PRIVATFLYTNING

Danskernes foretrukne flyttefirma

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Hvorfor vælge Holger Danske til din privatflytning?

Holger Danske Flyttefirma er specialister i privatflytning og har mere end 40 års erfaring.

Som Danskernes foretrukne flyttefirma giver vi altid et uforpligtende tilbud, der matcher jeres behov og økonomi – lige fra en 1 værelses lejlighed eller større boliger.

Vores score på Trustpilot taler for sig selv med en score på 4.9/5 baseret på over 1600 anmeldelser fra vores kunder.

Vi tager ansvar for dine ejendele ved at have forsikring under hele processen og kan også tilbyde opbevaring ved flytning. Du vil undgå skader på dine møbler under din privatflytning ved at vælge os som dit professionelle firma – det er simpelthen den bedste løsning!

Derudover har du fri mulighed for at vælge mellem vores flytteopgave services under flytningen, som du kan læse mere om lige her:

Vi tager tungløft seriøst.

Vores erfarne og trænede flyttefolk står klar til at håndtere tunge genstande med omhu og sikkerhed. Vi tilbyder tungløft af alt fra flytning af klaver til pengeskabe, samt flyttekasser, slutrengøring og møbellift til huse og lejligheder.

Kvalitetsflyttekasser i forskellige størrelser er afgørende for en effektiv flytning. Hos os tilbyder vi både køb og leje af vores kasser, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig og dine behov. Ved at pakke dine ejendele godt og mærke kasserne tydeligt, kan du hurtigt få styr på tingene igen efter flytningen.

Vores flyttetip:

  • Vælg passende størrelse på kassen til indholdet.
  • Pak tunge genstande i mindre kasser for let transport.
  • Mærk hver eneste side af alle kasser med indhold og rumnummerering.
  • Placer de tungeste genstande nederst i bunden af kassen for stabiliteten.

Grundig rengøring efter fraflytning sikrer, at din gamle bolig fremstår som ny. Vi tilbyder markedet måske billigste priser på flytterengøring. Vi aftaler altid en slutrengøring med dig inden flyttedagen, så du kan være sikker på, at alt bliver gjort grundigt og tilfredsstillende.

Vores specialister i flytterengøring sørger for, at ingen pletter eller stænk er overset. Med vores erfaring og ekspertise ved vi præcis, hvordan man gennemfører en ordentlig aftale om slutrengøring efter flytning. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde – det er vigtigt for os at levere et resultat, der opfylder dine krav og ønsker til punkt og prikke.

Ved svære adgangsforhold til boligen kan en møbellift være afgørende for en problemfri flytning. Med vores flyttelift har vi mulighed for fleksibilitet med placeringen af liften, så den kan nå op til lejligheder og højtbeliggende etager. Vi opererer med en nul-skade-politik, hvor sikker transport af dine møbler er vores højeste prioritet under hele flytteprocessen.

Vi gør brug af moderne teknologi og udstyr, herunder vores kraftfulde møbellift, for at minimere risikoen for skader på både ejendomme og indbo. Vores erfarne team sørger altid for at beskytte dine værdifulde genstande under selve løftet samt transporten fra dit gamle hjem til dit nye. Du kan have fuld tillid til os som professionelt flyttefirma med mange års erfaring i branchen.

Vi tilbyder en praktisk handyman service, der kan hjælpe dig med diverse opgaver i forbindelse med din privatflytning. Vores erfarne handymænd kan hjælpe med alt fra nedtagning og opsætning af gardiner og lamper, til montering af møbler på destinationen.

Hvad er privatflytning?

Privatflytning er når du skal flytte fra et hjem til et andet. Det kan være en større udfordring end man lige tror, og derfor vælger mange at hyre et professionelt flyttefirma i København og resten af Danmark for at sikre en effektiv og problemfri flytning. Et godt flyttefirma kan hjælpe dig med alt fra transport i en flyttebil til pakning af dine ting i passende størrelse flyttekasser, såvel som slutrengøring af det gamle hjem.

Vores professionelle flyttefirma tilbyder en effektiv og billig løsning til private, der ønsker at undgå stress og rod ved flytning. Vi kan hjælpe med alt fra pakning af ejendele, transport og logistik planlægning samt montering og opstilling af møbler efter behov. Med vores erfarne team får du garanteret en problemfri flytning.

Afskaffelse af unødvendige ting, koordinering med modtagende adresse for levering og dokumentation og forsikring er alle vigtige faktorer at tage i betragtning ved flytning fra private hjem. For en effektiv flytning kan det være en god idé at benytte sig af et professionelt flyttefirma, som også kan tilbyde billige flyttekasser og en passende størrelse på flyttebilen. En sådan løsning kan spare tid og energi samt mindske risikoen for beskadigede møbler under transporten.

Erfarne fagfolk kan sikre skånsom behandling af dine ejendele. Med et professionelt flyttefirma er du garanteret at få en effektiv og problemfri flytning, hvor dine ting bliver håndteret med omhu og respekt. Vi har de nødvendige værktøjer, udstyr og køretøjer til at håndtere enhver form for flytninger – store eller små.

Vælger du et professionelt flyttefirma, kan du slippe for alt besværet ved en flytning. Professionelle kan tage sig af alle aspekter ved flytningen – fra pakning til transport til montering.

