Landets bedste flåde af flyttebiler

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Billige flyttebiler i høj kvalitet

En flytteforretning er ikke meget værd uden sine flyttebiler. Derfor har vi hos Holger Danske Flytteforretning en stor og forskelligartet flåde af moderne, sikre og veludrustede flyttebiler bestående af 25 biler, der kan bookes til flytteopgaver i alt fra København og Odense til Århus og Aalborg – vi dækker hele landet med både store og små opgaver. Vi har flyttebiler, der kan rumme op til 110 kubikmeter, så hvis du vælger os til at varetage din flytteopgave, er du sikret et flyttefirma, der har kapaciteten, forholdene og lysten til at hjælpe dig.

Vi kører grønt

Som et erfarent og professionelt flyttefirma tager vi vores ansvar seriøst både, hvad angår håndteringen af vores kunders effekter samt miljøet. Vi er for længst kommet med på den grønne bølge med vores flyttebiler, der alle lever op til de gældende miljøkrav. Det vil med andre ord sige, at alle vores flyttebiler er typegodkendt efter Euronorm 6 samtidig med, at vores biler matcher vores eget høje krav om kvalitet.

Hvorfor skal du vælge os til erhvervsflytning?

Flyttebiler til alle behov

En flyttebil er ikke kun en flyttebil, og i vores flåde på 25 biler finder du flyttebiler, der passer til alle former for flytninger. Vores flåde inkluderer:

Flyttebil med chauffør

Hos os er du og dine behov altid første prioriteten, derfor tilbyder vi, at du kan leje en flyttebil uden flyttemænd, hvis du ønsker det. Det betyder, at har du selv ressourcerne til at få båret al indbo ned til flyttebilen, kan du nøjes med at få fragtet dine ting til den nye adresse af en vores dygtige chauffører.

Flyttebil med flyttemænd

Hvis ikke du ønsker at bære dit indbo ned til flyttebilen selv, tilbyder vi også flyttebiler med vores erfarne, pålidelige og specialiserede flyttemænd, der både grundigt, effektivt og med stor omtanke kan bære dine ting ned til flyttebilen, som vi pakker forsvarligt. Flyttemændene hjælper også gerne med at bære dine ejendele ind på den nye adresse, hvis dette ønskes.

Vil du vide mere om vores flyttebiler

Hvis du leder efter et kvalitets- og miljøbevidst flyttefirma med en stor flåde af moderne flyttebiler til at løse din flytteopgave, er du kommet til det rette sted. Hos Holger Danske Flytteforretning gør vi meget ud af at være fleksible og kundeorienterede, og derfor kan vi skræddersy en løsning, der passer til netop dine behov.
Skriv til os her på siden for at få et uforpligtende og attraktivt flyttetilbud eller kontakt os på telefon 38 38 50 50 eller e-mail info@holger-danske.dk, hvis du har spørgsmål til vores flyttebiler.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din flytning.

Dét siger kunder om tungløft

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Uforpligtende tilbud på tungløft

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, når flytning af firmaer skal håndteres. Netop erhvervsflytning er et af vores helt store specialområder, hvor vi altid glæder os til at tage imod spændende opgaver.

Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring om erhvervsflytning. Tag derfor kontakt til os, så hurtigt som muligt i flytteprocessen, så vi sammen kan planlægge en succesfuld erhvervsflytning for jer.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)