Containeropbevaring
til alle typer behov

Over 40 års erfaring med containeropbevaring

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Første måneds leje for kun 1kr

Min. 3 måneders leje

Containeropbevaring til dit behov

Containeropbevaring er altid at foretrække frem for opbevaring i lagerrum, da det håndteres et minimum af gange, og da hvert løft eller flytning er en risikofaktor for skader på godset. Container til opbevaring mindsker også muligheden for angreb fra skadedyr.

Priser ved containeropbevaring er ofte væsentligt billigere end ved traditionel leje af lagerrum, da vi kan stable containerne og derved maksimalt udnytte vores lagerkapacitet. Da vores containere findes i flere forskellige størrelser, vil der altid være en containeropbevaring, der passer til netop dit behov.

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi containeropbevaring til alle typer behov. Vi anvender følgende containere:

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til containeropbevaring og flytning?

★★★★★

Jeg har kun de varmeste anbefalinger at…

Jeg har kun de varmeste anbefalinger at give holdet bag Holger Danske. De hjalp med to flytninger, samt opbevaring af alle mine ejendele og jeg har kun ros at give. Stefan og Morten var yderst professionelle hele vejen igennem med hurtig svar-tid, gode løsninger Vis mere
Trust-Pilot
Elisabeth
via Trustpilot

★★★★★

Super service, gode folk og det hele til aftalt pris

Tak til Trige/Aarhus afdelingen og til Stefan, hvor vi inden påske skulle flytte fra vores 2-plans hus fra Aarhus til lejlighed i Gråsten i det sønderjyske. Inden den store dag havde vi nogle spørgsmål og ændringer til destinationen samt Vis mere
Trust-Pilot
Ariel D. Conradsen
via Trustpilot
★★★★★

Supergod oplevelse

Vi fik flyttet et klaver - Og udover at være supergode på prisen var de derudover fleksible, hjælpsomme mht midlertidig opbevaring og utroligt venlige da selve flytningen skete. Når vi skal have klaveret flyttet igen vælger vi helt klart Holger-Danske endnu en gang. Super oplevelse!
Trust-Pilot
Kim Klejnstrup Eriksen
via Trustpilot
Navn

Pakning ved container opbevaring

Holger Danske Flytteforretnings medarbejdere pakker og stuver containeren ved container opbevaring. Herefter aflåses containeren og bliver først åbnet igen, når du beder om adgang dertil.

Ved containeropbevaring sikrer vi vores kunder mod bortkomst samt simpelt tyveri. Alle containere opbevares i lukkede, videoovervågede områder, som er specielt indrettet til containeropbevaring.

Afspil video

Forsikring ved containeropbevaring

Da forsikring af møbelopbevaring normalt foretages af kundens egen indboforsikring, er det vigtigt du kontakter dit forsikringsselskab og oplyser, hvor dit indbo befinder sig. Der kan også tegnes forsikring ved container opbevaring gennem Holger Danske Flytteforretning.  

Lyder en container til opbevaring af møbler som noget for dig, så er du meget velkommen til at ringe og høre nærmere på telefon 38 38 50 50. For yderligere information henvises til Dansk Møbel Transport Forenings regler for opbevaring af møbelgods.

Holger Danske Flytteforretning kommer gerne ud og besigtiger samt opmåler omfanget af dit flyttegods, så du ved, hvad omkostningerne er ved netop din containeropbevaring.

Gratis tilbud på containeropbevaring

Med Holger Danske Flytteforretning A/S er din erhvervsflytning altid dækket af landes bedste flytteforsikring, hvilket betyder, at skulle uheldet ske, vil du til enhver tid være dækket ind.

Dog skal man være opmærksom på, at den del, som man selv står for, er dækket af egen forsikring. Vi er selvfølgelig medlem af DMF, så du altid kan være sikker på, at din erhvervsflytning foregår efter gældende regler.