CONTAINEROPBEVARING

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Containeropbevaring til dit behov

Containeropbevaring er altid at foretrække frem for opbevaring i lagerrum, da det håndteres et minimum af gange, og da hvert løft eller flytning er en risikofaktor for skader på godset. Container til opbevaring mindsker også muligheden for angreb fra skadedyr.

Priser ved containeropbevaring er ofte væsentligt billigere end ved traditionel leje af lagerrum, da vi kan stable containerne og derved maksimalt udnytte vores lagerkapacitet. Da vores containere findes i flere forskellige størrelser, vil der altid være en containeropbevaring, der passer til netop dit behov.

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi containeropbevaring til alle typer behov. Vi anvender følgende containere:

Hvorfor bruge os til containeropbevaring og flytning?

Pakning ved container opbevaring

Holger Danske Flytteforretnings medarbejdere pakker og stuver containeren ved container opbevaring. Herefter aflåses containeren og bliver først åbnet igen, når du beder om adgang dertil.

Ved containeropbevaring sikrer vi vores kunder mod bortkomst samt simpelt tyveri. Alle containere opbevares i lukkede, videoovervågede områder, som er specielt indrettet til containeropbevaring.

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om opbevaring

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Forsikring ved containeropbevaring

Da forsikring af møbelopbevaring normalt foretages af kundens egen indboforsikring, er det vigtigt du kontakter dit forsikringsselskab og oplyser, hvor dit indbo befinder sig. Der kan også tegnes forsikring ved container opbevaring gennem Holger Danske Flytteforretning.  

Lyder en container til opbevaring af møbler som noget for dig, så er du meget velkommen til at ringe og høre nærmere på telefon 38 38 50 50. For yderligere information henvises til Dansk Møbel Transport Forenings regler for opbevaring af møbelgods.

Holger Danske Flytteforretning kommer gerne ud og besigtiger samt opmåler omfanget af dit flyttegods, så du ved, hvad omkostningerne er ved netop din containeropbevaring.

Gratis tilbud på containeropbevaring

Med Holger Danske Flytteforretning A/S er din erhvervsflytning altid dækket af landes bedste flytteforsikring, hvilket betyder, at skulle uheldet ske, vil du til enhver tid være dækket ind.

Dog skal man være opmærksom på, at den del, som man selv står for, er dækket af egen forsikring. Vi er selvfølgelig medlem af DMF, så du altid kan være sikker på, at din erhvervsflytning foregår efter gældende regler.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)