Flytteopgaver

Hjælp til din flytning

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Privatflytning til store og små

Står du overfor en større eller mindre privatflytning, er Holger Danske Flytteforretning klar til at hjælpe dig uanset, hvor i landet du skal flytte hen. Vi tilbyder bl.a. en totalløsning, der indebærer ned- og udpakning, transport samt en handymand, som hjælper med nedtagning af lamper, billeder og møbler.

Kan du selv klare en eller flere dele i forbindelse med flytningen, står vi gerne til rådighed og klar med en hjælpende hånd til de sidste dele. Vi hjælper både med ned- og udpakning samt transport med eller uden flyttemænd. Det vil med andre ord sige, at hos Holger Danske Flytteforretning kan du få den hjælp, du har brug for, og du kan kombinere vores løsninger på kryds og tværs, så de passer til dit behov.

Vi hjælper også gerne med flytning af tunge og specielle genstande som f.eks. et våbenskab, pengeskab eller et klaver. Derudover hjælper Holger Danske Flytteforretning også gerne med flytning af dine møbler, hvor vi anvender vores møbellift, der sikrer en tryg og risikofri flytning, hvor møblerne undgår skrammer og ridser.

Hvorfor skal du vælge os til privatflytning

Flytning fra stort til småt eller omvendt

Står du i den situation, hvor du skal flytte fra et stort hus til en lille lejlighed og derfor ikke kan have alle dine ejendele med, så hjælper Holger Danske Flytteforretning gerne med opbevaring af dine ejendele i en kortere eller længere periode. Vi har lagerhaller i henholdsvis København og Århus, der sikrer, at det er forholdsvis nemt at komme til dine ting, når du skal bruge dem igen.

Skal du omvendt flytte fra en lille lejlighed og ud i et stort hus, og har du brug for at få dine ejendele hentet fra af et opbevaringsrum, eller er i to, som står og skal flytte sammen, så hjælper Holger Danske Flytteforretning gerne med at hente jeres ejendele på flere lokationer.

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige løsninger og på den måde se, hvilken løsning der passer bedst til din privatflytning. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak, hvor vores konsulenter gerne hjælper med råd og vejledning.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om privatflytning

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Flytning med en totalløsning

Med en totalløsning hjælper Holger Danske Flytteforretning med ned- og udpakning, transport, flyttemænd samt en handymand, der kan tage lamper, billeder, møbler og andre genstande ned og sætte det hele op igen. Vi har udstyret og værktøjet til alle former for nedtagning og opsætning, så det står klar samme dag. Hvis du har brug for det, tilbyder vi også slutrengøring, så du kun skal koncentrere dig om dit nye hjem.

Ned- og udpakning

Har du brug for hjælp til at få pakket dine ting ned og ud af flyttekasser, så hjælper Holger Danske Flytteforretning også gerne med dette. Vi tilbyder at komme og pakke alle dine ting i kasser samt pakke det hele ud igen på din nye lokation. Det eneste, du skal gøre, er at markere, hvor kasserne og forskellige ting skal stå. Vil du gerne selv pakke dine ting ud, er det også muligt kun at få hjælp til nedpakning, så du i ro og mag kan pakke ud og indrette dit nye hjem.

Almindelig flytning til private

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi naturligvis også en almindelig flytning for private, der betyder, at vi kommer med en flyttebil med eller uden flyttemænd.
Har du selv mulighed for at bære dine ting frem og tilbage fra bilen, kan du nøjes med at leje en flyttebil med chauffør. Vil du derimod gerne have hjælp fra vores erfarne og specialuddannede flyttemænd, er det muligt at leje en flyttebil inkl. chauffør og flyttemænd.

Denne løsning betyder, at du selv står for ned- og udpakning, og vi dermed kun hjælper med at bære dine ejendele til og fra bilen samt fragte det til din nye lokation.

Få råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller råd og vejledning omkring, hvilken løsning der passer bedst til dig og dine behov. Vi kan kontaktes på tlf. 70 87 99 13 mail info@holger-danske.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)