MØBELOPBEVARING
I MODERNE FACILITETER

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Møbelopbevaring med Holger Danske

Vi tilbyder møbelopbevaring i vores moderne lagerfaciliteter, hvor du trygt kan indlevere dine møbler til kortere eller længere møbelopbevaring. Du er selvfølgelig meget velkommen til at bestille en af vores konsulenter til at komme ud og give et prisoverslag på din flytning samt møbelopbevaring på Sjælland.

Møbelopbevaring med Holger Danske

I vores tempererede/ventilerede moderne lagerfaciliteter bliver dine møbler nænsomt pakket i containere, der efterfølgende bliver aflåst. Dine containere bliver elektronisk registreret i vores lagersystem, der derved sikrer, at dine møbler ikke blandes med andres.

Til yderligere sikring af opbevaring af dine møbler benytter vi os af den nyeste teknologi inden for videoovervågning samt alarmsystemer, og vi er naturligvis tilknyttet et større anerkendt vagtselskab, der dagligt kontrollerer vores område.

Det vil altid være muligt – efter aftale – at komme og se til sin møbelopbevaring i dagtimerne mod et mindre gebyr.

Hvorfor bruge os til erhvervsflytning?

Tilbud på opbevaring af møbler

Der er flere muligheder for at få et gratis tilbud på opbevaring af møbler. Du kan ringe til os på telefon 70 84 81 62 eller benytte vores tilbudsformular. Så vender vi tilbage inden for 1 time med et tilbud på møbelopbevaring. Det gælder, uanset om det måtte være for erhverv, privat eller en offentlig virksomhed.

Dine møbler er altid i gode hænder, når du vælger Holger Danske som din flyttepartner. Vi har de bedste flyttekasser, den stærkeste tape og den blødeste bobleplast, så du med ro i sindet kan overlade opmagasinering af møbler til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Kontakt os allerede i dag for yderligere information vedrørende møbelopbevaring i København.

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om opbevaring

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Leje af sikre opbevaringscontainere i forskellige størrelser

Igennem 40 år har det været vores varemærke at tilbyde flytning af høj kvalitet til vores kunder, og det gælder også, når det handler om vores opbevaringscontainere, opmagasinering eller møbelopbevaring, der alle er sikre og kan lejes for særdeles fordelagtige priser. Rummene er sikrede mod tyveri 24 timer i døgnet, så du med ro i sindet kan overlade opmagasineringen af dine private ejendele eller erhvervseffekter til os.
Opmagasineringen sker i 6-10 m³ aflåste træcontainere samt 20-40 fods skibscontainere, som placeres i vores 3000 m² store lagerhaller. Vi kan opbevare dine ejendele så længe, du ønsker og under opbevaringen, kan du efter aftale alle ugens dage få adgang til dine ting.

Er du i tvivl om hvilken størrelse depotrum, du skal vælge, eller er du interesseret i at høre mere om vores videoovervågede, vagtbemandede og temperaturregulerede opbevaringsrum, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder vi os til at høre fra dig på telefon 38 38 50 50, e-mail info@holger-danske.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)