Privatflytning

Vi har over 40 års erfaring med flytning for private.

Flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse får dit hjem trygt fra A til B.

Gratis flyttekonsulent sikrer den rigtige pris – samt flytterådgivning.

Specialister i flytning til private

Hvis du skal planlægge en flytning i København, Århus eller på tværs af landet, er der meget at være opmærksom på. Vi hjælper og guider vi dig igennem, og med vores ekspertise vil det sikre at din flytning foregår problemfrit.

Hos flyttefirma Holger Danske Flytteforretning er vi specialister i privat flytninger. Vi klarer alt fra total-til minimalløsninger. Ingen opgave er for stor eller lille til os, og vi tager os af privatflytningen, hvad enten det er i København, Aalborg, Århus, Odense eller et helt andet sted. Vi har også stor ekspertise inden for privat flytninger til udlandet.

Med en privat flytning med flyttefirma Holger Danske Flytteforretning som flyttepartner er din privat flytning altid i sikre hænder, vi giver gerne et gratis tilbud på din privat flytning. Udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden i dag og modtag en fast flyttepris på din privat flytning. Du kan også blive kontaktet af en af vores flyttekoordinatorer, som sammen med dig kan gennemgå din privat flytning og give professionel vejledning.

De fleste af vores flyttefolk har gennemgået en 3,5-årig flytteuddannelse som sikrer, at vi har de nødvendige kvalifikationer til altid at yde en professionel service. Derudover har vi altid tre lærlinge under uddannelse. Vi tager gerne praktikanter og har vores egen mentorordning, som sikrer stabilitet og udvikling for vores medarbejdere. Flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mange år.

Tilbud på flytning

Når du kontakter os for et tilbud, kommer vi ud på et gratis konsulentbesøg for at inspicere opgaven. Sammen planlægger vi din privatflytning, så den passer til dit behov. Du modtager derefter et skriftligt tilbud, så du kender prisen på forhånd.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Fremragende flytning!

Har nu for 2. gang benyttet os af flytteservice fra Holger Danske og igen har vi kun mødt venlige og hjælpsomme ansigter, der tager alle udfordringer med et smil... Gert, Esben, Amsal og Andreas B. var effektive, søde, venlige, høflige og meget arbejdsomme.
Trust-Pilot
Mikael Drasbek Kanstrup
via Trustpilot

★★★★★

De 5 stjerner går til de 2 flyttefolk

De 5 stjerner går til de 2 flyttefolk, Michael og Phillip. Har aldrig oplevet så servicemindet folk før. De var påpasselig, utrolig effektive og super flexible. De fortjener en kæmperos, flytning blev til en fornøjelse med så dygtige flyttefolk. Tak Michael og Phillip 🙂
Trust-Pilot
Allan Ackermann
via Trustpilot

★★★★★

Fantastisk service!

Jeg kan på det varmeste anbefale Holger Danske. På én dag fik de pakket ned, flyttet og pakket ud, så min gamle mor kunne komme på plads i sit nye hjem. Professionelle/hurtige flyttemænd - søde og venlige - og nænsom behandling af flyttegodset. En ualmindelig god oplevelse. Tak!!
Trust-Pilot
Katja
via Trustpilot
Navn

Hvorfor skal du vælge os til privatflytning