SKAL VI PAKKE DINE FLYTTEKASSER NED OG UD?

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Flyttekasser til dine behov

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi alle former for flyttekasser til ethvert behov. Vi leverer dem gerne og henter dem igen, ligesom vi bistår med kyndig vejledning i, hvordan man bedst muligt pakker kasserne.

Ønsker du, at vi skal stå for nedpakning og eventuelt udpakningen også, er vi meget gerne behjælpelige. I kraft af vores mangeårige erfaring inden for branchen kan vi tilbyde en løsning, hvor der er taget hensyn til dine ønsker, dine behov og din økonomi. Din tilfredshed er det vigtigste, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med.

Vi tilbyder flyttekasser i hele København og leverer også i resten af landet

Vi anvender solide flyttekasser i holdbart materiale, så de kan holde til flytningen gennem hele processen. Derfor skal du ikke bekymre dig om dårlige og svage flyttekasser, der går i stykker med det samme. Vi ved, hvor irriterende det er, når flytningen bliver afbrudt af uforudsete hændelser.

Hvorfor skal du vælge os til privatflytning

Vælg rigtigt – vælg Holger Danske Flytteforretning

Holger Danske Flytteforretning er altid det rigtige valg – og det er ikke kun noget, vi selv siger. Tjek gerne vores referencer. Vi er der for vores kunder, og det har vi tænkt os at blive ved med.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om privatflytning

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Få råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller råd og vejledning omkring, hvilken løsning der passer bedst til dig og dine behov. Vi kan kontaktes på tlf. 38 38 50 50 mail info@holger-danske.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)