Møbelopbevaring
i moderne faciliteter

Over 40 års erfaring med opbevaring af møbler.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Første måneds leje for kun 1kr

Min. 3 måneders leje

Møbelopbevaring med Holger Danske

Vi tilbyder møbelopbevaring i vores moderne lagerfaciliteter, hvor du trygt kan indlevere dine møbler til kortere eller længere møbelopbevaring. Du er selvfølgelig meget velkommen til at bestille en af vores konsulenter til at komme ud og give et prisoverslag på din flytning samt møbelopbevaring på Sjælland.

Møbelopbevaring med Holger Danske

I vores tempererede/ventilerede moderne lagerfaciliteter bliver dine møbler nænsomt pakket i containere, der efterfølgende bliver aflåst. Dine containere bliver elektronisk registreret i vores lagersystem, der derved sikrer, at dine møbler ikke blandes med andres.

Til yderligere sikring af opbevaring af dine møbler benytter vi os af den nyeste teknologi inden for videoovervågning samt alarmsystemer, og vi er naturligvis tilknyttet et større anerkendt vagtselskab, der dagligt kontrollerer vores område.

Det vil altid være muligt – efter aftale – at komme og se til sin møbelopbevaring i dagtimerne mod et mindre gebyr.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til erhvervsflytning?

★★★★★

Supergod oplevelse

Vi fik flyttet et klaver - Og udover at være supergode på prisen var de derudover fleksible, hjælpsomme mht midlertidig opbevaring og utroligt venlige da selve flytningen skete. Når vi skal have klaveret flyttet igen vælger vi helt klart Holger-Danske endnu en gang. Super oplevelse!
Trust-Pilot
Kim Klejnstrup Eriksen
via Trustpilot

★★★★★

Super service, gode folk og det hele til aftalt pris

Tak til Trige/Aarhus afdelingen og til Stefan, hvor vi inden påske skulle flytte fra vores 2-plans hus fra Aarhus til lejlighed i Gråsten i det sønderjyske. Inden den store dag havde vi nogle spørgsmål og ændringer til destinationen samt Vis mere
Trust-Pilot
Ariel D. Conradsen
via Trustpilot

★★★★★

Jeg har kun de varmeste anbefalinger at…

Jeg har kun de varmeste anbefalinger at give holdet bag Holger Danske. De hjalp med to flytninger, samt opbevaring af alle mine ejendele og jeg har kun ros at give. Stefan og Morten var yderst professionelle hele vejen igennem med hurtig svar-tid, gode løsninger Vis mere
Trust-Pilot
Elisabeth
via Trustpilot
Navn

Tilbud på opbevaring af møbler

Der er flere muligheder for at få et gratis tilbud på opbevaring af møbler. Du kan ringe til os på telefon 38 38 50 50 eller benytte vores tilbudsformular. Så vender vi tilbage inden for 1 time med et tilbud på møbelopbevaring. Det gælder, uanset om det måtte være for erhverv, privat eller en offentlig virksomhed.

Dine møbler er altid i gode hænder, når du vælger Holger Danske som din flyttepartner. Vi har de bedste flyttekasser, den stærkeste tape og den blødeste bobleplast, så du med ro i sindet kan overlade opmagasinering af møbler til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Kontakt os allerede i dag for yderligere information vedrørende møbelopbevaring i København.

Afspil video
Afspil video