Lagerhotel

Trust-Pilot 5 stjerner

4.9/5 på Trustpilot

baseret på 1600+ anmeldelser

Over 40 års erfaring med opbevaring på lagerhotel

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Lagerhotel til virksomheder

En stor gruppe erhvervsvirksomheder benytter vores lagerhotel i København og Århus. Det kan ofte være en nemmere, sikrere og meget billigere løsning at benytte et lagerhotel til både kortere og længere opbevaring af varelager med mere.

Mange virksomheder benytter også vores lagerhotel i København til opbevaring af årsregnskaber og andet arkivmateriel, der skal gemmes, men ikke nødvendigvis optage dyr huslejeplads på kontoret eller i virksomheden.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til erhvervsflytning?

★★★★★

Super service, gode folk og det hele til aftalt pris

Tak til Trige/Aarhus afdelingen og til Stefan, hvor vi inden påske skulle flytte fra vores 2-plans hus fra Aarhus til lejlighed i Gråsten i det sønderjyske. Inden den store dag havde vi nogle spørgsmål og ændringer til destinationen samt Vis mere
Trust-Pilot
Ariel D. Conradsen
via Trustpilot

★★★★★

Jeg har kun de varmeste anbefalinger at…

Jeg har kun de varmeste anbefalinger at give holdet bag Holger Danske. De hjalp med to flytninger, samt opbevaring af alle mine ejendele og jeg har kun ros at give. Stefan og Morten var yderst professionelle hele vejen igennem med hurtig svar-tid, gode løsninger Vis mere
Trust-Pilot
Elisabeth
via Trustpilot

★★★★★

Supergod oplevelse

Vi fik flyttet et klaver - Og udover at være supergode på prisen var de derudover fleksible, hjælpsomme mht midlertidig opbevaring og utroligt venlige da selve flytningen skete. Når vi skal have klaveret flyttet igen vælger vi helt klart Holger-Danske endnu en gang. Super oplevelse!
Trust-Pilot
Kim Klejnstrup Eriksen
via Trustpilot
Navn

Lagerhotel til private i København

Private kunder benytter vores lagerhotel til kortere eller længere opbevaring af indbo – for eksempel i forbindelse med renovering af hus/lejlighed, ved flytning til nyt hjem, hvor opbevaring midlertidigt kan være nødvendig, større eller mindre ombygninger, vandskader og brandskader. Kort sagt alle de gange, hvor man kan få brug for ekstra plads i en periode, er et lagerhotel en god og sikker løsning.

Vi tilbyder lagerhotel i København til individuelle opbevaringsløsninger:

Lagerhotel med sikkerhed

Vores lagerhotel er udstyret med den nyeste teknologi inden for alarm- og videoovervågning. For at få mere information om en løsning inden for lagerhotel, er du velkommen til at tage kontakt til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Hvad er et lagerhotel

Et lagerhotel er en stor hal, der er indrettet med mange rum i forskellige størrelser. Man lejer sit eget rene og tørre opbevaringsrum. Fordelen for dig er, at du kan komme til dine ting, når du ønsker det. Du skal blot informere os min. 2 dage før. Vores Lagerhotel holder til i København.