer efter eget valg. Vores lager er opvarmet og altid frostfrit, da vi har skabt de bedste betingelser for en optimal og sikker opbevaring af ejendele og indbo.

Vi har de bedste flyttekasser, den stærkeste tape og den blødeste bobleplast, så du med ro i sindet, kan overlade opmagasineringen af dine private ejendele til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Hvorfor bruge os til opbevaring under erhvervsflytninger?

Vi tilbyder forskellige former for opbevaringsløsninger

Opbevaring til den rigtige pris

Vi har stor erfaring med opbevaring. Vi har gennem tre generationer kombineret evnen og viljen til altid, at følge med tiden og følger med i udviklingen samt behovet. Hos Holger Danske Flytteforretning A/S tilbyder vi sikre opbevaringsløsninger til fordelagtige priser.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om opbevaring

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Arkivopbevaring

Vi benyttes i dag også som “fjernarkiv” af flere revisorfirmaer, da de ikke selv har plads til deres mange klientsager og regnskaber. Arkiverne bliver nummereret og arkiveret i kasser, hvorefter det påføres den enkelte pakkeliste. Derved kan der let findes frem til en eventuel gammel sag. Det er muligt selv at finde dine ting frem – det kræver blot en aftale.

For at få yderligere information om løsninger til jeres virksomhed, er du velkommen til at tage kontakt til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)