Vores mål er at levere den bedst mulige service til vores kunder ved at være billigst og samtidig have høj kvalitet på vores arbejde samt yde forsikring under hele processen. Ved hjælp af vores ekspertise kan vi sørge for, at din privatflytning går så glat som muligt uden bekymringer fra start til slut!

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om Privatflytning

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Hvorfor skal du vælge os til privatflytning

Uforpligtende tilbud på privatflytning

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, når flytning af firmaer skal håndteres. Netop erhvervsflytning er et af vores helt store specialområder, hvor vi altid glæder os til at tage imod spændende opgaver.

Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring om erhvervsflytning. Tag derfor kontakt til os, så hurtigt som muligt i flytteprocessen, så vi sammen kan planlægge en succesfuld erhvervsflytning for jer.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Hvad skal man huske ved privatflytning?

Der er mange ting, som man skal huske på, når man er i gang med en flytning. Det er dog vigtigt at undgå skader på møbler, da dette kan blive en dyr fornøjelse. Vælg derfor et professionelt flyttefirma med erfaring og ekspertise inden for flytninger af private hjem.

Husk også at have forsikring under flytningen for optimal beskyttelse af dine ejendele. Tilbyder dit valgte firma opbevaring ved flytning privat? Dette kan være en god mulighed, hvis du har brug for midlertidig plads til dine ting.

Når du skal flytte dine møbler, er det vigtigt at pakke dem korrekt for at undgå skader. Brug beskyttelsesmaterialer som bobleplast og tæpper til at omvikle dine møbler og undgå ridser under transporten. Det er også vigtigt, at du bærer og løfter dine møbler på den rigtige måde for ikke at belaste hverken dig selv eller dine møbler.

Vores professionelle flyttemænd har mange års erfaring med privatflytninger og ved præcis, hvordan man bedst pakker, bærer og løfter forskellige typer af møbler. Så hvis du ønsker en sikker flytning uden skader på dit inventar, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud der passer til netop dit behov.

Det er vigtigt at have den rette forsikringsdækning under en flytning for at beskytte dine ejendele. Kravene til forsikring varierer afhængigt af dit valg af transport og flyttefirma, så sørg for at undersøge disse detaljer inden du vælger et selskab. Det er også afgørende at dokumentere eventuelle skader eller tab ved hjælp af fotografier og vidner i tilfælde af fremtidige krav om erstatning.

Valget af det rigtige flyttefirma kan være afgørende under en privatflytning, da dette sikrer dig mod mulige risici som tyveri og beskadigelse. Sørg for, at det valgte frima opfylder dine behov og dækker alle de nødvendige aspekter når du flytter hjemmetøj eller andre genstande fra dit gamle sted til dit nye sted. Ved enhver skade skal der fremlægges dokumentation for både forsikringsselskabet samt professionelle involveret i din private re-location proces.

Men bare rolig, hvis du vælger Holger Danske som dit flyttefirma, så har vi allerede en forsikring som dækker alt ovenstående.

Ved flytning kan der opstå behov for opbevaring af møbler og andre ejendele. Opbevaringsfaciliteterne bør have sikkerhed og adgangskontrol, således at dine ting opbevares på en tryg måde under hele processen. Omkostninger forbundet med opbevaring vil variere afhængigt af mængden og størrelsen på de genstande, du ønsker at få i opbevaring. Det er altid en god ide at undersøge forskellige muligheder for opbevaring inden beslutningen træffes.

Hos Holger Danske Flyttefirma tilbyder vi også at opbevare dine ejendele i vores store lagerhotel, som kan benyttes til vidt forskellige formål for opbevaring.

Når du flytter, er der flere omkostninger, som du skal være opmærksom på. Transport af dine ting og arbejdskraften til at gøre det tunge løft kan påvirke prisen. Emballage såsom flyttekasser kan også koste mere end forventet. Derudover kan uforudsete problemer under transport føre til ekstraomkostninger, som bør tages i betragtning inden flytningen begynder.

Det er en god idé at sammenligne priser fra forskellige leverandører før beslutningen træffes om hvilket firma man vil bruge. Sammenligning af priser mellem forskellige leverandører giver dig mulighed for at finde den bedste pris og samtidig vælge en professionel virksomhed med erfaring indenfor privatflytning.

Når man flytter til en ny bolig, skal der altid laves rengøring. Det er vigtigt, at man lige får skabt et overblik over rengøringen.

Det er nemlig vigtigt at vide, hvem der har ansvaret for denne opgave, samt hvilke områder der skal gøres rent. Derudover kan man vælge mellem professionel flytterengøring eller egenrengøring.

Når du flytter til udlandet, er det vigtigt at være opmærksom på kravene til dokumentation og toldafgifter i det nye land. Det kan også være en god idé at undersøge transportmulighederne, for at finde den mest effektive måde at få dine ejendele frem. Endelig bør du overveje nøje, hvilken partnervirksomhed du vælger for din flytning til udlandet for at sikre dig en problemfri proces.

Vores professionelle flyttefirma er eksperter i privatflytninger og har mere end 40 års erfaring. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder tungløft, opbevaring og handyman arbejde under flytning. Vores mål er at levere en stressfri oplevelse for vores kunder, så de kan nyde deres nye hjem uden bekymring om flytningen.