Opbevaringsrum
Med fokus på sikkerhed

Over 40 års erfaring med virksomheds- og erhvervsflytning.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Første måneds leje for kun 1kr

Min. 3 måneders leje

Sikker opbevaring af ejendomme

Ønsker du at leje et opbevaringsrum, hvor du trygt kan opbevare dine ejendele eller produkter? Hos Holger Danske Flytteforretning har vi lagerplads, container og opbevaringsrum i København, Rødovre, Vallensbæk og Århus, som kan benyttes af både private og virksomheder til self storage og mange andre forskellige formål.

Der kan være mange årsager til at have brug for lagerplads, om det er på grund af manglende plads på eget lager, du er under flytning, udstationeret eller det drejer sig om noget helt fjerde, så er det muligt at få opbevaret dine ejendele eller produkter i vores lagerhal.

Vores opbevaringshaller er både videoovervåget, opvarmede og tyverisikrede, hvilket gør, at du trygt kan overlade opmagasineringen til os. Hallerne har åben alle ugens dage efter aftale og mod et mindre gebyr. Det betyder, at du ikke kan komme og gå, som det passer dig men udelukkende efter aftale.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til erhvervsflytning?

★★★★★

Super service, gode folk og det hele til aftalt pris

Tak til Trige/Aarhus afdelingen og til Stefan, hvor vi inden påske skulle flytte fra vores 2-plans hus fra Aarhus til lejlighed i Gråsten i det sønderjyske. Inden den store dag havde vi nogle spørgsmål og ændringer til destinationen samt Vis mere
Trust-Pilot
Ariel D. Conradsen
via Trustpilot

★★★★★

Jeg har kun de varmeste anbefalinger at…

Jeg har kun de varmeste anbefalinger at give holdet bag Holger Danske. De hjalp med to flytninger, samt opbevaring af alle mine ejendele og jeg har kun ros at give. Stefan og Morten var yderst professionelle hele vejen igennem med hurtig svar-tid, gode løsninger Vis mere
Trust-Pilot
Elisabeth
via Trustpilot

★★★★★

Supergod oplevelse

Vi fik flyttet et klaver - Og udover at være supergode på prisen var de derudover fleksible, hjælpsomme mht midlertidig opbevaring og utroligt venlige da selve flytningen skete. Når vi skal have klaveret flyttet igen vælger vi helt klart Holger-Danske endnu en gang. Super oplevelse!
Trust-Pilot
Kim Klejnstrup Eriksen
via Trustpilot
Navn

Opbevaringsrum i København

Vores lagerhaller i Vallensbæk og Rødovre har gode tilkørselsmuligheder, men den fordelagtige placering er ikke den eneste årsag til, at vores opbevaring i København er populær blandt virksomheder og private. Vi tilbyder alt fra skræddersyede erhvervsløsninger til markedets bedste opbevaring af indbo i vores centrale opbevaringsfaciliteter, hvor dine ting forsigtigt bliver indpakket og placeret i en opbevaringscontainer efter eget valg af størrelse.

Samtlige af vores containere og opbevaringsrum er opvarmede og frostfrie, hvilket bl.a. betyder, at mange revisionsfirmaer benytter lagerhallen i Vallensbæk som fjernarkiv, hvilket også er muligt for din virksomhed. 

Opbevaringsrum i Århus

Samme høje niveau finder du i vores lagerhal i Århus. Vi behandler alle dine ting med omtanke, hvilket betyder, at vi bruger branchens stærkeste 3-lags flyttekasser, special designet tape med syrefri lim og bobleplast af den bedste kvalitet samtidig med, at vores lagerhal har tyverisikring, vagter, videoovervågning samt det nyeste og sikreste alarmsystem. Vores århusianske opbevaringsrum er også klimakontrolleret og frostfri, og hvis du ønsker at få adgang til dine opmagasinerede ejendele, kan vores servicemedarbejdere nemt sørge for dette efter aftale og mod et mindre gebyr.

Leje af sikre opbevaringscontainere i forskellige størrelser

Igennem 40 år har det været vores varemærke at tilbyde flytning af høj kvalitet til vores kunder, og det gælder også, når det handler om vores opbevaringscontainere, opmagasinering eller møbelopbevaring, der alle er sikre og kan lejes for særdeles fordelagtige priser. Rummene er sikrede mod tyveri 24 timer i døgnet, så du med ro i sindet kan overlade opmagasineringen af dine private ejendele eller erhvervseffekter til os.
Opmagasineringen sker i 6-10 m³ aflåste træcontainere samt 20-40 fods skibscontainere, som placeres i vores 3000 m² store lagerhaller. Vi kan opbevare dine ejendele så længe, du ønsker og under opbevaringen, kan du efter aftale alle ugens dage få adgang til dine ting.

Er du i tvivl om hvilken størrelse depotrum, du skal vælge, eller er du interesseret i at høre mere om vores videoovervågede, vagtbemandede og temperaturregulerede opbevaringsrum, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder vi os til at høre fra dig på telefon 70 87 52 74, e-mail info@holger-danske.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Afspil video