Flytteopgaver
Hjælp til din flytning

Vi har over 40 års erfaring med flytning for private

Flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse får dit hjem trygt fra A til B

Gratis flyttekonsulent sikrer den rigtige pris og god flytterådgivning

Privatflytning til store og små

Står du overfor en større eller mindre privatflytning, er Holger Danske Flytteforretning klar til at hjælpe dig uanset, hvor i landet du skal flytte hen. Vi tilbyder bl.a. en totalløsning, der indebærer ned- og udpakning, transport samt en handymand, som hjælper med nedtagning af lamper, billeder og møbler. Kan du selv klare en eller flere dele i forbindelse med flytningen, står vi gerne til rådighed og klar med en hjælpende hånd til de sidste dele. Vi hjælper både med ned- og udpakning samt transport med eller uden flyttemænd. Det vil med andre ord sige, at hos Holger Danske Flytteforretning kan du få den hjælp, du har brug for, og du kan kombinere vores løsninger på kryds og tværs, så de passer til dit behov. Vi hjælper også gerne med flytning af tunge og specielle genstande som f.eks. et våbenskab, pengeskab eller et klaver. Derudover hjælper Holger Danske Flytteforretning også gerne med flytning af dine møbler, hvor vi anvender vores møbellift, der sikrer en tryg og risikofri flytning, hvor møblerne undgår skrammer og ridser.

★★★★★

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra! Vi havde et stærkt hold af blandt andre: Thor, Esben, Mads Mikkelsen og Niko Pa. De arbejde igennem fra morgen til aften og gik den ekstra mil for at få vores meget store seng op på første sal. Vi har flyttet med andre firmaer før som bestemt ikke var lige så dygtige.
Trust-Pilot
Karina
via Trustpilot

★★★★★

Effektivt, festligt og overskudsagtigt!!

Super god oplevelse! Mikkel og Emil var flinke og enormt effektive. De klarede vores flytning i højt humør med smil på læben, selvom det var en udfordrende flytning af rigtig mange ting fra fjerde og sjette sal uden elevator.Vis mere
Trust-Pilot
Laura
via Trustpilot

★★★★★

Vi har været så ovenud tilfredse med…

Vi har været så ovenud tilfredse med Holger Danske Flytteforretning. De mest hjælpsomme medarbejdere som hjalp os med alt 👏🙏 vi kan kun anbefale dem til andre Stor tak til Bjerg Amsal og Tobias for at gøre vores dag lidt mindre stresset, i knoklede fra start til slut 👏👏 tusind tak 😊
Trust-Pilot
Britt Henum
via Trustpilot
Navn

Hvorfor skal du vælge os til privatflytning?

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Flytning fra stort til småt eller omvendt

Står du i den situation, hvor du skal flytte fra et stort hus til en lille lejlighed og derfor ikke kan have alle dine ejendele med, så hjælper Holger Danske Flytteforretning gerne med opbevaring af dine ejendele i en kortere eller længere periode. Vi har lagerhaller i henholdsvis København og Århus, der sikrer, at det er forholdsvis nemt at komme til dine ting, når du skal bruge dem igen.

Skal du omvendt flytte fra en lille lejlighed og ud i et stort hus, og har du brug for at få dine ejendele hentet fra af et opbevaringsrum, eller er i to, som står og skal flytte sammen, så hjælper Holger Danske Flytteforretning gerne med at hente jeres ejendele på flere lokationer.

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige løsninger og på den måde se, hvilken løsning der passer bedst til din privatflytning. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak, hvor vores konsulenter gerne hjælper med råd og vejledning.

Flytning med en totalløsning

Med en totalløsning hjælper Holger Danske Flytteforretning med ned- og udpakning, transport, flyttemænd samt en handymand, der kan tage lamper, billeder, møbler og andre genstande ned og sætte det hele op igen. Vi har udstyret og værktøjet til alle former for nedtagning og opsætning, så det står klar samme dag. Hvis du har brug for det, tilbyder vi også slutrengøring, så du kun skal koncentrere dig om dit nye hjem.

Ned- og udpakning

Har du brug for hjælp til at få pakket dine ting ned og ud af flyttekasser, så hjælper Holger Danske Flytteforretning også gerne med dette. Vi tilbyder at komme og pakke alle dine ting i kasser samt pakke det hele ud igen på din nye lokation. Det eneste, du skal gøre, er at markere, hvor kasserne og forskellige ting skal stå. Vil du gerne selv pakke dine ting ud, er det også muligt kun at få hjælp til nedpakning, så du i ro og mag kan pakke ud og indrette dit nye hjem.

Almindelig flytning til private

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi naturligvis også en almindelig flytning for private, der betyder, at vi kommer med en flyttebil med eller uden flyttemænd.
Har du selv mulighed for at bære dine ting frem og tilbage fra bilen, kan du nøjes med at leje en flyttebil med chauffør. Vil du derimod gerne have hjælp fra vores erfarne og specialuddannede flyttemænd, er det muligt at leje en flyttebil inkl. chauffør og flyttemænd.

Denne løsning betyder, at du selv står for ned- og udpakning, og vi dermed kun hjælper med at bære dine ejendele til og fra bilen samt fragte det til din nye lokation.

Få råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller råd og vejledning omkring, hvilken løsning der passer bedst til dig og dine behov. Vi kan kontaktes på tlf. 70 87 99 13 mail info@holger-danske.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Flytning af klaver