Opmagasinering

Over 40 års erfaring med opmagasinenring

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Opmagasinering

Oplever du pladsmangel, så vil opmagasinering være den perfekte løsning. Ved opmagasinering lejer du et rum i vores opvarmede og frostfrie opbevaringslokaler, som befinder sig i hhv. København og Aarhus.

Når du anvender opmagasinering, får du frigivet en masse plads i din bolig eller på arbejdspladsen, hvilket skaber et bedre overblik. Hos Holger Danske kan du leje et opmagasineringsrum, lige så længe du ønsker. Om du vælger at gøre brug af opmagasinering i kortere eller længere perioder, vil alene afhænge af dine behov og ønsker. Og uanset om du har brug for mange eller få kvadratmeter til opbevaring, så kan vi hjælpe dig.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvornår anvendes opmagasinering?

Der kan opstå mange forskellige situationer, hvor opmagasinering vil være den perfekte løsning. Herunder kan du læse mere om specifikke situationer, hvor opmagasinering er oplagt:

Opmagasinering i forbindelse med rejser

Er du ved at arrangere en længere rejse, så kan du med fordel få opmagasineret dit private indbo. Hos os vil dit private indbo blive opbevaret sikkert.

Vi ønsker at skabe høj kundetilfredshed samt en god kundeoplevelse, og derfor vægter vi sikkerhed højt. Når du vælger at opmagasinere dine ting hos os, skal du føle dig 100% tryg, og derfor anvender vi blandt andet den nyeste teknologi indenfor videoovervågning. Du kan derfor være tryg og helt uden bekymringer under hele rejsen.

Står du foran en renovering?

Står du foran en større renovering af din bolig, kan du få behov for opbevaring af dit private indbo. Vi står klar til at hjælpe dig både med at flytte og samt opbevaring af dit indbo, mens renoveringen står på. Al opmagasinering foregår i vores opvarmede lokaler i København og Aarhus. Vi har mere end 40 års erfaring med flytning og opmagasinering, og du kan derfor forvente en effektiv, let og gnidningsfri proces. Dette er ligeledes gældende, hvis der er tale om, at din arbejdsplads skal renovere kontorlokaler.

Vi kan hjælpe med både koordinering, ned- og udpakning såvel som opmagasinering, mens renoveringen står på. Vi ved af erfaring, at vores erhvervskunder sætter stor pris på, at alt håndteres effektivt og professionelt, og med vores 40 års erfaring samt det nyeste udstyr, kan vi sikre en let og overskuelig flytteproces.

Vi hjælper dig med flytning og opmagasinering

I forbindelse med flytning, kan der være behov for opmagasinering af dit private indbo. Måske har du ikke mulighed for at flytte direkte ind i din nye bolig, og her står vi klar til at hjælpe dig.

I perioden indtil din nye bolig er klar, tilbyder vi opmagasinering i vores opvarmede lokaler i København og Aarhus. Dette er ligeledes gældende, hvis der er tale om, at din arbejdsplads skal flytte kontorlokaler. Vi bruger den heldigvis sjældent, men skulle uheldet være ude, har vi Danmarks bedste flytteforsikring.

Holger Danske Billeder-20

Opmagasinering ved pladsmangel

Opmagasinering vil give dig ekstra plads i din bolig eller på din arbejdsplads.

  • Privat indbo

Oplever du at dit private indbo har ophobet sig i din bolig, eller har du en masse arvestykker, som overtager pladsen, så kan du med fordel anvende opmagasinering. Hos Holger Danske sørger vi for, at dit private indbo bliver opbevaret sikkert i et opvarmet depotrum. Du vil få frigivet plads i din bolig, hvilket skaber bedre overblik, og du vil dermed lettere kunne indrette din bolig, som du ønsker.

  • Erhverv

Du kan ligeledes bruge opmagasinering som et ekstra depotrum til din virksomheds varer. Ønsker du at frigive ekstra plads på arbejdspladsen, kan du opmagasinere arkiver mv. som fylder på arbejdspladsen. Vi kan hjælpe, uanset om du skal have opmagasineret 20 kvm eller 20.000 kvm i et kortere eller længere tidsrum.

★★★★★

Super god oplevelse med Holger Danske!

Vi havde en super god oplevelse med Holger Danske. Kontakten op til flytningen var super god, prisen var fin, og flytningen gik virklig godt. En speciel tak til Anders og William, som mødte op til tiden i godt humør. De var arbejdssomme gennem hele dagen, og de var virkelig gode til at passe på vores ting.
Trust-Pilot
Allan Bach Pedersen
via Trustpilot

★★★★★

Jeg kan varmt anbefale Holger Danske…

Jeg kan varmt anbefale Holger Danske flytteforretning. Jeg oplevede min flytning som nem og uproblematisk. Jeg var meget imponeret over de 3 flyttemænds tilgang til en lidt opgave fra 1.sal til 4 sal. De havde alle en meget positive og hver gang der var en lidt tung sofa eller lidt for stort et skab, fandt de en løsning på opgaven. En kæmpe hjælp - tak.
Trust-Pilot
Annemette K. Gadegaard
via Trustpilot

★★★★★

Ekstremt effektive og behagelige flyttefolk

Vi har benyttet to hold flyttemænd fra Holger Danske i forbindelse med flytning i København! Der er tale om Kim og Kenneth, samt Niklas og Viktor. Begge hold kan på det varmeste anbefales. Ekstremt effektive, dygtige og behagelige mennesker. Gav gode tips til hvordan vi bedst kunne passe på vores ejendele.
Trust-Pilot
Helena S. Fuglsbjerg
via Trustpilot

Priser på opmagasinering af møbler mv.

Hos Holger Danske tilbyder vi opmagasinering til gode og retfærdige priser. Prisen på opmagasinering vil bl.a. afhænge af rummets størrelse samt tidsperioden for opmagasinering. Har du brug for mange kvadratmeter, og er tidsperioden lang, vil prisen ligeledes være højere end, hvis der er tale om en kortere periode samt et opbevaringsrum med få kvadratmeter. Er du interesseret i et mere konkret prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Kontakt os på 38 38 50 50 eller skriv en mail til os på info@holger-danske.dk.

Holger-Danske-Billeder-25

Modtag et tilbud på sikker opmagasinering

Har du akut behov for at leje et opmagasineringsrum, eller er du interesseret i at høre mere om de forskellige opmagasineringsmuligheder, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Modtag et gratis og skræddersyet tilbud til lige netop dine behov.

Vi har mere end 40 års erfaring med flytning og opbevaring, og vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig. Vi lytter til dine behov, og finder sammen den bedste løsning for dig. Hos os vil du være i trygge hænder, da vi aldrig går på kompromis med sikkerheden.

Navn