OPBEVARINGSRUM
MED FOKUS PÅ SIKKERHED

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Sikker opbevaring af ejendomme

Ønsker du at leje et opbevaringsrum, hvor du trygt kan opbevare dine ejendele eller produkter? Hos Holger Danske Flytteforretning har vi lagerplads, container og opbevaringsrum i København, Rødovre, Vallensbæk og Århus, som kan benyttes af både private og virksomheder til self storage og mange andre forskellige formål.

Der kan være mange årsager til at have brug for lagerplads, om det er på grund af manglende plads på eget lager, du er under flytning, udstationeret eller det drejer sig om noget helt fjerde, så er det muligt at få opbevaret dine ejendele eller produkter i vores lagerhal.

Vores opbevaringshaller er både videoovervåget, opvarmede og tyverisikrede, hvilket gør, at du trygt kan overlade opmagasineringen til os. Hallerne har åben alle ugens dage efter aftale og mod et mindre gebyr. Det betyder, at du ikke kan komme og gå, som det passer dig men udelukkende efter aftale.

Hvorfor bruge os til erhvervsflytning?

Opbevaringsrum i København

Vores lagerhaller i Vallensbæk og Rødovre har gode tilkørselsmuligheder, men den fordelagtige placering er ikke den eneste årsag til, at vores opbevaring i København er populær blandt virksomheder og private. Vi tilbyder alt fra skræddersyede erhvervsløsninger til markedets bedste opbevaring af indbo i vores centrale opbevaringsfaciliteter, hvor dine ting forsigtigt bliver indpakket og placeret i en opbevaringscontainer efter eget valg af størrelse.

Samtlige af vores containere og opbevaringsrum er opvarmede og frostfrie, hvilket bl.a. betyder, at mange revisionsfirmaer benytter lagerhallen i Vallensbæk som fjernarkiv, hvilket også er muligt for din virksomhed.

Opbevaringsrum i Århus

Samme høje niveau finder du i vores lagerhal i Århus. Vi behandler alle dine ting med omtanke, hvilket betyder, at vi bruger branchens stærkeste 3-lags flyttekasser, special designet tape med syrefri lim og bobleplast af den bedste kvalitet samtidig med, at vores lagerhal har tyverisikring, vagter, videoovervågning samt det nyeste og sikreste alarmsystem. Vores århusianske opbevaringsrum er også klimakontrolleret og frostfri, og hvis du ønsker at få adgang til dine opmagasinerede ejendele, kan vores servicemedarbejdere nemt sørge for dette efter aftale og mod et mindre gebyr.

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om opbevaring

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Leje af sikre opbevaringscontainere i forskellige størrelser

Igennem 40 år har det været vores varemærke at tilbyde flytning af høj kvalitet til vores kunder, og det gælder også, når det handler om vores opbevaringscontainere, opmagasinering eller møbelopbevaring, der alle er sikre og kan lejes for særdeles fordelagtige priser. Rummene er sikrede mod tyveri 24 timer i døgnet, så du med ro i sindet kan overlade opmagasineringen af dine private ejendele eller erhvervseffekter til os.
Opmagasineringen sker i 6-10 m³ aflåste træcontainere samt 20-40 fods skibscontainere, som placeres i vores 3000 m² store lagerhaller. Vi kan opbevare dine ejendele så længe, du ønsker og under opbevaringen, kan du efter aftale alle ugens dage få adgang til dine ting.

Er du i tvivl om hvilken størrelse depotrum, du skal vælge, eller er du interesseret i at høre mere om vores videoovervågede, vagtbemandede og temperaturregulerede opbevaringsrum, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder vi os til at høre fra dig på telefon 38 38 50 50, e-mail info@holger-danske.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)