Landets bedste
flåde af flyttebiler

Vi har over 40 års erfaring med flytning for virksomheder.

Flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse får dit hjem trygt fra A til B.

Gratis flyttekonsulent sikrer den rigtige pris og god rådgivning.

Billige flyttebiler i høj kvalitet

En flytteforretning er ikke meget værd uden sine flyttebiler. Derfor har vi hos Holger Danske Flytteforretning en stor og forskelligartet flåde af moderne, sikre og veludrustede flyttebiler bestående af 25 biler, der kan bookes til flytteopgaver i alt fra København og Odense til Århus og Aalborg – vi dækker hele landet med både store og små opgaver. Vi har flyttebiler, der kan rumme op til 110 kubikmeter, så hvis du vælger os til at varetage din flytteopgave, er du sikret et flyttefirma, der har kapaciteten, forholdene og lysten til at hjælpe dig.

Vi kører grønt

Som et erfarent og professionelt flyttefirma tager vi vores ansvar seriøst både, hvad angår håndteringen af vores kunders effekter samt miljøet. Vi er for længst kommet med på den grønne bølge med vores flyttebiler, der alle lever op til de gældende miljøkrav. Det vil med andre ord sige, at alle vores flyttebiler er typegodkendt efter Euronorm 6 samtidig med, at vores biler matcher vores eget høje krav om kvalitet.

★★★★★

Hurtig og effektiv flytning

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Holger Danske. Vi blev brændt af af et andet flyttefirma, og Holger Danske trådte lynhurtigt til og sørgede for at vi stadig kunne nå at få flyttekasser og flytte til planlagt tid. Selve flytningen blev foretaget af Amsal, Nicki og Niclas c og gik over al forventning.Vis mere
Trust-Pilot
Pernille
via Trustpilot

★★★★★

Holger Danske har idag flyttet for mig

Holger Danske har idag flyttet for mig. Flyttemændene Peter og Daniel gjorde et fantastisk arbejde. De var super effektive Hurtige,venlige,omhyggelige og i godt humør. De to var skyld i,at flytningen forløb godt. Stor ros til dem og firmaet Vh. Kirsten Hjetting
Trust-Pilot
Kirsten Hjetting
via Trustpilot

★★★★★

Service som lovet og masser af overskud

Service som lovet og aftalt hele vejen igennem. Super dygtige, høflige og med masser af overskud og humor. Seje flyttemænd. En flytning er også meget personlig og derfor vigtigt med ordentlighed. Det var der hele vejen igennem. Kan kun anbefale.
Trust-Pilot
Lisbeth Maindal
via Trustpilot
Navn

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor skal du vælge os til erhvervsflytning?

Flyttebiler til alle behov

En flyttebil er ikke kun en flyttebil, og i vores flåde på 25 biler finder du flyttebiler, der passer til alle former for flytninger. Vores flåde inkluderer:

Flyttebil med chauffør

Hos os er du og dine behov altid første prioriteten, derfor tilbyder vi, at du kan leje en flyttebil uden flyttemænd, hvis du ønsker det. Det betyder, at har du selv ressourcerne til at få båret al indbo ned til flyttebilen, kan du nøjes med at få fragtet dine ting til den nye adresse af en vores dygtige chauffører.
Stor flyttebil fra Holger Danske

Flyttebil med flyttemænd

Hvis ikke du ønsker at bære dit indbo ned til flyttebilen selv, tilbyder vi også flyttebiler med vores erfarne, pålidelige og specialiserede flyttemænd, der både grundigt, effektivt og med stor omtanke kan bære dine ting ned til flyttebilen, som vi pakker forsvarligt. Flyttemændene hjælper også gerne med at bære dine ejendele ind på den nye adresse, hvis dette ønskes.

Vil du vide mere om vores flyttebiler

Hvis du leder efter et kvalitets- og miljøbevidst flyttefirma med en stor flåde af moderne flyttebiler til at løse din flytteopgave, er du kommet til det rette sted. Hos Holger Danske Flytteforretning gør vi meget ud af at være fleksible og kundeorienterede, og derfor kan vi skræddersy en løsning, der passer til netop dine behov. Skriv til os her på siden for at få et uforpligtende og attraktivt flyttetilbud eller kontakt os på telefon 38 38 50 50 eller e-mail info@holger-danske.dk, hvis du har spørgsmål til vores flyttebiler. Vi glæder os til at hjælpe dig med din flytning.